Ukrainan konflikti/sota

Uutisia ilmasta. Kovaa pöhinää etelässä. Jos olisin ryssien Mustanmeren laivastossa laittaisin pelastusliivit jo päälle. Taitaa olla Ukrainan merivoittoja tulossa. Käymättä merellä.
Hassu sattuma, että samaan aikaan kun "huhutaan" että Harpoonit ovat saapuneet perille, Naton valvontakone lentelee tuolla Mustan Meren rannoilla, missä se ei normaalisti lentele. Toivottavasti venäläiset ei luule, että kone saattaisi vuotaa maalitietoja. Toki se on mahdollista, mutta onhan noissa venäläisissä aluksissa ne lähitorjunta systeemit sun muut... tuskin on Harpoonista iso harmia... ainakin jos kysyy siltä bunkkerissa turvassa olevalta komentajalta niin ei varmasti ole.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Mikäli Suomi ja Ruotsi liittyvät, ”meidän täytyy tehdä läntisestä siivestämme kehittyneempi liittyen turvallisuuden varmistamiseen”, Peskov sanoi.

Peskov sanoi kuitenkin, ettei Venäjä tulkitsisi Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä eksistentiaaliseksi uhkaksi, jollainen vaatisi ydinaseen käyttöä.


Sanooko se nyt tuossa, että Suomi ja Ruotsi saavat liittyä Natoon, eikä se uhkaa ryssää siinä määrin, että siihen voisi suoraan reagoida, mutta ryssävaltio keskittää joukkoja omalle pohjoiselle länsirajalleen sitten nykyistä enemmän? Eli Natoon liittyminen on nyt ihan "no brainer" meille ja sinne nyt vain ja äkkiä. Vai onko tämä nyt sitä käänteistä viestintää ja heti kun liitytään, niin sieltä lentää ytimiä niskaan? :ROFLMAO:

Ruotsi ei uskalla olla liittymättä Suomen perässä. Tähän saakka Ruotsin puolusta nojannut isolta osin siihen, että Suomi on siinä puskurimaana, jonka Venäjän arvelevat ensin nielaisevan.

Suomi kun liittyy Natoon, niin Ryssänmaa ei uskalla Natoa vastaan aloittaa sotaa Suomessa. Silloin houkuttelevampi kohde on ryssille se Ruotsi. Siinähän on koko Ruotsin itärannikko huonosti suojattuna ja sinne on helppo hyökätä suoraan Kalingradista. Lisäksi lisäjoukkoja voi pistää Pietarin suunnalta laivoilla ja lentokoneilla ja sitten laivostolla iskeä Kuolan alueen laivastolla myös Ruotsin länsirannikolle.

Em. syystä uskallan lyödä vaikka vetoa siitä, että Ruotsi liittyy Natoon Suomen kanssa yhtä aikaa tai heti perässä alle vuoden viiveellä. Jos ei liity ajoissa niin sitten liitettäneen osaksi Putinin Neuvostoliitto kakkosta.
 
Lukashenkolla hätä ettei pääse neuvottelupöytään... oliko tarjoilijan paikkaa vapaana?

 
Mä ymmärrän noi ryssän lähialueet pelkona, mutta noi muut vois kyllä laittaa jonkinlaiseen saartoon
Jep, mutta jos nyt filosofoidaan: Demokraattisen prosessin seirauksena ko. maat havaitsevat olevansa väärässä. Eli nuriin äänestettyjä. Se ovatko he ylpeitä siitä että edustavat mielipidettään vai herättääkö se heissä muunlaisia ajatuksia onkin eri juttu. Kv. yhteisö voi ja varmasti suorittaakin jonkinlaista sakinhivutusta :)
 
Lukashenkolla hätä ettei pääse neuvottelupöytään... oliko tarjoilijan paikkaa vapaana?

Pikemminkin eteisen kuramattona, johon voivat pyyhkiä jalkansa.
 
Jep, mutta jos nyt filosofoidaan: Demokraattisen prosessin seirauksena ko. maat havaitsevat olevansa väärässä. Eli nuriin äänestettyjä. Se ovatko he ylpeitä siitä että edustavat mielipidettään vai herättääkö se heissä muunlaisia ajatuksia onkin eri juttu. Kv. yhteisö voi ja varmasti suorittaakin jonkinlaista sakinhivutusta :)
Unkarihan saa jo sakinhivutusta vaikka äänesti erottamisen puolesta. Moni vastaan äänestänyt paskamaa listalla taas nauttii meidän verorahoista.
 
Aiemmin ollut puhetta, että jotain Transnistrian lentokenttää valmisteltaisiin venäläisille. Taitaa olla muutenkin aika tuhoon tuomittu yritys saada tuota kautta jotain aikaan.

As of 2018 according to the UkrOboronProm, the S-125 surface-to-air missile underwent an integrated modification of all elements, including modernization of missiles, as well as the use of a new radar station built on solid-state elements. At more than 40 km, the Ukrainian S-125 modernization's engagement area is better than that of the Russian one.

40 kilsaa, ei nyt ihan turhia päivitettyinä vieläkään.
 
Miten voimissaan tuo politrukki on Ryssänmaan armeijassa Ukrainassa?


"Poliittinen komissaari eli komissaari (myös politrukki (ven. политрук), lyhenne sanoista политический руководитель, polititšeski rukovoditel ’poliittinen ohjaaja’) oli Neuvostoliiton ja muiden sosialististen maiden armeijoissa poliittinen upseeri, joka valvoi kommunistisen puolueen määräysten ja ohjeiden toimeenpanoa armeijan eri yksiköiden johtajien, päälliköiden ja komentajien rinnalla. Puna-armeijassa komissaarit vastasivat yhdessä varsinaisten komentajien kanssa armeijan poliittisesta ryhdistä ja taistelukyvystä. ...."​
Politrukit vastaavat siitä rintamalla että kaikki tunnustavat yhteistä aatetta ja ampuvat selkään jos yrittää vaikka livistää karkuun rintamalta.

Finish_propaganda6.jpg



 
Back
Top