Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Blacklives porukan mielestä täällä olisi pitänyt tapahtua sama kuin Katynissa Puolan upseerikunnalle ja loput suomalaisista (valkoisia kun ovat) oli joutanut päätyä Siperiaan Gulag:eihin. Voisi Blacklives porukka mennä itänaapuriin osoittamaan paheksuntaansa cis-heteromiehistä. Vastaanotto olisi varmasti ymmärtävä ja lämmin.
 
Ukraina ketju on se mitä tietenkin eniten seuraa ja mikä on ohjannut koko foorumille. Mutta rakastan näitä niin, että tämä on aina tää perjantai illan herkku, jos tähän ketjuun on tullut uutta <3
Jep, nämä on ihan parasta. Itsellä on muutama sukulainen näissä piireissä ja yksi tollo on jopa ehdokkaana. Nimi ja puolue jääköön nyt kertomatta, että eivät tunnista. Nyt vaan tuntuu olevan päällä aikamoinen Nato psykoosi ja osalla porukkaa on aikamoinen "ranteet auki" meininki päällä. Mutta samalla ovat kovasti varmoja tulevasta vaalivoitosta ja siitä, että nämä "hörhöpuolueet" lyövät nyt kunnolla läpi. Samalla jo osa porukasta kovasti nostaa esille myös mahdollista vaalivilppi väitettä, jos vaalitulos ei miellytä.

Kuten tästä jo aikaisemmin kirjoittelin, niin vähän on sellainen pieni pelko persuuksissa, että jotain on tulossa. Sen verran tuntuu porukalla menevän tuo touhu tunteisiin, yhdistettynä siihen, että venäjä voisi noiden kautta tehdä jotain pientä kiusaa, kostaakseen tuon Natoon liittymisen.

Mutta toisaalta, lähdetään kuitenkin siitä, että viranomaiset ovat hereillä ja nuo kriittiset hörhöt ovat seurannassa.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top