Ukrainan konflikti/sota

Melkoista roskaa. Heillä ei olisi alkuun laittaa mitään vastaan, kun Puola pyyhkisi ensin V-V ja sitten Venäläisen selkään/kylkeen. Ja Naton olisi annettava myös tukea hommaan. Kaikenmaailman fantasia höyryjä taas kerran.

GROM pojat odottavat jo Venäjän uhkauksen toteutumista. Luultavasti vielä puihin kiinni teipattuina, yhdessä modernien Leopard & Rosomak Hussaarien kanssa.

1648029486590.png

Технику агрессора бойцы ВСУ превратили в металлолом.
Toinen venäläisten örkkien ryhmä ei päässyt Kiovaan. Ukrainan asevoimien taistelijat muuttivat hyökkääjän varusteet metalliromuksi.

 
Tuttava kuka hoitaa Ukrainalaisia pakolaisia ja heidän asioitaan on kertonut että Venäläisiä käynnyt hakkaamassa keskuksen ovia ja täristen haukkunut mm suomalaisia ketkä hoitaa Ukrainan asioita.
Tänään laittoi edellä mainittuun asiaan : Nyt "kaupunki" olevilla Ukrainalaisilla ja venäläisillä on sota. Venäläiset väittää USA aloitti sodan Ukrainaan, ei ole venäjän syy."
Venäläiset myös syyttää että heille tarjottu ilmainen ruoka-apu ja kaikki muu on enemmän kohdistettu Ukrainailaisille vaikka ukrainailaiset fasistit ym ovat aloittaneet sodan jne.


Eli kyllä tuo Venäläinen kansa suomessa näyttää aika hyvin nielevän Kremlin propagandan.
Sen nyt ymmärtää että vänäläiset on nielleet kaiken heille syötetyn paskan, mutta kun on suomalaisiakin jotka uskovat venäjän valheita esim mitä mielikuvituksellisimmista salaliitoista ukrainan sodan taustalla.
 
Tuttava kuka hoitaa Ukrainalaisia pakolaisia ja heidän asioitaan on kertonut että Venäläisiä käynnyt hakkaamassa keskuksen ovia ja täristen haukkunut mm suomalaisia ketkä hoitaa Ukrainan asioita.
Naamat puhelimen muistiin, soitto poliisille ja keskuksen johto nostaa kanteen uhittelusta ja väkivallasta. Vaikka poliisilla ei olisi aikaa, niin kirjaus rikosrekisteriin on se asia. Seuraavalla kerralla räyhääminen vahvistaa asiaa jne
 
Suurimmassa osassa nykypuhelimia EI ole FM-radiota.
"Nykypuhelin"... Kai jokaisella on jossain jemmassa vanhempi Nokia tai joku vanhempi älypuhelin. Esim. 5 vuotta sitten fm-vastaanotin oli miltei kaikissa.
Kierrätyskeskuksesta kipaisette ostamassa muutamilla euroilla vanhan puhelimen, jossa on FM-vastaanotin.
 
f1e7ae44-26cf-4b8d-8e86-71f47cf3a936.jpg




Tämä on rikos, mutta en tiedä millä nimellä se menee eteenpäin. En usko että rikoslaissa on pykälää tälle asialle.
Terrorismiksihän tuo menee.
 

Ensin meni pakoon ukrainaan ja loikkasi sieltä valkovenäjälle, tarvitseeko joku vielä todisteita että venäläiset vehkeilivät jenkkilässä? Silti aika uskomattomalta tuntuu tämän "vakoojan" pako tarina.
Ei tuo tarkoita, että tuolla ukolla olisi mitään kontaktia vanjan tiedustelupalveluihin. Tai "todista" mitään. Samalla tavalla tietovuotaja Edward Snowden pakeni Venäjälle, vaikka hänellä ei sinne mitään kontakteja ollut. Kyse lienee siitä, että vanja ja valkovanja ei luovuta noita takaisin USA:han...
 
Viimeksi muokattu:
Tuttava kuka hoitaa Ukrainalaisia pakolaisia ja heidän asioitaan on kertonut että Venäläisiä käynnyt hakkaamassa keskuksen ovia ja täristen haukkunut mm suomalaisia ketkä hoitaa Ukrainan asioita.
Ryssät on kuin koulukiusaajat, luottavat ettei kukaan nouse heitä vastaan. Oikeasti ovat heikkoja ja alivoimaisia. Jos pahan voittoon tarvitaan vain ettei hyvät miehet tee mitään... Hyvän voittoon tarvitaan vain se että noustaan ja tehdään jotain. Länsi on voimakkaampi kuin itä, Venäjälle ja venäläisille (myös Suomessa oleville) on aika takoa se kalloon mallilla once and for all.
 
OT mutta mitähän se yle meille tarjoaa kun kriisiä osuu kohdalle? Ainakaan ilmastohumppaa, pyöreää pöytää & kaarina hazardia tai lbgt-propagandaa ei taida kansan moraali kestää pommisuojissa kyyhöttäessä ja kylmää hernekeittoa syödessä..
Ylläoleva täyttä paskanjauhantaa, joka heikentää suomalaisten varustautumista. FM Radio tarjoaa vaaratilanneilmoitukset ja suoran kanavan esim. PV:ltä tulevista ohjeista. Jos esim vanja ampuu Oulun alueella kenikaalisäiliöön ja Pyhänselän... sähköasemaan on FM radio ylivoimaisesti luotettavin tapa saada toimintaohjeet evakointiin kemikaalien varalta. Sieltä saa myös tiedon evakuointia laukeamisesta.

Jos esim. Vanja on onnistunut ensivaiheen hyökkäyksessä tuhoamaan 4 suurinta 400 kV asemaa, on aivan turha muutamaan tuntiin toivoa sähköjä. Siviilien ja viranomaisten nopea tiedotus ja toiminta pelastaa tuommoisessa tilanteessa henkiä ja valmistaa maata vastatoimiin.

---
Lopettakaa lässytys. Ei PV ja viranomaiset ole huvikseen ohjeita tehnyt.
 
Nevertheless, it's certain that Russia proudly and justifiably sees itself as the first nation in space and very much wants to carry forward its reputation as a global space power. Stepping outside of the Space Station partnership would effectively end Russia's civil space program.

In reality, during the coming years, we are more likely to see food riots in Moscow than we are to see a new Russian Space Station or a deep space scientific exploration mission. Some of this will be due to financial concerns, and some of it will come because of a loss of access to technology from the West.

Already, Russia's main builder of tanks, Uralvagonzavod, appears to have stopped production due to a lack of components. Roscosmos's big four companies—RKK Energia, RSC Progress, the Khrunichev Center, and NPO Energomash—will likely not be able to keep up production for long for the same reason as the tank factory.

Without active cooperation with Western nations and companies or a lifeline from China's space program, Russia will continue to wither as a spacefaring nation in the coming years, as it will not be able to afford any meaningful human exploration program. Russia would no longer be a space power—it would be the world's first former space power.

The bottom line is this: There are sound technical, legal, and political reasons for Putin's Russia to remain involved in the International Space Station for as long as the West will have them.
 
  • Tykkää
Reactions: e7i
Venäjä romahtaa sisäiseen sekasortoon, kun tappioiden oikea määrä vääjäämättä paljastuu ja talouspakotteet jauhavat taloutta paskaksi. Siinä saa Vova ja halinto selitellä. Luultavasti alkaa uusi smutnoje vremja. Ja Venäjä joutuu vetämään joukkonsa Ukrainasta, kuten se teki Afganistanin kanssa.
Mitä vedettävää sieltä Ukrainasta jää? Loppuun ajettuja sotilaita, ajoneuvot tuhottu ja paljon ruumita?

Venäjällä on selkeästi nyt tilanne että tämän operaation hoitoon ei löydy vapaaehtoisia pajareita. Kielii selkeästi että keskijohto jo tietää lopputuloksen. Ei tarvita kummoista matikkaa että nykyinen tappiotahti johtaa armeijan tuhoon. Kärkikalusto meni jo, seuraavan tason joukot on jo mukana ja uutta massaa ei vain saada enää työnnettyä tuleen. Toisaalta Ukrainan LKP etenee, asevirta vain näyttää kiihtyvän ja jo nykyisillä joukoilla saadaan hyökkäys pysähtymään.

Venäjä kelkkoi joukkoja paikalle melkein vuoden, eli 10% kuukaudessa. Ukraina polttaa tuota massaa nyt arviosta riippuen 10-20% kuukaudessa. Venäjän logistiikka ei siis kykene korvaamaan menetettyjä joukkoja tämän pohjalta. Tosin suurempi ongelma lienee että niitä joukkoja ei vain ole, olematonta ei voi kuskata.

Jos tuolla olisi pienikin mahdollisuus Venäjän voittoon, niin pajareita olisi tulossa jonoksi asti sotaa pyörittämään. Nyt tuota sotaa ei USA:nkaan mielestä kukaan johda.
 
On kyllä taas maken järki tuhlata se puhelimen akku radion kuunteluun jos on sähköt poikki. Mielummin se markan patteriradio. Yksillä pattereilla se pelittää paljon kauemmin ku luuri. Puhelin kiinni ja välillä voi käynnistellä tarkistaakseen onko verkkoa.

Takaisin ukrainaan.
 
Back
Top