Ostetaan Tst-vyö M/85

crane

Kenraali
Legendaarinen kasivitonen tetsari hakusessa.
Tarjoa jos löytyy myytäväksi tai vinkkaa jos tiedät mistä löytäisi ostettavaksi. :salut:
 

Samovarius

Kenraali
Olisikohan MPK:lla? Olin kerran taktisen kiväärin kurssilla muistaakseni Kokkolassa, ja majoitus oli paikallisen MPK:n tiloissa. Luonnollisesti teimme maastontiedustelun ja yhdestä luokkahuoneesta löyty pari tusinaa m/85 tetsaria, ja kun olin seuran Norincolla liikenteessä, niillä suoritettiin taktinen varusteharjoitus. Onse varusmiesaikaisia muistoja parempi kampe, mutta (varmaan muiden aikalaistensa tavoin) melko raskas - mikä tosin ei tunnu Pattern 58:aa ja SLR:ää kantavalla tunnu missään :uzi:

Meni vähän tarinoinniksi, mutta jos niitä on MPK:lla ollut jo 10 v sitten, niitä voisi ehkä kysellä, että onko menossa poistoon.
 

nimimerkki

Alikersantti
Poistoon? Ihan perus jakokamaa ne on. En minäkään ymmärrä miksi joku sen haluaa. Sama kun kysyisi että löytyykö ydinjätettä omalle tontille. Sorry of topic. Onnea etsintään.
 

Petr

Korpraali
Sori kun osallistun myös jaaritteluun ostoilmossa, mutta lähinnä fiilistelyarvoa ja retroarvoahan noilla on.
Itseltä löytyy kyseinen tetsari (en myy) jonka ostin aikoinaan keräilijältä jolle tuo oli aikoinaan valmistajalta päätynyt.

Onhan tuo nopea pukea ja riisua ja ajaa asiansa kun säätää sen omalle kropalle sopivaksi. Niin ja kestävä.
Modulaarisuus on vain vähän mitä on ja jos on paljon kannettavaa niin ei välttämättä paras. Mutta olen omaani modannut hieman ottamalla taskuja pois, siirtelemällä ja laittamalla erilaiset taskut takapuolelle. Ei toki mitään pysyviä modauksia, pois se minusta.
 

Simelon

Alokas
Eikö ne myy myös PV ylijäämää!? Vai onko toi joku sellanen tuote mitä eivät ota valikoimiin?
Myyvät käytöstä poistettuja tavaraa, myös välillä käyttökelvottomaksi tulleita kappaleita. M/85 varusteet on vielä puolustusvoimien varastoissa, sama juttu edeltävällä tetsarilla jota et kanssa löydä mistään ostettavaksi.
 

crane

Kenraali
Ei mee tasan onnenlahjat, minun jälkeen tänne ilmoituksen samasta tuotteesta on saanut ostettua ja mie nuolen näppejäni.
Täytyy siis päivittää ilmoitusta,
ELI OSTAN,OSTAN, OSTAN!!
 
Top