Taktinen parta

TheRomanRuler

Kersantti
Viimeksi muokattu:

miheikki

Respected Leader
KOTIMAA 9.9.2016 10:23 http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/116213-poliisi-etsii-kolmea-parrakasta-miesta-soita-heti-hatanumeroon
Poliisi etsii kolmea parrakasta miestä - soita heti hätänumeroon
  • Karjalainen

Oulun poliisi etsii kolmea ulkomaalaista miestä Simossa. Miesten epäillään liittyvän Simossa viime yönä tapahtuneeseen varkauteen.

Miehet ovat parrakkaita ja he ovat pukeutuneet tummiin vaatteisiin.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan välittömästi hätänumeroon 112.
 

Pistemaali

Kersantti
BAN
ALTTERI
(mutu)
Kyllähän tuosta parrasta saattaa olla oikeastikin hyötyä jos tulee vertavuotava haava kasvoihin, niin se parta sitoo sitä verta ja auttaa nopeammin klimppiytymään ja tukkimaan verenvuodon.
 

BlackFox

Ylipäällikkö
Parta voi myös pelottaa vastustajaa ;)
Ei ole mitään järkevää syytä olla kasvattamatta taistelu partaa. Muukuin että olet nainen!
 

Benelli

Respected Leader
Kaksi sanaa: Suojanaamarin tiiveyskoe.
 

TheRomanRuler

Kersantti
Kun on parta, niin ei tarvitse yhtä paljon naamioväriä.
Tuo on muuten totta myös - eikös parta ole parempi naamioitumiskeino kuin naamioväri? Onhan se samantyylinen kuin röllipuku sun muut naamioitumiskeinot.
Tietäähän sen joulupukkikin että valkoinen parta on parempi naamio talveen kuin valkoinen maali

Punainen asu on ilmeisesti tarkoitettu pelotteeksi, muistuttaahan se Neuvostoliiton lempiväriä.
Ja voin kertoa että toimii, en ikinä ole huomannut joulupukkia silloin kun tämä ei huomatuksi halua tulla! En ikinä ole nähnyt myöskään lentävää valjakkoa - pitäisiköhän ilmavoimien ottaa oppia pukin kelkan poronaamioinnista?
 

peelo

Ylipäällikkö
Parta voi myös estää/vaikeutta haavan puhdistamisen ja sitomisen sekä voi sisältää bakteereja jotka kulkeutuvat havaan.
Tältä kantilta katsottuna olisi varmaan kaikinpuolin etu ettei koko vartalossa kasvaisi yhtään karvaa, kun ihminen kuitenkaan ei pysty mitään lämmittävää turkkia itselleen kasvattaa :DParta ja joku huippumallin hiustyyli ei taida muuten todellakaan aiheuttaa mitään pelkoa vastustajissa.
 

proileri

Eversti
höpöhöpö Niillä kellä on taisteluparta eivät tarvitse suojanaamaria ollenkaan.
Jos on tarpeeksi tiheä parta, niin suodattaa itsessään. Heikkopartaisemmat voivat ripotella vähän hiilijauhetta sekaan.

Sitten kun on tarpeeksi äreä parta, sinne alkaa kehittymään oma ekosysteemi. Saa kivan lähitaistelubonuksen, kun naapurin naamalle ponkaisee kiukkuinen kuukkeli ja nokkii silmään.PS. eBay.co.uk löytää kiinalaisia versioita lonkero- ja partalakeista hakusanoilla 'octopus beanie' ja 'beard beanie'. Tässä alkaisi meno olla jo melko ghillie kanssa:

 
Viimeksi muokattu:

Beerfect

Eversti
Hiekkavaltioissa muhkea parta oli helppo valinta. Paikalliset miehet arvostavat suurta partaa sillä se on muinainen merkki vanhasta iästä ja siten viisaudesta. Suuripartaisen miehen sanomisia kuunnellaan herkemmin koska selvästi hän on boss. Lisäksi vihollinen ei käytä kaasuaseita ollenkaan.

ZZ Top olisi ratkaissut Irakin ja Afganistanin konfliktit parissa päivässä, ilman yhtäkään laukausta...

Zakk Wylde myös. (vittu mikä viikinki...)
zakk-wylde-beard.jpg
 

pstsika

Haukka
Aina nähdessäni siloposkisen kantapeikon mietin, että mikä vitun sotilas sellainen on, jolla ei ole partaa ja varusmiesten osalta taas tunnen sääliä jos parran sijaan on joitakin yksittäisiä haivenia, kuten murrosikläisellä lapsella. Aikuisilla miehillä pitää olla parta, mutta sen malli ja pituus jääköön jokaisen henkilökohtaiseksi valinnaksi. Täysin sileällä naamalla olevat ovat joko lapsia tai naisia.
 

Beerfect

Eversti
Täysin sileällä naamalla olevat ovat joko lapsia tai naisia.
Ei se parta vaan piruvie kasva meillä kaikilla. Tulee yksikin tapaus mieleen "nuoruudesta". Karski kantasuomalainen mies mutta ei vaan parta kasvanut. Sileä oli naama, ei näkynyt sänkeä tai karvatuppeja (eli yksittäisiä partakarva-slotteja). P-Amerikan intiaaneillakaan ei taida kasvaa parta, ihan luonnostaan. Onkohan näitä mitä muita parrattomia ihmisrotuja, menneitä tai nykyisiä... Olis antropologille käyttöä.
 
Top