Taktinen parta

TheRomanRuler

Kapteeni
http://www.duffelblog.com/2012/04/p...irectly-proportional-to-combat-effectiveness/
34ac4c3f97199645879c72f1a46738c7.jpg

72473_lumberjack_commandos.jpg

10986335_895630480459078_971202563_n.jpg

72cbc9b065a7a17080156437cf464dec.jpg

d469dbb8538a91441c57f26768132272.jpg

Parta pakolliseksi varusteeksi kaikille alokaskauden suorittaneille. Ei vastaväitteitä
Hipster-Beard-Meme-07.jpg

Mutta joo, tuskinpa tuota artikkelia pitää tosissaan ottaa :DEllei partaa ole sitten käytetty aseen putsaamiseen, en usko että se vähentäisi aseen jumiutumisia :p
 
Viimeksi muokattu:
(mutu)
Kyllähän tuosta parrasta saattaa olla oikeastikin hyötyä jos tulee vertavuotava haava kasvoihin, niin se parta sitoo sitä verta ja auttaa nopeammin klimppiytymään ja tukkimaan verenvuodon.
 
Parta voi myös pelottaa vastustajaa ;)
Ei ole mitään järkevää syytä olla kasvattamatta taistelu partaa. Muukuin että olet nainen!
 
Kaksi sanaa: Suojanaamarin tiiveyskoe.
 
Kun on parta, niin ei tarvitse yhtä paljon naamioväriä.
Tuo on muuten totta myös - eikös parta ole parempi naamioitumiskeino kuin naamioväri? Onhan se samantyylinen kuin röllipuku sun muut naamioitumiskeinot.
Tietäähän sen joulupukkikin että valkoinen parta on parempi naamio talveen kuin valkoinen maali
joulupukki.jpg

Punainen asu on ilmeisesti tarkoitettu pelotteeksi, muistuttaahan se Neuvostoliiton lempiväriä.
Ja voin kertoa että toimii, en ikinä ole huomannut joulupukkia silloin kun tämä ei huomatuksi halua tulla! En ikinä ole nähnyt myöskään lentävää valjakkoa - pitäisiköhän ilmavoimien ottaa oppia pukin kelkan poronaamioinnista?
 
Parta voi myös estää/vaikeutta haavan puhdistamisen ja sitomisen sekä voi sisältää bakteereja jotka kulkeutuvat havaan.

Tältä kantilta katsottuna olisi varmaan kaikinpuolin etu ettei koko vartalossa kasvaisi yhtään karvaa, kun ihminen kuitenkaan ei pysty mitään lämmittävää turkkia itselleen kasvattaa :DParta ja joku huippumallin hiustyyli ei taida muuten todellakaan aiheuttaa mitään pelkoa vastustajissa.
 
höpöhöpö Niillä kellä on taisteluparta eivät tarvitse suojanaamaria ollenkaan.

Jos on tarpeeksi tiheä parta, niin suodattaa itsessään. Heikkopartaisemmat voivat ripotella vähän hiilijauhetta sekaan.

Sitten kun on tarpeeksi äreä parta, sinne alkaa kehittymään oma ekosysteemi. Saa kivan lähitaistelubonuksen, kun naapurin naamalle ponkaisee kiukkuinen kuukkeli ja nokkii silmään.

3d50d392e545a2f2ccb24cc772acc9ca.jpg


PS. eBay.co.uk löytää kiinalaisia versioita lonkero- ja partalakeista hakusanoilla 'octopus beanie' ja 'beard beanie'. Tässä alkaisi meno olla jo melko ghillie kanssa:

$_35.JPG
 
Viimeksi muokattu:
Hiekkavaltioissa muhkea parta oli helppo valinta. Paikalliset miehet arvostavat suurta partaa sillä se on muinainen merkki vanhasta iästä ja siten viisaudesta. Suuripartaisen miehen sanomisia kuunnellaan herkemmin koska selvästi hän on boss. Lisäksi vihollinen ei käytä kaasuaseita ollenkaan.

ZZ Top olisi ratkaissut Irakin ja Afganistanin konfliktit parissa päivässä, ilman yhtäkään laukausta...

Zakk Wylde myös. (vittu mikä viikinki...)
zakk-wylde-beard.jpg
 
Aina nähdessäni siloposkisen kantapeikon mietin, että mikä vitun sotilas sellainen on, jolla ei ole partaa ja varusmiesten osalta taas tunnen sääliä jos parran sijaan on joitakin yksittäisiä haivenia, kuten murrosikläisellä lapsella. Aikuisilla miehillä pitää olla parta, mutta sen malli ja pituus jääköön jokaisen henkilökohtaiseksi valinnaksi. Täysin sileällä naamalla olevat ovat joko lapsia tai naisia.
 
Täysin sileällä naamalla olevat ovat joko lapsia tai naisia.
Ei se parta vaan piruvie kasva meillä kaikilla. Tulee yksikin tapaus mieleen "nuoruudesta". Karski kantasuomalainen mies mutta ei vaan parta kasvanut. Sileä oli naama, ei näkynyt sänkeä tai karvatuppeja (eli yksittäisiä partakarva-slotteja). P-Amerikan intiaaneillakaan ei taida kasvaa parta, ihan luonnostaan. Onkohan näitä mitä muita parrattomia ihmisrotuja, menneitä tai nykyisiä... Olis antropologille käyttöä.
 
Back
Top