Tällä hetkellä soi .....

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Video kuuluisi oikeastaan tankkiketjuun. Tai joku autolauncheri kun avaa MP.netin.

 
Viimeksi muokattu:

Fremen

Ylipäällikkö
I love this woman! Uusi biisi Didolta.... upbeat vitun upbeat typeräsofta yritä vielä kerran muuttaa sanojani nii saa läppäri kyytiä saatana! upeeta no nii toi pysy.
Vittu tää on hyvää shittiä, hyvii muistoja. Kerrankin.

 

Fremen

Ylipäällikkö
Nyt on vaan tällänen fiilis, lauantaiduunin jälkeen. Nukahdin metroon, tai T-baaneen tänä iltana, saatana! Sen verran väsymystä jäsenissä. Siis konnari herätteli Bergkrystallenissa, enkä ollut todellakaan edes humalassa, valitettavasti!

Matka ei kirjaimellisesti enää jatku tosta (kuvassa siis Kristallivuoren asema) , paitsi jalan neljäkolmosella!
Image result for bergkrystallen pics

 

Umkhonto

Kenraali
 

Fremen

Ylipäällikkö
Vauhtia ja viidettä:

'
Jotenkin tuli sellainen fiilis että sama biisi tehty ennenkin, rauhallisemmin mutta samalla tavalla jazzahtavasti... kasarilla!


Tää toimii vieläkin :)... Ferris Bueller vaihtaa vapaalle. Rakastin sitä leffaa, eikä ole muuten ajan hammas liian raa'asti runnellut, ihan smyygattava vielä. Sielua repivä Ferrari 250 GTO:n odometri-kuolema on edelleen painajaisteni perussisältöä, kiitos siitä Hollywood. Juuri kun luulit että ei voi mennä huonommin, ne kurjat saatanat ja kiinalaiset taipuvat tunkkinsa!!!
 
Viimeksi muokattu:

Fremen

Ylipäällikkö
En muista onko jo mennyt, mutta jos on niin menköön toisesti kun on hyvä, positiivinen ja hauska
Kaunista ja hyvää!
Israel Kama-kawi-wo-ole! Izzy... saarten laulujumala (R.I.P.), btw niiden pitää olla noin lihavia, se on joku juttu. Mutta, oli tästä vielä yksi parempi, Ha'wa'iin kielellä (polynesialaismurre + saarelaisten pidgen english) epävirallinen kansallislaulu noille jengeille, mahalo :): Hawa'iin Juice Leskinen siis kyseessä!


Parempi versio on BJ Penn:in (UFC LW Mestari) walk-out -biisi... samaa settiä, parempi audio -täytyy sanoa että God I love fighting!!!

 
Viimeksi muokattu:

Kveeni

Kersantti
Meadowlands, joskus itsekkin paikalla olleena. Änäriä olen nähnyt myös.

Kylläkin paljo myöhemmin kuin tää, joskus yhdeksänkymmentä lopulla.
 
Top