Terrorismi

Tuskin niitä on yksin matkaan lähetetty, eiköhän siellä ollut saattaja paikan päällä valmiina.
Niin, kuka se sitten on? Suomessa ei ole tietoa, eikä heitä tänne ole virallisesti tuotu. Jos se on joku Suomen passin omaava, niin matalan profiilin paluu on mahdollinen.
 
Vaihtokaupan paikka, lähettäkää kaikki suomalaiset tänne niin me lähetämme kaikki irakilaiset sinne...:ROFLMAO:

Kyllähän yksi suomalainen aina 10 irakilaista vastaa! :p
 
Meneillään on varmaan ollut hallituksen projekti jossa jokin hyväntekeväisyysjärjestö on käynyt hakemassa ”omat kotiin”. Toivottavasti tämä paljastuu jotta hallitus näyttää todelliset kasvonsa.
 
Hallituksen jäsenet todennäköisesti pelkäävät herkän hipiänsä puolesta, sen jälkeen jos jotain sattuu ja
kiistattomat faktat olisivat että TE KÄVITTE NE RIKOLLISET HAKEMASSA.

Voi olla että ne eivät ole Suomelle välitön uhka mutta tänne muodostuu maan alla olevia ryhmiä jotka
tulevat rahoittamaan, avustamaan ja käännyttämään uusia terroristeja jotka tekevät
pahojaan MUUALLA EUROOPASSA. Siksi ne esimerkiksi UUTEEN SEELANTIIN pesiytyivät, on
pehmeä yhteiskunta,, monikulttuurisuus tukena, soluttauduttu vasemmisto viher puolueisiin. Eivät
paikallisia terroritekoja tekemään vaan rahoittamaan ja rekrytoimaan.

Millä aiotaan estää toiminta, jos tulevat maahan? vankiloiden muuritko pitävät - siellähän ne vasta rekrytoivatkin. Eihän tään maan oikeuslaitos kykene terroristeja edes tuomitsemaan, jos terroristit ovat islamisteja. Kuka hakee todistajat irakista tai syyriasta. Kuinka monta tappoivat itse, kuinka monessa auttoivat ja mitä muita rikoksia ovat tehneet.

OULU pitäisi avata paremmin,, mitkä kytkökset sieltä on ja minne, Entä TURKU.
Älä tuu tänne huutamaan. Ei kuulu tapoihin. Muutenkin luetaan, mielenkiinnolla.
 
Viimeisistä kommenteista päätellen tämä taisikin olla sitä parempaa terroriuhkaa...

PIIPITTÄEN:

tiedät hyvin että kyseessä on pahin terrorismin muoto,, tuon tyyppisten tahojen tekemät teot provosoivat niitä jotka alun alkaen ovat ongelmia aiheuttaneet, tekoja jotka edistävät ns. "asekontrollia", hajottavat Eurooppaa ja Yhdysvaltoja sekä pohjustavat tietä totalitarismille

katsokaa nyt mitä Uudessa Seelannissakin tapahtui heti kun ulkomaalainen hullu - tai terroristi - tekee tekojaan.

jos islamisti olisi tappanut tavallisia uusseelantilaisia niin olisiko siitä laitettu vastaavalla tavalla paikallisten aseharrastajien ja metsästäjien syyksi, niin että heiltä viedään lailliset aseet. Ei ollut edes kyseisen maan kansalainen joka siellä ihmisiä tappoi!

äärioikeistolaisten tekojen seuraus ei todellakaan ole äärioikeiston diktatuuri vaan siinä käy toisin päin. Katselkaa ympärillenne niin ymmärrätte miksi.

jos tuollainen tapahtuma olisi sattunut Suomessa niin arvatkaapahan kuinka kuumana itse kukin kävisi ja sitä vitutuksen määrää laidasta laitaan. Ensinnäkin tekijä, tuli muualta. Tappoi monikulttuurisen politiikan tuotoksia motiivinaan käyttäen. Ja syypäät on aina tiedossa: paikalliset valkoiset miehet. Ministerit olis menneet sekaisin, burkhat päässä eduskunnassa ja ensimmäisenä sohimassa oman maansa kansalaisia. Aivan kuin kansakunnalla ei olisi jo ongelmaa siinä miten pääsi käymään. Lisää vaan säröjä ja kokeillaan meniskö jotain rikki.

Riittää kun istuu essolla ja on vaan olemassa. Ei edes huuda. Syypää: valkoinen mies.

Liikaa valkoisia miehiä, sanoo sisäministerikin.

ja jotkut ihmettelee sitä kun on puheita "väestönvaihdosta". Parempi alkaa varautua pahimpaan. Ei todellakaan tarvita kuin yksi natsien tai mediassa natseilta näyttämään saatujen teko jossain päin eurooppaa niin suomalaisten syytä on. Esimerkiksi sisäministeri on osoittanut sen mitä ajaa ja mikä on agenda.
 
Viimeksi muokattu:
– Minun mielestäni niiden lasten pitää päästä Suomeen. Heillä on tähän kaikki juridiset ja myöskin inhimilliset syyt. Sanoisin niinkin päin, että kyllä niiden äitien mukaantulo on sellainen asia, mitä pitää hyvin vakavasti harkita.

Kyllä lapsi-äiti-suhde tulee myöhempään käyttäytymiseen vaikuttamaan paljon eli niiden kokemusten lisäksi, mitä lapsilla on leireistä, toki äiti on ollut heille se läheinen henkilö, Halonen sanoi.

5c16a8f54868b6fc6e3c0b26e8bba93f.jpg


 
– Minun mielestäni niiden lasten pitää päästä Suomeen. Heillä on tähän kaikki juridiset ja myöskin inhimilliset syyt. Sanoisin niinkin päin, että kyllä niiden äitien mukaantulo on sellainen asia, mitä pitää hyvin vakavasti harkita.

Kyllä lapsi-äiti-suhde tulee myöhempään käyttäytymiseen vaikuttamaan paljon eli niiden kokemusten lisäksi, mitä lapsilla on leireistä, toki äiti on ollut heille se läheinen henkilö, Halonen sanoi.

5c16a8f54868b6fc6e3c0b26e8bba93f.jpg



VOI VITTU. Nyt kansanvihollinen (Halonen) pidä se turpa kiinni.
 
"Kyllä lapsi-äiti-suhde tulee myöhempään käyttäytymiseen vaikuttamaan paljon"

Tuota minkä puolesta Halonen tossa argumentoi? Eikös ton perusteella niiden lasten erottaminen äideistään olisi aika tärkeää. On toki mahdollista että Halonen pitää jihadistisia kaulankatkojia esimerkillisinä äiteinä, mikä ei tietysti olisi lainkaan mahdotonta tuskin edes yllättävää...
 
Viimeksi muokattu:
eikös myös Lufthansa perunut lentoja?

mitä lienee tekeillä,

tulivaan mieleen, onko Egyptin maaperällä muidenkin tahojen kuin Egyptin armeijan ohjuksia jotka kykenevät matkustajakoneen pudottamaan?

sekä tuhannet jihadistit joita Eurooppaan tulee koko ajan, ne ovat valmiina terroritekoihin
 
Back
Top