Ukrainan konflikti/sota

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a225c981-00fe-4546-b9f3-d060953105c3

Tuntuu että tuo asiantuntija puhuu paskaa että informaation jakamisella voidaan estää sota.
Ei varmasti estää voida, mutta uskon, että voidaan viivyttää. On erittäin houkuttelevaa Venäjälle lykätä hyökkäyspäätöstänsä myöhemmäksi, kun USA on julkistanut 16.2. hyökkäyspäiväksi. Tällä tavalla Venäjä voi ikään kuin nolata USA:n tyyliin "teidän tiedustelutietonne on yhtä tyhjän kanssa". Tällä tavalla jatkamalla periaatteessa voitaisiin ikuisesti pitkittää sodan alkua. Olettaen siis, että USA:lla on oikeasti suora linja Venäjän sotilaskäskyihin.
 
Tuskinpa siitä sotaa tulee, mutta Ukraina voinee heittää hyvästit itäiselle Donbassin alueelle, mihin perustetaan pari "kansantasavaltaa," Donetsk ja Luhansk. Suomikin saa molempiin jo meritoituneet suurlähettiläät, herrat putkonen ja bäckman. Viime mainitusta ei muuten ole paljoa kuulunut, tosin en niin aktiivisesti ole seurannutkaan desantin touhuja. Krimin suhteen länsi on jo heittänyt pyyhkeen kehään, sama kohtalo odottaa Donbassia. Kun on se venäjän kaasu ja öljy. Mutta venäjän uhka jää silti, niin Ukrainaa kuin meitäkin kohtaan.
 
Olisin voinut jättää boriksen kommentit välistä. Puuttini ei pystynyt katsomaan Schultzia silmiin sen massiivisen pöydän äärellä. Se tekee hänet pieneksi, koomiseksi kuten vastakumppaninsa.
 
Joka tapauksessa pelkkä sodan uhka (ja median uutisointi siitä, minä päivänä milloinkin se VOISI alkaa, ovat olleet omiaan vaikuttamaan epäsuotuisasti talouteen; pörssi syöksyy ja esim. bisneslennot kärsivät. Moinen lienee Venäjän mieleen.

Tuohon vetäytymiseen uskon kun näen sen. Sitä odotellessa mietin mitä tekisin osakkeiden kanssa 😅
 
Joka tapauksessa pelkkä sodan uhka (ja median uutisointi siitä, minä päivänä milloinkin se VOISI alkaa, ovat olleet omiaan vaikuttamaan epäsuotuisasti talouteen; pörssi syöksyy ja esim. bisneslennot kärsivät. Moinen lienee Venäjän mieleen.

Tuohon vetäytymiseen uskon kun näen sen. Sitä odotellessa mietin mitä tekisin osakkeiden kanssa 😅
Eipä unohdeta että aivan yhtälailla itäiset kurssit laskee ja moni asia on jo vaikeutunut.

- Moinen lienee Venäjän mieleen. (?)
 

Duuman puheenjohtaja puhuu parempaa englantia kuin eilinen edustaja. Toisti pitkälle samoja asioita ja sitten meni lisäämään että Nato ei voi pitää henkilökuntaa taikka kalustoa uusissa jäsenmaissa, aivan kuin se olisi heistä kiinni koska Neuvostoliiton kanssa oli tehty sopimuksia hieman ennen NLn kaatumista. Oli kuulemma duunissa kremlissä silloin.

Hän menee väittämään että Venäjä on ihmisoikeuksien ennaltakäviä, sananvapaus ensimmäisenä, sen jälkeen muuttovapaus ja jopa vähäosaisten oikeudet nostetaan pintaan koska venäjä on niiden ykköspuolustaja ja puolestaja puhuja. :sneaky:

Kysyttäessä joukkomääriä, hän väittää että hänellä ei ole lukuja mutta länsi on väärässä, koska syyt. Sama koskee joukkojen siirtoihin. Kyllä Baghdad Bob on hyvillään kun propagandaa tulee taas tuutin täydeltä. Hän jopa menee väittämään että vain 30 000 on kiinni harjoituksissa.

Loppujen lopuksi hän väittää että Ukraina ei ole demoktratia, vaan dystopia fasistinen diktatuuri joka on amerikkalaisten johtama. Hän väittää että Venäjä on demokraattisempi kuin Ukraina. :ROFLMAO:

BaghdadBob.jpg
 
Hyvä englanninkielinen podcast Saksan näkökannasta ja motiiveista Ukrainan kriisiin: rauhan säilyttäminen kaikin keinoin ja taloudellinen valta sotilaallisen voiman sijaan ajavat kaiken muun (ja siinä sivussa pienempien maiden etujen) yli.
Suomalaista syvällistä ajattelijaa, Seppo Rätyä, lainatakseni Saksa on paska maa.
 
Viimeksi muokattu:
Saksa on puolustussotilaspoliittisesti impotentti valtio. Edelleen II maailmansodan haamut kummittelevat sen verran tiiviisti saksalaispoliitikkojen mielenmaisemissa ettei ole Saksasta Euroopan todelliseksi nyrkiksi Venäjää vastaan
 
Illan yllätysvieras kiovassa on... (rumpujen pärinää)
Italian ilmavoimien edustajat
Screenshot_20220215-195046.png
Toki parasta aikaa lutsin yläpuolella suhaa myös RC-135V (JAKE12)
 
Back
Top