Ukrainan konflikti/sota

Laittaisin jäitä hattuun huhujen osalta. Nyt on tullut sitaatteja, varmasti oikeita ja vääriä, sekä muita väitteitä joiden pitäisi olla välittömästi pääuutisia maailmalla mutta toistaiseksi aika hiljaista on ollut. Kun kansainvälinen media ei ole näihin vieläkään tarttunut niin silloin harjoittaisin erityistä lähdekriittisyyttä.

Huomenna Ranskan, Saksan ja Puolan johtajat tapaavat Berliinissä. Ehkä sieltä kuullaan selvemmin mitä nämä maat Ukrainan tilanteesta ajattelevat.
 
Siinä on slaavilaista kekseliäisyyttä parhaimmillaan.

Jos sama olisi tehty lännessä, laitteessa olisi vähintään 40 anturia, 3 ketjukuljetinta, moottoreita, varsia ja vipstaakeja jolla miinat asemoitaisiin prikulleen paikalleen ja paikka tallennettaisiin 2mm tarkkuudella netistä katseltavaksi..

Ja hinta olisi.. :)
 
Voi Sholzilla korvat punottaa Pariisin ja Varsovan haukkuessa yhtää aikaa vätykseksi oikealta ja vasemmalta. Totta kai sitten pressissä ollaan taas liittolaisia.

Siinä voi Kremlin päässäkin alkoo jalat salsaa vatkoomaan kun nyt mennään sinne ryssän epämukavuusalueelle. Macron avasi pelin juuri sopivaan aikaan ennen Putinin vaaleja.

Kyllä tässä Scholzia koetellaan.
 
surkeampi juttu, vaikkakin "epäillään" vielä...

...KOLMIKON epäillään kavaltaneen noin 5 000 luotiliivin hankintaan tarkoitetut rahat. Kyseessä on noin 5,7 miljoona euroa...

Epäily: Ukrainan luotiliiveihin tarkoitettuja rahoja meni luksusautoihin ja kiinteistöön – Ukrainan mukaan Suomessa tehty pidätyksiä​

Noin 5,7 miljoonan euron kavaltamisesta epäillyt kolme miestä pidätettiin Suomessa, kertoo Ukrainan viranomainen.


Ukrainan viranomaiset kertovat tehneensä pidätyksissä yhteistyötä Suomen keskusrikospoliisin kanssa.

Ukrainan viranomaiset kertovat tehneensä pidätyksissä yhteistyötä Suomen keskusrikospoliisin kanssa. KUVA: UKRAINAN KANSALLINEN KORRUPTION VASTAINEN VIRANOMAINEN
Pihla Loula HS

UKRAINAN puolustusministeriön rahojen kavalluksesta epäiltyjä on pidätetty Suomessa, kertoo Ukrainan kansallinen korruption vastainen viranomainen tiedotteessaan.

Pidätykset tekivät Ukrainan korruption vastaiset viranomaiset Suomen keskusrikospoliisin (krp) tuella.

KOLME epäiltyä pidätettiin viranomaisen mukaan maanantaina. Pidätetyistä yksi on suomen kansalainen ja pidätys tapahtui hänen omistamallaan kiinteistöllä. Pidätyksen yhteydessä suomalaiselta myös takavarikoitiin omaisuutta.

Yksi pidätetyistä on yksityisen yrityksen edustaja, tiedotteessa kerrotaan. Ukrainan puolustusministeriö tilasi luotiliivit kyseiseltä yritykseltä, mutta yritys toimitti tilausmäärästä vain noin puolet.

KOLMIKON epäillään kavaltaneen noin 5 000 luotiliivin hankintaan tarkoitetut rahat. Kyseessä on noin 5,7 miljoona euroa.

Viranomaiset epäilevät, että osa rahoista on käytetty luksusautoihin ja kiinteistöön. Ukrainan viranomaisten toiveena on, että takavarikoidut varat käytettäisiin korvaavien luotiliivien hankkimiseen.

Krp ei kommentoinut asiaa torstaina Helsingin Sanomille.

Voi vittu että voi vituttaakin tämmönen! Kyllä olis kirveelle töitä. Mikähän firma ja mitkä miesoletettujen nimet? Saatana.
 
Voi vittu että voi vituttaakin tämmönen! Kyllä olis kirveelle töitä. Mikähän firma ja mitkä miesoletettujen nimet? Saatana.
Jokaisessa kansassa asuu pieni ryssä. Isompiakin puhalluksia on ihmisen historia nähnyt. Valitettavasti...
 
Macron ilmeisesti lupasi 75 Caesaria lisää Ukrainalle.
En lähtenyt tarkistamaan onko nämä uusia-uusia vaiko kyse (osin) vanhoista lupauksista.

Joka tapauksessa tuotantolinjalla on toimintaa ja kenties kapasiteetin laajennustakin.

Itse asiassa tämä on iso määrä tykkejä Euroopassa tuotetuksi näinä päivinä. Tätä Eurooppa kokonaisuudessaan tarvitsee.

 
Back
Top