Terrorismi

Herman30

Greatest Leader
Le Figaro:
Drôme: a man kills two people with a knife

The individual was arrested. He attacked this Saturday April 4 in the morning several people in the center of Romans-sur-Isère.
By Le Figaro with AFP
Posted 26 mins ago, updated 13 mins ago
(illustration photo)
(illustration photo) FOTOLIA

A man killed at least two people and stabbed seven others with a knife on a boulevard in downtown Romans-sur-Isère in the Drôme region on Saturday April 4, according to concordant sources quoted by AFP. Other sources mention five injured.

The alleged perpetrator attacked several people in a business and on the street before being arrested at around 11 a.m. According to France Bleu, it would be a Sudanese, asylum seeker in their thirties. The reasons for his action are unknown at this time.

The vital prognosis of one of the injured people is in jeopardy.

Significant resources of police and firefighters are mobilized on the spot.

The Lyon judicial police are seized of the investigation. The National Anti-Terrorism Prosecutor's Office (PNAT), in conjunction with the Valencia Prosecutor's Office, "is currently under evaluation" to find out whether it is seizing the investigation.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Yksittäinen mielenterveystapaus jälleen...
Muistakaa, että etukäteen ennustettavissa olevia, organisoituja tai orgaanisen kasvun varaan verkostuneita katkeamattomia yksittäistapausjatkumoita ei saa yleistää tai profiloida!

Yleistäminen olisi... tota... mikäs se nolliin devalvoitunut sana nyt taas olikaan... ööö... jotain? Varmaan jotain mitä vihaiset kulttuuriantropologit tutkivat saadakseen valtaa, mainetta ja... lisää valtaa ja mainetta. Ja valtaa. Ja rahaa. Ja mainetta.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Olisivat ampuneet nivusiin kuten Turun omapoikaa ammuttiin. Olisi näin johtunut vastuuseen teostaan.
Neuvo voisi kuulua vaikka niin että tähdätään yläreiteen koska se pysäyttää muttei tapa. Mutta sivullisten tappioiden minimoimiseksi mahdollisimman keskelle ja ylös niin että ohiampumisen riski minimoituu.

Sitä Turun Abderrahman Arwopohjaan osunutta yläreisivammaa voisi käyttää mallina siitä mihin kohtaan pitää yrittää. Ainakin kuvien perusteella siinä on osattu minimoida ohi ampumisen riski hyvin.

Ja ensiaputilanteessa ilman muuta vuodon tyrehdyttäminen vaatii housujen kinttuun vetämistä tai pois leikkaamista.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Kaksi ihmistä on kuollut ja viisi loukkaantunut veitsihyökkäyksessä Ranskassa Romans-sur-Isèren pikkukaupungissa lähellä Grenoblea, kertoo BBC.

Hyökkääjä meni ensin tupakkamyymälään, missä hän puukotti kaupan omistajia ja asiakkaita. Tämän jälkeen hän hyökkäsi muiden ihmisten kimppuun läheisessä lihakaupassa.33-vuotias hyökkääjä on pidätetty.

Radiokanavayhtiö France Bleun mukaan hyökkääjä on turvapaikanhakija Sudanista.

Syyttäjien mukaan hyökkääjä oli pidätyshetkellä polvillaan ja rukoili arabiaksi. Hänen kotoaan löydettiin ”käsin kirjoitettuja papereita, joissa oli uskonnollisia viittauksia”, syyttäjänlaitos sanoi tiedotteessa.
 
Top