Ukrainan konflikti/sota

Minusta tämä nykyaikainen somekulttuuri luo harhan, että asiat tapahtuu nopeammin kuin oileasti tapahtuukaan koska tilannetieto on lähes reaaliaikaista. Tosiasiassa jopa rysyt kykenee ajattelemaan asioita pidemmällä aikajanalla. Eiköhän ne ole kuitenkin varautuneet pidempäänkin mittelöön kuin mitä esim täällä on uumoiltu. LKP.kin on niillä vielä tekemättä, jos asiat menee perseelleen heidän näkökulmastaan niin uskon että sekin vielä nähdään. Rysyjen toimenpiteet on olleet tähän asti liian pieniä, muuvit harjoittelua. Täytyy ottaa huomioon että ukkoa siellä riittää ihan jäätävästi ja edelleen putte on suosiossa. Pelkäänpä että LKP tulee ja sen myötä isompi kähinä kun Ukrainassa ei saavuteta tavoitteita ajassa X. Putte ei anna periksi ellei sitten saa petsamon nikkeliä kaaliin. Niillähän oli älytön sotakassa kasassa ennen kuin kähinä alkoi, en muista summia mutta iso summa kuitenkin.
Tämä ei ole harhaa, tappiot ovat massiiviset kun verrataan aikaisempiin sotiin (toki poislukien WW II)
 
Mahtaako Turkki päästää näitä Bosborin läpi? Entä pääsevätkö Suezin läpi vai pitääkö kiertää Afrikka? Riittääkö polttoaine Euroopan vesille asti? Saavatko huoltoa matkan varrella mistään?
Noille voisi faksata kaikille vippipassit Pattayalle sillä ehdolla että jäävät sinne sodan loppuun asti.

Toivotan toki Tyynenmeren laivastolle Tsushimansalmen uusintaa ja somalimerirosvoja, keripukkia ja kuppaa.
 
Menny vittuun. venäjän sotakassa on lännessä lukittuna, samoin kulta.
Valuutta on jäädytetty paitsi Kiinan valuutta jota oli jotain 12%(?) varannoista.

Kulta taas on Venäjällä, mutta sen kauppaaminen on hankalaa kun kauppa on jäädytetty suurissa paikoissa kuten Lontoossa. Idässä voi yrittää mutta määrät jää pieniksi. Kultaa voi myös käyttää vakuutena.




The $140 Billion Question: Can Russia Sell Its Huge Gold Pile?​


https://www.bloomberg.com/news/arti...n-question-can-russia-sell-its-huge-gold-pile
 
Nuo Venäjän maanalaiset kaupungit vuoristoissa, johon lentokoneet suuntaavat. Olisiko Putin niin hallusinaatioiden hallussa että olisi pelannut eilen Metro pelisarjaa ja saanut sen kuningasidean...
 
Back
Top