TV-sarjat, joita katso(i)tte?

The Expanse on kyllä täyttä tavaraa eikä vain Thomas Jane:n takia (no homo). Vaan muutekin aseiden lävistäessä avaruusalusten rungot yms...
Star Trek Discovery on on ihan hyvä kun osaa ohittaa muutaman "ajankohtaisen probagandan".
2 kaudesta en moista huomannut, vaan oli parempi kuin 1 kausi.
Colony... noh ei nyt huono, mutta ei hyväkään. Katsottavaa. Parempi kuin tämä toinen... en edes muista sen nimeä, mutta samantyylinen maa on valloitettu yms..
Muutaman Animen tjsp sinne päin katsonut Netflixistä, mutta One Punch Man iski kyllä täysillä :D :D :D Tässä on jotain hulvatonta. Myöskin The Goblin Slayer on hyvä, vaikka siinä on paljon nettipelien kliseitä, mutta silti taustalla on kovempi juoni kuin äkkiseltään näyttää ja raaka.
Ja tietysti Castlevania, tosin tässä kyllä huomaa Adi Shankarin käden jäljen reilusti.
 
Kyllä kyllä, aivan samaa mieltä @Vääpeli kanssa. Discoveryn uudessa kaudessa itseäni miellyttää tosiaan, yhtenä mainitakseni, feministituputuksen jättäminen taaemmas, kapteenina on taas valkoinen mies mutta tällä kertaa fiksu karismaattinen sankari. Nyt on aika 50/50 roolit (y) Eikä muutenkaan mitään erikoista aatteen sijoittelua.

Expansen parhaita hetkiä on nähdä raidetykin ammuksen leikkaavan siististi aluksen rungon läpi ja ulos. Happi pois osastolta, tielle osuvat järjestelmät pois pelistä, mutta ei mitään supernovaräjähdystä pelkästä kineettisestä osumasta metalliin.
 
Plus tämä, alukset kiihdyttävät pitkän aikaa, ja jarruttavat pitkän aikaa. Ei mitään valonnopeus kertaa kymmenen ja jarrut pohjaan metri ennen planeettaa touhua :D
IMG_20190212_010238.jpg

Edit. Holy shit tämä kausihan muuttui juuri mielenkiintoiseksi. CIWSit jauhaa, torpedot lentää ja raidetykit sylkee kuolemaa kylmässä pimeässä avaruudessa :love:
 
Viimeksi muokattu:
Plus tämä, alukset kiihdyttävät pitkän aikaa, ja jarruttavat pitkän aikaa. Ei mitään valonnopeus kertaa kymmenen ja jarrut pohjaan metri ennen planeettaa touhua :D
Katso liite: 27590

Edit. Holy shit tämä kausihan muuttui juuri mielenkiintoiseksi. CIWSit jauhaa, torpedot lentää ja raidetykit sylkee kuolemaa kylmässä pimeässä avaruudessa :love:

Expansessa minuakin kiehtoo juuri tuo, että fysiikan lakeja edes yritetään noudattaa. Mitään tähtienvälistä matkailua valonnopeudella ei sarjassa nähdä (paitsi kausi kolmonen vähän rikkoo kuviota). Eroaa todella edukseen Star Trekistä ja Star Warsista.
 
West Wing loppusuoralla. Mahtava sarja, jonka Martin Sheen kantaa uskomattomalla taidolla alusta loppuun, ja muu näyttelijäkaarti tekee myös mahtavan työn, joka tekee sarjasta mahtavan. Samaten vielä on kehuttu tosi realistiseksi antamaan suurinpiirteisen kuvan siitä miltä työskentely Valkoisessa Talossa näyttää, ja tätä varten haastateltiinkin Valkoisessa Talossa työskennelleitä henkilöitä aina presidentteihin saakka.
 
517PTGYMQHL._SY445_.jpg




https://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_(miniseries)

 
Luovuin tv:stä kun siirryttiin digi-aikaan. Olen voittanut monta tuntia per päivä kun ei ole tarvinnut seurata töllöä.
 
Lähes rajaton tallennuskapasiteetti on vähentänyt tv:n katselua. Ennen tuli valvottua ja katsottua elokuvat suorana. Nyt tallentaa katsottavaksi arvioidut sen ja unohtaa saman tien. Netflixsin katkaisin puoli vuotta sitten. Game of thronesin jälkeen mikään ei tunnu miltään. Näen myös liikaa poliittista piilopropagandaa sarjoissa, joka vituttaa. Ensi viikolla katkeaa HBO ja sitten lueskellaan Päätaloa, Game of thronesia ja Uthred -kirjasarjaa.

Amerikkalaisesta Tšernobyl-draamasta tuli hitti myös Venäjällä: Dramaa on syytetty yritykseksi pilata Rosatomin maine, mutta suuri yleisö kehuu
Venäjällä seurataan tarkkaan, ettei maata tai kansakuntaa vain nöyryytetä, kirjoittaa HS:n Moskovan-kirjeenvaihtaja Jussi Niemeläinen.

Jussi Niemeläinen HS
Julkaistu: 1.6. 2:00 , Päivitetty: 1.6. 7:48


Gorkin puistossa ryhmä teinejä puhuu siitä. Metrossa keski-ikäinen mies katsoo sitä kännykästään. Tuttavat kysyvät toisiltaan näkemyksiä siitä.

Yhdysvaltalaisen televisioyhtiö HBO:n draamasarja Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuudesta on noussut hitiksi myös Venäjällä. Tällä viikolla on usein tuntunut, ettei muusta puhutakaan.


Yleisö on ollut laaja, sillä moni seuraa sarjaa ilmaisilta venäläisiltä palveluilta tai nettisivuilta. Amerikkalaissarjat ilmestyvät niille tekstitettynä tai jälkiäänitettynä lähes heti jakson ilmestyttyä.

SILLOISESSA Neuvosto-Ukrainassa huhtikuussa 1986 tapahtunut onnettomuus johti osaltaan Neuvostoliiton romahdukseen, joten aihe on venäläisille iso. Moni myös tuntee pelastus- ja sammutustöihin osallistuneita.

Huomiota lisää sekin, että venäläiset ovat suureksi kansakunnaksi yllättävän kiinnostuneita siitä, mitä muut heistä ajattelevat. Venäjällä seurataan tarkkaan, ettei maata tai kansakuntaa nöyryytetä. Iso joukko pitää Venäjää Neuvostoliiton perillisenä ja loukkaantuu Neuvostoliiton esittämisestä ”väärin”.

HBO:n sarja on kuitenkin kerännyt kiitosta myös Venäjällä. Sammutustöihin osallistuneetkin ovat kehuneet sitä.

AJANKUVAA ja yksityiskohtia on suorastaan ylistetty.

Kampausten, termoskannujen, rekisterikilpien, vaatteiden ja roska-astioiden lisäksi on kehuttu myös neuvostoajan ajattelun ja hengen kuvausta. Moni on tunnistanut neuvostovirkamiesten eli apparatsikkien toiminnan, joka ei johtunut tyhmyydestä tai epäpätevyydestä vaan neuvostovallan toimintalogiikasta.

Pikkuvirheitä on tietenkin bongattu. Jossain on näkynyt vasta myöhemmin tehty viiri, toisaalla parvekerakennelma on vääränlainen. Myös runsasta toveri-sanan käyttöä on oudoksuttu.

Asiavirheitäkin on löydetty. Toisia ne häiritsevät, toiset ovat ymmärtäneet kyseessä olevan draaman.

Toki poruakin on ollut. Komsomolskaja Pravda -lehden toimittaja esimerkiksi kirjoitti koko sarjan tarkoituksena olevan pilata Venäjän ydinvoimalarakentamista myyvän Rosatomin maine ja vaikeuttaa sen kilpailuasetelmaa.

SARJAN edetessä on ihmetelty, miksei tätä tehty Venäjällä. Suuri yleisö kun tuntee turman vastaisuudessa HBO:n sarjan kautta, on arveltu.

Toisten mielestä näin on parempi.

”Sarjaa katsoessani huomasin ajattelevani, että olipa hyvä, ettei tätä tehty Venäjällä. Meillä ei olisi voitu näyttää vallanpitäjien toimintaa näin avoimesti”, yksi sammutustöihin osallistunut sanoi jekaterinburgilaiselle uutissivustolle.
 
Katsoin pari ekaa jaksoa. Jokin siinä oli miksi jäi kesken.

Joo. Katsoin nyt ensimmäisen jakson eikä oikein sytyttänyt minuakaan. Tulee mieleen vähän valju kopio U-96:sta mihin on lyöty sitten vakoilua ja rakkautta Hollywood-tyyliin päälle. Samoja musiikkejakin käytetty.

Jos esikuva ei olisi niin kova, niin ehkä jaksaisi katsoa, mutta ei oikein nyt. Ei sinänsä. En muutenkaan välitä tällaisista agenttijutuista joten kai sekin vaikuttaa.
 
Joo. Katsoin nyt ensimmäisen jakson eikä oikein sytyttänyt minuakaan. Tulee mieleen vähän valju kopio U-96:sta mihin on lyöty sitten vakoilua ja rakkautta Hollywood-tyyliin päälle. Samoja musiikkejakin käytetty.

Jos esikuva ei olisi niin kova, niin ehkä jaksaisi katsoa, mutta ei oikein nyt. Ei sinänsä. En muutenkaan välitä tällaisista agenttijutuista joten kai sekin vaikuttaa.
Katsoin sen Areenasta, oikein odotin innoissani. Ha haa, olivat käyttäneet muutaman nuotin Das Boot:in tunnaristakin. Surkeeta videonauhan tuhlaamista, nainen kävelee Bretagnen ( tai jonkun) katuja pitkä palttoo päällä, siinä oli anti. Siis tämä tapahtuu joka jaksossa, eikä mitään nähtävää.
Yritetään ratsastaa Das Bootin siivellä, hyi. Alaaaarm:eek:
 
Back
Top