Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

Siellä oli sivullisia takana.
Niin taisi olla. Todellisuudessa kaikesta huolimatta osuma pyritään saamaan ns vähemmän henkeä uhkaavaan kohtaan.
Näin maalaisjärjellä ajateltuna tyypillä olettaisi olevan jonkinnäköinen suojanaamari päällä vastaisuudessa. Ai eikö sittenkään ole? Ai niin ne ihmisoikeudet:facepalm:
 
Kyllä torsossa on enemmän massaa johon luoti pysähtyy paremmin kuin jalassa...

Kyse on enemmän siitä, että missä kulmassa se luoti poistuu ruumiista. Siis ammutaanko luoti siten, että se jatkaa matkaa pitkin katua mihin sattuu, vaiko ammutaanko laukaus vaikka siten että se osuu katuun esim. 5 metriä hyökkääjän takana. Ja jos se ammutaan jalkaan tai lantion seudulle, niin voidaan olla kohtuu varmoja, että luoti ei osu sivulliseen yhtään korkeammalle, ellei se ole heittäytynyt maahan makaamaan (mikä voi toki olla ihan mahdollista, jos tämä on nähnyt poliisin vetävän aseen esille.). Ja se laukaus voi myös mennä ohi kokonaan tähtäsit torsoon tai jalkaan, paineet on kuitenkin kovat.
 
Ei mitään, olikin jo postattu.
 
Taitaa olla jo Saramäen tavoitelluin poikamies. Vai istuuko tuolla ketään kahjompaa?
Ei ainakaan ole tullut uutisissa vastaan. Varsin erikoista ettei tätä olla siirretty Riihimäen bunkkeriin. Ilmeisesti ei sitten kuitenkaan nähdä sen suurempana uhkana henkilökunnalle tai muille vangeille.
 
  • Tykkää
Reactions: jak
Miksei tämän kaverin agitaattoria ole vieläkään saatu kiinni? Mahtaako vaikuttaa turkulaisessa moskeijasta?
 
Turun terroristi terminä on sellainen, että 90 luvun alussa koulussa kerrottuna sille oltaisiin naurettu.
 
En tiedä. Mutta tämä agitaattori-teema hautautui kyllä nätisti framilta. Liekö sitten todettu, että agitaattoria ei ollut tai että mahdollinen vekkuli nosti kytkintä ja painui esim. Tanskaan. :)
Muistelen että olisi nostanut kytkintä ja lähteny maasta. Uudella henkilöllisyydellä sitten jossain jossa ei ole biometrisiä tunnisteita tai ne voi rahalla kiertää.
 
Muistelen että olisi nostanut kytkintä ja lähteny maasta. Uudella henkilöllisyydellä sitten jossain jossa ei ole biometrisiä tunnisteita tai ne voi rahalla kiertää.
Joo siitähän tehtiin ihan kv-etsintäkuulutus. Taisi kadota syvälle aavikolle tai vaihtaa henkilöllisyyttä. Biometrisiä tunnisteitahan ei vissiin otettu tulijoista 2015, (enkä tiedä otetaanko vieläkään) mikä on ihan käsittämättömän tason töppäys koko EU:lta ja Suomelta.
 
Näin muistelen minäkin. Toivottavasti kaukana ainakin edes pohjoismaista.
Jos muistan oikein uutisista, niin pakeni johonkin -stan maahan, mutta myöhemmin ilmaisi halunsa palata Suomeen ja oli valmis neuvottelemaan viranomaisten kanssa asiasta. Mitä ikinä sitten tarkoittikaan... Tämän jälkeen en muista, että aihetta olisi enää käsitelty missään.
 
Back
Top