Terrori-isku yritys Suomessa? KRP tutkii, hyökkäys linja-autonkuljettajan kimppuun Uuraisilla Keski-Suomessa

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
että Espoossa mamu-jengit saavat nekkuun, jos ne alkavat hillua, MUTTA aivan tasan tarkkaan pistämme ihan perus-kokkareiden voimin persukaartit ojennuksiin, jos niitä alkaisi esiintyä meidän rauhallisilla alueilla.
Höpöhöpö. Kyllä ne molemmat jäävät teidän kotikaarteillanne hoitamatta. Paitsi, jos teillä on tiedossa, että poliisi ja puolllustusvoimat tulevat turvaamaan teidän niin rauhallisia alueitanne. Kyllä minä olen tässä maailmassa nähnyt jo vuosia sitten, mihin suomalaiset kaartit pystyvät ja ovat pystymättä.

Pysykää vaan molemmat pilttuissanne ja juokaa vähemmän konjakkia, niin pysyvät nuo jutut edes jonkinlaisessa kuosissa.
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0
Voin sanoa, että Espoossa mamu-jengit saavat nekkuun, jos ne alkavat hillua.
Nyt loppu näille voimafantasioille ja paluu reaalimaailmaan. Ette te niille mamujengeille anna nekkuun. Siitä vaan katsomaan miten ruotsalaiset antaa turpaan riehuville mamujengeille - ai niin, eivätpä anna vaan pikemminkin ottavat turpaan! Eipä annettu Oulussakaan turpaan näille laajempaa seksuaalikulttuuria suomalaistytöille tarjonneille maahanmuuttajille. Sitä päivää ei Suomessa nähdä, kun keskiluokkaiset suomalaismiehet ryhtyisivät puolustamaan lapsiaan väkivallan keinoin maahanmuuttajajengeiltä.
 

Huhta

Ylipäällikkö
ELSO 2.0
@Hanski

Haluan esittää myös anteeksipyynnön. Anteeksi, että tägäsin väärän miehen sarkastiseen viestiini. Olin vain hämmästynyt, että ketjuun ei ollut vielä tullut tällaisia viestejä:

https://maanpuolustus.net/threads/turussa-useita-puukotuksia-ja-laukauksia.5852/post-515860
 

Leaderwolf

Kenraali
Lahjoittaja
Sellaista ei vielä laajemmassa mittakaavassa ole näkyvissä, eikä varmaan tosiaan tulekkaan. Samaan hengenvetoon on silti muistettava, että kyllä tässäkin maassa oikea sisällissotakin on saatu aikaan. Mihinkään ei tässä maailmassa pitäisi sanoa ei ikinä. Sen sijaan pitäisi tehdä kaikkensa, ettei niihin mahdottomiltakaan tuntuviin tilanteisiin ikinä jouduttaisi.
 

Raveni

Ylipäällikkö
Se mitä minä olen elämästä oppinut on se, että maailma muuttuu ja samoin tapahtuu maille. Kyllä niitä valtioiden myös voimakkaiden sellaisten hajoamisia on nähty kautta historian. Suomen rajatkin ovat siirtyneet moneen kertaan ja taisteltu on milloin kenenkin joukossa. Välillä keskenämme. Poliisi on poliisi ja puolustusvoimat on puolustusvoimat ja kyllähän sitä jokainen varmaan vahvempaansa tottelee. Kyse on kuitenkin siitä, että jos homma palaa huolella pohjaan ja autojen lisäksi alkaa tulemaan ruumiita yms. Sisällisotakaan ei ole enään mikään vuoden 1918 toisinto. Niitä esimerkkejä on paljon maailmalta kun ne sisällisodat kestävät ja kestävät. Ruumispinot vain kasvavat.

Sisäiset riskit kasvavat samaa tahtia kun ihmisiä tippuu tilanteeseen jossa ei ole menetettävää. Yksittäinen ihminen ei ole riski mutta jos puhutaan muutamasta kymmenestä tuhannesta niin siinä tulee ja vahinkoa puolin ja toisin. Siksi kaikkien mukana pitäminen yhteiskunnassa on tärkeää.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Sitä päivää ei Suomessa nähdä, kun keskiluokkaiset suomalaismiehet ryhtyisivät puolustamaan lapsiaan väkivallan keinoin maahanmuuttajajengeiltä.
Ei jos oikeusjärjestelmä toimii. Siihen luotetaan. Mutta pitäisi katsoa kauemmas. Jos tähän maahan jää pysyvästi 10000 henkilön joukko joka tuli tänne omin luvin ja myös jää tänne omin luvin ja osa tekee vielä väkivaltaisia tekoja.

Jatko riippuu täysin viranomaisista ja nyt on alkanut tuntua siltä että mennään riskialttiille alueelle. Kun Orpoa ja Mykkästä tälläkin viikolla on seurannut, niin ei vakuuta, edelleen samat jutut "ihmisarvo on jakamaton".

Kovin on ainakin minulle epäselvää sekin montako ukkoa maassa on nyt laittomasti. Miten paljon niiden "paimentamiseen" kuluu resursseja jos esimerkiksi itärajan takaa alkaisi nyt tulla myös vihreitä ukkoja? Valjastaisiko joku ne käyttöönsä vai alkaisiko ihan "hullut päivät", Oulussa ainakin?
 
Viimeksi muokattu:

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ei jos oikeusjärjestelmä toimii. Siihen luotetaan. Mutta pitäisi katsoa kauemmas. Jos tähän maahan jää pysyvästi 10000 henkilön joukko joka tuli tänne omin luvin ja myös jää tänne omin luvin ja osa tekee vielä väkivaltaisia tekoja.

Jatko riippuu täysin viranomaisista ja nyt on alkanut tuntua siltä että mennään riskialttiille alueelle.

Kovin on ainakin minulle epäselvää sekin montako ukkoa maassa on nyt laittomasti. Miten paljon niiden "paimentamiseen" kuluu resursseja jos esimerkiksi itärajan takaa alkaisi nyt tulla myös vihreitä ukkoja? Valjastaisiko joku ne käyttöönsä?
Olisi mielenkiintoista tietää, että kunpi skenaario on kuumempi tällä hetkellä. Rajan takaa saapuvat tunnuksettomat militäärit vai maassamme jo loisivat kiimaiset kielteisen päätöksen saaneet dyynikojootit?
 
Niin, eikös nuo 10 000 ole saaneet kielteisen päätöksen, eli eivät jää maahan.
Ei ne mihinkään ole lähdössä. Ne pitäisi ajaa täältä pois, koska ei ne suosiolla lähde. Ei vain taida olla ketään, joka ne täältä ajaisi. Ja eikös hallitus yritä koko ajan keksiä kaikenlaista pikkukuvaa, joilla saataisiin niiden laittomuus muutettua sellaiseksi jotenkuten lailliseksi?
 

hansai

Ylipäällikkö
Eikä tarvitse nähdä. Poliisi on sitä varten.
Onko Ruotsin poliisi jotain toista tarkoitusta varten?

Viranomaiset on hyvä olla, mutta lähtökohtaisesti jokaisen kannattaa huolehtia omasta ja läheistensä turvallisuudesta.

Hyvä se on toki, että poliisi jälkikäteen tutkii lasten pitkään jatkuneita törkeitä raiskauksia, kuten nyt Oulussa, tai miksi Irakista tullut mies leikkasi toiselta pään irti, kuten Porissa.

Uhreja se ei kuitenkaan enää suuremmin auta.
 
Tuossa hansain linkittämässä Vartiaisen kirjoituksessa kiinnittää huomiota:

""Jos valitus on hylätty, voidaan puhua “laittomasti maassa olevasta” henkilöstä. Mutta sekään ei tee rikollista, ellei syyllisty rikokseen tai koeta aktiivisesti välttää palauttamista.""

Voiko tämä olla näin? Eikö "laittomasti maassa oleva" syyllisty rikokseen ja ole siis rikollinen? Valistakaa tietämätöntä, lainoppineet.
 
Top