Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Jotenkin tuntuu että näihin selkeästi kulähulluihin ja foliopipoihin ei kannattaisi hirveästi uhrata panoksia, niiden hulluus tulee aika selväksi yleensä suurellekin yleisölle ja vielä nopeasti. Mutta henkilökohtaisia tragedioita itselleen ja läheisilleen nämä deepparit, q-anonistit ja ties mitkä salaliittolaiset aiheuttavat..
 
Ja kun miinustat syväyden tuosta korkeudesta kölistä mastoon, saat airdraftin. Se sattuu olemaan juurikin about 65m. Tuskin sattumaa.
 
Jotenkin tuntuu että näihin selkeästi kulähulluihin ja foliopipoihin ei kannattaisi hirveästi uhrata panoksia, niiden hulluus tulee aika selväksi yleensä suurellekin yleisölle ja vielä nopeasti. Mutta henkilökohtaisia tragedioita itselleen ja läheisilleen nämä deepparit, q-anonistit ja ties mitkä salaliittolaiset aiheuttavat..
Näitä itsenäisesti toimivia mielenterveyspotilaita on runsaasti. Tyyppiesimerkkiin tuli törmättyä lomalla, kyseessä eräs kaukaisempi sukulainen. Elää itsenäisesti, osaa hoitaa asiansa, omaa ajokortin ja pukeutuu siististi. Se ongelma on että hän on keksinyt itselleen omaisuuden jota ei ole ja tämän omaisuuden perinnönjakoa on tehty sellaiset 30 vuotta tähän mennessä. Kyseisen henkilön lapset ei suostu mihinkään yhteydenpitoon ja taitaa siellä olla jo kasa lähetymiskieltojakin. Viranomaiselvityksiä, rikosilmoituksia, asianajajia, erilaisia "virallisia" papereita yms. tulee liukuhihnalta. Paikalliset viranomaiset ovat kyseiseen henkilöön myös kyllästyneet ja paikallinen poliisilaitos laittaan aina uuden asiaa tuntemattoman kaverin hoitamaan tämän henkilön asioita. Tosin oppivat aika äkkiä mistä on kyse mutta käypähän hyvästä harjoituksesta.

Terveydenhuolto ei tee mitään, kun henkilö osaa pitää itsestään huolta eikä ole fyysisesti vaarallinen.

Eiköhän tälläinen tausta ole aika monella tiltulla, se pakkomielle on vain ruskii mir. Toimintatapa on ainakin täysin 1:1 tälläisen tyypillisen toimintakykyisen mielenterveyspotilaan kanssa.
 
Ainut vaan että se korkein kohta on sen paatin reunassa, antaako väylän syväys ja leveys ajaa hiukan laidassa että laiva mahtuu alta?!?
350m leveyttä per kaista, paatti 77m leveä

e: alitse on menty muutama metri suuremmalla syväydellä, myös vajaa 30m pitemmät Oasis-luokan risteilijät ajettu ali. Julkisten lähteiden valossa jenkkitukialus on mahdollista ajaa vaikka Airistolle, siis myös Paraisten kunnan vesialueelle. Laituripaikkoja ei kyl pahemmin ole. Mutta olis se komeaa!
 
Viimeksi muokattu:
Silloin kun siltaa rakennettiin niin se oli USA:lle jonkinlainen henkinen kipupiste. US NAVY:lle oli jotenkin tärkeää viestittää että voivat halutessaan purjehtia kaikilla merillä.

Vahva veikkaus on että Tanska ja Ruotsi ovat antaneet lupauksen että kriisitilanteessa silta ei ole ystävällismielisten laivastojen liikkumisen esteenä.

Asia on puhdas PR-ongelma, sotilaallisessa mielessä sillalla ei ole suurtakaan merkitystä.

Ensinnäkään vaikea kuvitella kriisiä jossa USA varta vasten toisi lentotukialusosaston Itämeren kaltaiseen lätäkköön. Toisekseen USA:lla on keinot saada silta katoamaan jos se olisi sotatoimien esteenä.
 
Nuo summat ovat niin suuria, ettei niitä tavallinen ihminen voi ymmärtää. Ei ihme, että riidat on noin katkeria, sentään yli kaks tonnia :rolleyes:

Luojan lykky, että saivat laillisen tilin auki, niin voidaan lähettää turvallisin mielin taas rahaa sinne.
Joo. Myöskin kannattaa hommata tilinhoitaja joka tarvittaessa välillä vippaa tililtä rahaa...
 
Kas kas. Apinaa koijataan. Ensin Folke East vei massit. Nyt lähti taas manit käveleen. Kukahan tekee seuraavat temput?
No kuka luotettava ja maineestaan huolehtiva lähtee mukaan MV-touhuun? Varmaa tienestiähän on luvassa kun summatkin on noin suuria...

Mä olen yhden alueellisen luontoyhdistyksen tilinhoitaja. Summat on samaa luokkaa... miksi siihen päädyin on oma tarinansa...
 
Back
Top