Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Suomen virallinen edustaja 😂 millä helvetin mandaatilla tuo niin voi kuvitella? Onko kuullut jotain profetioita tulevasta kuninkuudestaan…
 
Suomen virallinen edustaja 😂 millä helvetin mandaatilla tuo niin voi kuvitella? Onko kuullut jotain profetioita tulevasta kuninkuudestaan…
Kyllähän sitä kylähullut voivat pitää itteensä vaikka kuninkaana. Itseasiassa se mitä tuo hyypiö hakee on katsojaluvut tuolla kanavallaan, yrittää saada sieltä tuloja. Sinne on kovasti näemä noussut muutamia tyyppejä toistamaan että peukuttakaa että saadaan algoritmien avulla näitä paremmin esiin. Tuo tyyppi yrittää saada googlelta tuloja, nykytaso tuottaa sille noin 300e/kk. Selvästi huomaa että katsojaluvut ovat kääntyneet laskuun, viihdearvo on mennyttä. Alkuun tuota oli ihan hauska katsoa mitä se mesoo, mutta selvästi jutuissa on jäänyt rikkinäinen levy päälle, tyyppi toistaa samaa ja samaa, päivästä toiseen = vyölaukkumiestä aikanaan lainatakseni "ei kukaan jaksa semmoista"
 
Viimeksi muokattu:
Ohhoh! Tämän jälkeen presidentinvaalien lopputulosta ei hirveästi tarvitse ennustella, ainakaan tietyiltä osin.
Noniin.. Saadaan Suomeen oikein ääri kristitty hörhö puolue.
 
Olisi mukava joskus kuulla jonkun psykologin ajatuksia näistä ihmisistä. Mitä ihmiselle pitää tahtua, että se sekoaa tuolla tavalla? Anokin kuitenkin aikoinaan tullut valituksi eduskuntaan. Ei tuollaisilla horinoilla sinne päästä eli joskus ulosannin on täytynyt olla fiksumpaa.
 
Positiivistahan on, että Ano meinaa viedä tuota omaa ilosanomaansa myös itänaapurin isännille ja meinaa myös ”kyseenalaistaa, että millä asialla he ovat ja meinaavatko he tulla Suomen tontille paholaisen kanssa, jolloin vastassa on myös valta kuuluu kristukselle porukka”. Tuo alkaa videolla kohdasta 17:00 minuuttia.
 
Back
Top