Suomi rakastaa eläinrääkkäystä

Lisäksi Suomessa on laitonta elää omavaraisesti. Rakentamiseen ja peltotöihin tarvitaan maanomistajan lupa, lisäksi metsästykseen jne. osa metsästyksestä kuten ansalangat on myös kielletty.
Älä veikkonen. Missäs laissa ja pykälässä noin säädetään ? Henkka kuule, miten nyt valitsitkin ansalankapyynnin omavaraisen elämäsi kulmakiveksi.. se on katsos kielletty laissa, kun siinä aiheutetaan eläimelle tuskallinen kuolema, tai kituminen. Oot raaka jätkä.

News flash: .. varastaminen on muuten myös kielletty (myös siellä isossa kirjassa). Se mitä tarkoitat omavaraisuudella on varastamista - eikös.
 
Älä veikkonen. Missäs laissa ja pykälässä noin säädetään ? Henkka kuule, miten nyt valitsitkin ansalankapyynnin omavaraisen elämäsi kulmakiveksi.. se on katsos kielletty laissa, kun siinä aiheutetaan eläimelle tuskallinen kuolema, tai kituminen. Oot raaka jätkä.

News flash: .. varastaminen on muuten myös kielletty (myös siellä isossa kirjassa). Se mitä tarkoitat omavaraisuudella on varastamista - eikös.

Omavaraisuus pitää sisällään sen ajatuksen, että syntyessään ihminen saa syntymäoikeutensa eli pienen palan maata. Sehän voitaisiin helposti laskea prosentteina valtion omistamasta metsästä.

Vaihtoehto olisi sitten myydä valtiolle takaisin tuo jossain vaiheessa elämää, jos ei haluaisikaan käyttää aluetta elantoon esim. metsän kasvattamiseen tai metsästykseen: miksei myös oman pirtin tekoon.

Mielestäni se olisi vain reilua yksilötasolla ja lisäksi yhteiskunnalinen hyöty on se, että me kaikki ikävät viherpiipertäjät: saataisiin sitten tilaisuus ruveta tuumasta toimeen, niin olisi vähemmän aikaa valittaa täällä netissä; teille muille, nykyiseen yhteiskuntaan ja sen järjestykseen uskoville ihmisille.

Jossain vaiheessahan sitä on pakko sekaantua politiikkaankin, jos tällaisia asioita halutaan saada adressitasolta lainsäädännöksi.

Vaikka idea saattaa kuulostaa omituiselta ja korkealentoiselta, mielestäni sen perusteet ovat realistisia ja käytännön elämään perustuvia.

Ansalanka toki on raaka homma, mutta siinä vaiheessa: jos muuta vaihtoehtoa ei ole, niin tarvittaessa sitä alkaa järsimään vaikka mitä, tämähän on suht. yleistietoa että kun nälkiintyminen uhkaa, monet ihmiset jopa ryhtyvät kannibaaleiksi.

Tästä syystä, itse pidän armeijan esikuvana sitä, että leikitään hetki robin huudi ja mietitään ja havainnoidaan, kuinka vaikea on omin käsin selviytyä: edes laumassa ja ohjaajien opastuksella.

Armeijan pitäisi siis tehdä pojista miehiä niin, että se opettaa oikean elämän realiteetteja. Oikeaan elämään ei sinänsä kuulu oletusarvoisesti, pyssyt ja armeijat joiden avulla suunnitellaan väkivaltaa.

Mielestäni oikea elämä ei liity ihmisten tappamiseen, vaan selviytymiseen tässä planeetalla.

Toki, uskovan pitää kunnioittaa kaikkia: ja myöskin pyrkiä noudattamaan maan lakeja. Siksi varastaminen on väärin ainakin kahdesta syystä raamatussa: koska meillä on käsky "kunnioittakaa kaikkia" ja myöskin käsky, että pitää olla alamainen esivallalle eli valtiolle.

Joskus asia kuitenkin vaatii toisin. Esim. kun aluksi valtiovalta haki uskovia teloitettavaksi, koska he eivät suostuneet esim. kumartamaan hallitsijaa tai tekemään maan uskonnon mukaan. Raamatussa on sanottu, että kaiken esivallan asettaa Jumala: eli täältä pohjois-koreaan.

Kyse ei kuitenkaan sinänsä ole lain rikkomisesta jos on valmis vastaanottamaan rangaistuksen, eikä siis tarkoitus ole edes rikkoa lakia: jonka tulisi siis perustua tietenkin oikeuteen, eli oikeaan. Jos laki ei perustu oikeuteen, se aiheuttaa aina levottomuutta yhteiskunnassa.

Kristusta syytettiin kansankiihottamisesta. Tuona aikana oli ilmeisesti useita verisiä sisällissotia Israelissa. Koska osa juutalaisista teki yhteistyötä Rooman kanssa, niin asetelma oli perin hutera Israelin yhteiskunnan kannalta.

Kristus ei kuitenkaan ollut kokoamassa joukkoja aseelliseen vallankumoukseen, vaan hengelliseen. Siksi se, mitä raamatussa on Kristuksesta kerrottu eli n. 40 sivua, jota kutsutaan evankeliumiksi: on se pieni siemen, mistä kasvaa "maailman isoin puu".

Aika lyhythän on 40 sivua verrattuna vanhan testamentin perintöön - ja sehän on paljon laajempi, mitä valtionkirkko on kirjaan valinnut oman mielensä mukaan - siten muokannut meidän juutalaisten, sukukirjaa ja tehnyt siitä ikäänkuin piraattikopion.
 
Eläinkokeilla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Itseasiassa, tieteelläkään ei ole mitään tekemistä tiedon kanssa: vaan rahan kanssa.
Joo ei minunkaan mielestä, mutta keittiön kanssa on.
612361821.jpg
saukko__Kopio.jpg
 
Kyse on kuitenkin yleisestä toimintatavasta. Eikä aikomuksesta muuttaa sitä. Tällöin ihmiset yleisesti Suomessa hyväksyvät sen.

Eläinkokeilla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Itseasiassa, tieteelläkään ei ole mitään tekemistä tiedon kanssa: vaan rahan kanssa.

Tieteestä olisi voinut olla ihmiskunnalle jotain hyötyä loppupeleissä, jos se ei nimenomaan: olisi vain yksi bisneksen muoto.

Kun raha astuu kuvoihin, niin sillä on saatu tehokkaasti korruptoitua jopa Kristuksen opetukset.

Puheenollen yhdestä isosta ongelmasta yhteiskunnassa liittyen mm. pedofiilirinkeihin - että koskas tämä valtionkirkko erotetaan valtiosta?

On aika nurinkurista yhteiskunnan kannalta, että valtion sisälle on koteloituneena tällainen toinen, pimeä ja sulkeutunut valtio.

Minä en koe niitä tiettyjä eläinkokeita minään ongelmana. Niille on paikkansa ja niillä on kehitetty vaikka mitä ihmiskunnan kannalta hyviä aisioita.
Jos kuitenkin vastustaa niitä, tehokkain keino on välttää itse kaikkea sellaista jossa näitä on hyödynnetty.
 
Back
Top