Justin Case
Eversti
Turvakirves ilman terääTodella moni satuttaa itseään kirveellä vuosittain. Miksi viranomaiset eivät puutu tähän? Ei muuta kuin suojuksia integroimaan vaan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Turvakirves ilman terääTodella moni satuttaa itseään kirveellä vuosittain. Miksi viranomaiset eivät puutu tähän? Ei muuta kuin suojuksia integroimaan vaan.
Kun kerran halusit:Turvakirves ilman terää
Mieluummin turvahalkojaTurvakirves ilman terää
Voi tätä uusavuttomuuden juhlaa Vaikka näillä koneilla nyt ei muutenkaan tee mitään, niin nyt on turvallisuuden nimissä jo saavutettu uudet sfäärit
Ilmankos ovat jääneet harvennukset tekemättä. Vaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.Uskomattoman paljon edellinen omistaja on metsän siimeksessä viinaa juonut,mistä vaan potkaisen sammalta niin punakorkkisia vanhoja pulloja löytyy
Metsätien vierustat harvennettu,sinne mihin ei ole traktorilla päässyt niin ei ole koskenut,pari ekaa metriä rungosta suoraa sitten kiharaa kuin Lyylin tukka.Ilmankos ovat jääneet harvennukset tekemättä. Vaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
80% on myös silti liian vähänKoronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin jo viime torstai-iltana meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Tommy Snellman.
KUVAT: JAANA KANKAANPÄÄ, JARKKO SIRKIÄ / KUVITUS: JUHO LESKINEN
Tommy Snellmanin mukaan koronakriisi osoittaa, miten tärkeää omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat.
Ruotsissa ruuan omavaraisuusaste on pudonnut jo 50 prosenttiin, kun se Suomessa on 80 prosenttia. Koronavirus onkin herättänyt ruotsalaiset huolestumaan, mitä tehdä, jos rajat menevät kokonaan kiinni ja ruoka loppuu.
"Ruotsissa alkavat jo tietyt raaka-aineet loppua", kertoo toimitusjohtaja Tommy Snellman pietarsaarelaiselta Snellmanilta. "Siellä käydään nyt keskustelua omavaraisuudesta."
Land Lantbruk -lehden päätoimittaja Lena Johansson kirjoittaa, ettei tarvita kristallispalloa sen ennustamiseen, että Ruotsin omavaraisuus joutuu pian todella koetteille. "Kauppojen hyllyt ammottavat hamstrauksen takia tyhjinä, ja jos rajat pannaan kiinni, niin ei ole vaikea kuvitella, mitä tapahtuu, kun joka toinen suupala on tuontiruokaa."
"Sanotaan, että ainoa, mikä säästyy kriisiltä, on porkkanakakku, sillä jauhoja, porkkanoita ja sokeria miellä on omasta takaa", Johansson toteaa.
Ruotsin tilannetta heikentää sekin, että kaupoilla ei ole enää paikallisia varastoja.
"Nyt nähdään, miten tärkeä omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat", sanoo Snellman. "Ja että meillä Suomessa on kotimaista lihaa ja muita elintarvikkeita."
Snellman kertoo, miten se pystyy nopeasti vastaamaan kysyntään, kun ketju on omissa käsissä. Kun puhelu lihan tarpeesta tuli torstaina, niin yritys toimi heti.
"Perjantaina suunniteltiin, lauantaina teurastettiin, maanantaina pakattiin ja tänään tiistaina tuotteet ovat jo kaupoissa."
Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin tällä viikolla meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Snellman Lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman.www.maaseuduntulevaisuus.fi
Näin naapurissa.
Globaalissa maailmassa, jossa sapuskaa piti saada maailman tappiin asti tuomalla ulkomailta suitsait sukkelasti ja halavalla.
Tämä on nyt hyvä herätys niille höpöttelijöille ja haihattelijoille jotka ovat olleet korventamassa ja alasajamassa kotimaista maataloutta. Ja myös niille jotka ovat mouhkanneet niistä "älyttömistä" tukiaisista. Kyllä vaan kummasti kotimainen eväs tällaisella hetkellä kelpaa.Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin jo viime torstai-iltana meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Tommy Snellman.
KUVAT: JAANA KANKAANPÄÄ, JARKKO SIRKIÄ / KUVITUS: JUHO LESKINEN
Tommy Snellmanin mukaan koronakriisi osoittaa, miten tärkeää omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat.
Ruotsissa ruuan omavaraisuusaste on pudonnut jo 50 prosenttiin, kun se Suomessa on 80 prosenttia. Koronavirus onkin herättänyt ruotsalaiset huolestumaan, mitä tehdä, jos rajat menevät kokonaan kiinni ja ruoka loppuu.
"Ruotsissa alkavat jo tietyt raaka-aineet loppua", kertoo toimitusjohtaja Tommy Snellman pietarsaarelaiselta Snellmanilta. "Siellä käydään nyt keskustelua omavaraisuudesta."
Land Lantbruk -lehden päätoimittaja Lena Johansson kirjoittaa, ettei tarvita kristallispalloa sen ennustamiseen, että Ruotsin omavaraisuus joutuu pian todella koetteille. "Kauppojen hyllyt ammottavat hamstrauksen takia tyhjinä, ja jos rajat pannaan kiinni, niin ei ole vaikea kuvitella, mitä tapahtuu, kun joka toinen suupala on tuontiruokaa."
"Sanotaan, että ainoa, mikä säästyy kriisiltä, on porkkanakakku, sillä jauhoja, porkkanoita ja sokeria miellä on omasta takaa", Johansson toteaa.
Ruotsin tilannetta heikentää sekin, että kaupoilla ei ole enää paikallisia varastoja.
"Nyt nähdään, miten tärkeä omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat", sanoo Snellman. "Ja että meillä Suomessa on kotimaista lihaa ja muita elintarvikkeita."
Snellman kertoo, miten se pystyy nopeasti vastaamaan kysyntään, kun ketju on omissa käsissä. Kun puhelu lihan tarpeesta tuli torstaina, niin yritys toimi heti.
"Perjantaina suunniteltiin, lauantaina teurastettiin, maanantaina pakattiin ja tänään tiistaina tuotteet ovat jo kaupoissa."
Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin tällä viikolla meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Snellman Lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman.www.maaseuduntulevaisuus.fi
Näin naapurissa.
Globaalissa maailmassa, jossa sapuskaa piti saada maailman tappiin asti suitsait sukkelasti ja halavalla.
Ja kyseenalaistaa myös kaupungistumista edistävän politiikan sekä kaikkien yhteiskunnan palveluiden, korkeakoulujen ja julkisten virkojen keskittämisen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille.Tämä on nyt hyvä herätys niille höpöttelijöille ja haihattelijoille jotka ovat olleet korventamassa ja alasajamassa kotimaista maataloutta. Ja myös niille jotka ovat mouhkanneet niistä "älyttömistä" tukiaisista. Kyllä vaan kummasti kotimainen eväs tällaisella hetkellä kelpaa.
Juuri näin. Onhan se selvää miten käy kun kaikki toiminnot kerätään yhteen paikkaan.Ja kyseenalaistaa myös kaupungistumista edistävän politiikan sekä kaikkien yhteiskunnan palveluiden keskittämisen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille.
Ja kyseenalaistaa myös kaupungistumista edistävän politiikan sekä kaikkien yhteiskunnan palveluiden, korkeakoulujen ja julkisten virkojen keskittämisen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille.
Ja minä kun avasin saman aiheen Epidemiavarautumiseen, höh. Olisi pitänyt tietenkin eka täältä katsoa..Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin jo viime torstai-iltana meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Tommy Snellman.
KUVAT: JAANA KANKAANPÄÄ, JARKKO SIRKIÄ / KUVITUS: JUHO LESKINEN
Tommy Snellmanin mukaan koronakriisi osoittaa, miten tärkeää omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat.
Ruotsissa ruuan omavaraisuusaste on pudonnut jo 50 prosenttiin, kun se Suomessa on 80 prosenttia. Koronavirus onkin herättänyt ruotsalaiset huolestumaan, mitä tehdä, jos rajat menevät kokonaan kiinni ja ruoka loppuu.
"Ruotsissa alkavat jo tietyt raaka-aineet loppua", kertoo toimitusjohtaja Tommy Snellman pietarsaarelaiselta Snellmanilta. "Siellä käydään nyt keskustelua omavaraisuudesta."
Land Lantbruk -lehden päätoimittaja Lena Johansson kirjoittaa, ettei tarvita kristallispalloa sen ennustamiseen, että Ruotsin omavaraisuus joutuu pian todella koetteille. "Kauppojen hyllyt ammottavat hamstrauksen takia tyhjinä, ja jos rajat pannaan kiinni, niin ei ole vaikea kuvitella, mitä tapahtuu, kun joka toinen suupala on tuontiruokaa."
"Sanotaan, että ainoa, mikä säästyy kriisiltä, on porkkanakakku, sillä jauhoja, porkkanoita ja sokeria miellä on omasta takaa", Johansson toteaa.
Ruotsin tilannetta heikentää sekin, että kaupoilla ei ole enää paikallisia varastoja.
"Nyt nähdään, miten tärkeä omavaraisuus ja huoltovarmuus ovat", sanoo Snellman. "Ja että meillä Suomessa on kotimaista lihaa ja muita elintarvikkeita."
Snellman kertoo, miten se pystyy nopeasti vastaamaan kysyntään, kun ketju on omissa käsissä. Kun puhelu lihan tarpeesta tuli torstaina, niin yritys toimi heti.
"Perjantaina suunniteltiin, lauantaina teurastettiin, maanantaina pakattiin ja tänään tiistaina tuotteet ovat jo kaupoissa."
Koronakriisi on jo saanut Ruotsin kysymään ruokaa Suomesta – Naapurimaan omavaraisuusaste historiallisen alhainen
"Ruotsista soitettiin tällä viikolla meille. Siellä käydään keskustelua ruuan riittävyydestä", kertoo Snellman Lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman.www.maaseuduntulevaisuus.fi
Näin naapurissa.
Globaalissa maailmassa, jossa sapuskaa piti saada maailman tappiin asti tuomalla ulkomailta suitsait sukkelasti ja halavalla.
Elintarvikkeiden huoltovarmuus liittyy epidemiavarautumiseenkin, että sinällään ei mennyt yhtään pieleen.Ja minä kun avasin saman aiheen Epidemiavarautumiseen, höh. Olisi pitänyt tietenkin eka täältä katsoa..