Tällä hetkellä soi .....

Hieman natzitecnoa (hienoja filminpätkiä):

 
Täytyy tunnustaa, tuo germaaninen kieli ei aukea.
 
Viimeksi muokattu:
Ensi vuonna lienee odotettavissa kaksi Stephen King-kirjaa filmimuodossa, Anthrax on kunnostautunut aiheessa jo kauan aikaa sitten, ja soittaa sitten maaliskuun alussa Helsingissä Among The Living - albumin plus muut parhaat läpi, tervetuloa mukaan, arvelen että keikka on varsinainen Madhouse ;)!
 
Jos vanha galactica kolahtaa, niin kannattaa myös katsoa uusi galactica. On muuten hyvä sarja!

Ja sitten pakollinen biisi.

Olen konservatiivi. Cylon ei voi olla ihmisen näköinen, ja vielä hyvän näköinen nainen. Miksei sillä ole päässä vain yhtä silmää, joka skannaa laidasta laitaan? Njääh, en osta.
 

Kuka muistaa tämän..


Nämä muistuvat mieleen hyvin. Pistetään ensin hieman eteeristä "avaruusmusiikkia" aikakaudelta.

Alfa oli jännä sarja. Pelottavimmat kohtaukset olivat mielestäni ennen kuun radaltaan singonnutta ydinräjähdystä tapahtuneet astronauttien kuolemaan johtaneet altistumiset. Hulluus ja sokeutuminen, hui!

70- luvulla näytettiin muutama jakso Star Trekiä Avaruusmatka -nimellä samoin kuin mainiota nukkeanimaatiota, Thunderbirdsiä (Myrskylinnut). Myös Captain Scarletia oli kuulemma näytetty, mutta se ei tietenkään tuolloin saapunut näköradioaaltojen välityksellä syrjäkylille, joissa näkyi varsin rajallinen määrä televisiokanavia. Voi sitä katkeraa kalkkia... Kärsitty trauma korjautui vuosikymmeniä myöhemmin oman lapsen ollessa sopivassa katseluiässä kun sarjaa näytettiin uusintana silloisella TVTV -kanavalla. Roolileikkeihin pojalle kelpasi Wurthin punainen lippalakki, sekalaisista artikkeleista koottu varustevyö ja itse väsätyt "luottamuskortit" eli Spectrumin henkilöllisyystodistukset. Indestructable.

Galactica oli kova sana. Avaruustaistelut Cyloneita vastaan ja kiiltelevät, kömpelöt yksisilmäiset robotit ja petturi Baltar pitivät katsojaa hyvin otteessaan. Sankarit olivat sankareita ja pahikset pahiksia. Myöhempien aikojen sarja on sen verran erilainen ja styrkkaa kamaa, että ikäraja (18) on varsin perusteltu. Sarja on tehty aikuisille ja "aikuiseen makuun", yleissävyn ollessa varsin synkkä. Pirullinen väännös oli se, että Cylonit olivat jo joukossamme kaivamassa kuoppaa. Sarja ennakoi aika jännällä tavalla hybridisodankäynnin aikakauden tuloa reaalimaailmassa, eikös vain?
 
Vielä yksi lyhyt:
Vanhassa pahassa elämässä parhautta oli, kun kantakapakkaan saapui uusi tyyppi, joka pyysi baarimikko/tiskijukalta Iron Maidenin Powerslavea. Levy oli jo asiakaspalvelijan kädessä, kun uusi tyyppi jatkoi: "Se on mielestäni Maailman hienoin biisi. Aina kun kuulen sen, alan itkemään. Ja sitten mun on ihan pakko hakata joku."
Tällöin tarjoilija piilotti levyn ja valittaen totesi: "Just se Maidenin levy meiltä puuttuu."

Muistojen kunniaksi Suomen Maiden, eli Barathrum ja heidän vastauksensa Powerslavelle, eli Last Day in Heaven!
 
PERKELE!
VÄHÄN TERÄSTÄ SELKÄRANKAAN!
RK62 7.62 TARKOITTAA ETTEI TARVITSE PYYTÄÄ ANTEEKSI!
 
Edit.
Poistin.
Katsoin asken hänen poikansa haastattelun ja totesin pojan "imeriumia" ja "suurta kansa" ylistäväksi idiotiksi.
Vaikka Igor Talkov oli ihan OK bardi, ja lauloi rohkeasti jo 80 luvulla kommareista, en oikein pidä hänen musiikista.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top