Ukrainan konflikti/sota

Venäläinen Telegram-kanava väitti, että "ohjushyökkäys Kramatorskin rautatieasemalle kohdistui joukkojen keräämiseen"​


... Niinpä tietysti taas väittää... EI PERKELE.... Videon pätkässä niitä joukkoja näkyy, kuten nyt esimerkiksi lastenvaunujen viereen kuollut äiti, mitä mahtaa vaunuissa olla... Kyllä pistää niin vihaks.
ps. ryssät vetikin tämän otsikon pois ja alko syyttämään Ukrainaa...
 
Viimeksi muokattu:
Ruotsalaisten kansanedustajien esitystä koko RyZZä-kansan vastuusta ei tarvitse erikseen edes kannattaa. On aivan selvää että muu mailma kohtelee ryssiä pohjasakkana sukupolvi eteenpäin. Jokaisen tulee lännestä myös kertoa ryssille miksi heitä kohdellaan tylysti arkielämässä.

Talouspakotteet ja muu ryssän valvonta on jo käynnissä ja itsehän ovat siihen syyllisiä. EU ja muut länsivaltiot tulee jatkaa ryssää vastaan taistelua sekä auttaa Ukrainaa ilmatilan sulkemisessa jottei noi ryssän raketit enää lennä.
.
 
Joku täällä jo totesi että yhden ruumiin polttaminen krematoriossa vie pari tuntia niin ei tuollaisella köykäisellä varustuksella montaa ruumista polteta. Pitäisi olla melkein a´la´ natsisaksan polttolaitokset.
Eipä ne natseillakaan kovin häävit olleet. Esim Birkenaussa oli vain muutama uuni, joihin meni yksi kerrallaan. Valtavan määrät tuhottuja juutalaisia on propagandaa, jonka ihan jokainen täysi järkinen ymmärtää, kun vierailee paikalla. Kun ensimmäisen kerran kävin, niin väittivät siellä tuhotun yli 2 000 000 juutalaista. Toisella kerralla luku oli jo puolittunut. Kolmannella reissulla ei enää esitetty tarkkoja lukuja. Kaasukammiot ja krematoriot vain ovat niin pieniä, ettei siellä montaa ihmistä päivässä käsittele. Tokihan siellä kuoltiin nälkään, sairauksiin sekä tapettiin muutenkin ja poltettiin kaivannoissa, mutta silti. Tällä en mitenkään yritä vähätellä natsien rikoksia, mutta kohtuus liioitteluunkin.

Voisi kuvitella, että ryssät tuhkaa valikoiden ja loput joukkohoitoihin. Varsinkin, jos muutenkin on jo pulaa polttoaineista.
 
Vanjan asemia kutiteltu dronen avulla:

Huomatkaa, kuinka hyvin kaikki roska näkyy toisessa kuvassa BTR-82A/BMP-3:n vieressä.

Ruotsista kova mutta oikea vaatimus:
Vaatia toki voi, mutta tuossa on nyt tuo demokraattisen Venäjän harha mukana. Niin kauan kuin venäjä on kleptokratia ja diktatuuri, ei voi olettaa, että tuollaisia vaatimuksia otettaisiin millään tavalla huomioon. Realistisempaa on vain todeta vanhan suomalaisen sananlaskun mukaisesti: Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.
 

Liitteet

  • ryssä.jpg
    ryssä.jpg
    287.4 KB · Luettu: 232
  • ryssä 2.jpg
    ryssä 2.jpg
    215.7 KB · Luettu: 231
  • ryssä3.png
    ryssä3.png
    1.3 MB · Luettu: 230
Jotenkin tuntuu, että Venäjä pyytämällä pyytää länttä mukaan.

Vähemmän nöyryyttävää hävitä Natolle kuin hävitä Ukrainalle.
Vähän samanlaiset tuntemukset. Kaikki on ryssitty, mikään ei onnistu - paitsi siviilien murhaaminen ja muut hirmutyöt. Sen nuo örkit kyllä taitavat. Itse asiassa taitaa olla niitä harvoja asioita, joissa ryssä on vuosisadasta toiseen ihmiskunnan huippua.

Kaivavat koko ajan kuoppaansa syvemmäksi. Mitä enemmän kauheuksia tapahtuu, sitä vaikeampaa edes jollain tasolla järjissään olevien ryssän ystävien on tuota touhua puolustella ja inistä siitä, kuinka Venäjää ei pidä eristää tai muuten rangaista, koska Putlerille tulee paha mieli.

Lännen olisi järkevää nyt toimittaa Ukrainalle kaikki mahdollinen, mitä maa sodassa tarvitsee - lentokoneita, panssarivaunuja, telatykkejä, jalkaväen aseita ym. ym. Se on koko läntisen maailman etu.

Joko Ukraina pysäyttää ja lyö ryssän nyt, tai sitten sama paska on myöhemmin edessä uudelleen jossain toisessa Euroopan valtiossa.
 
Tuon pyörän ”elämänkerrasta” saisi varmaan hyvän elokuvan bemarina. Tappokeikalla vuosia ukrainalaisia ja venäläisiä vastaan. Sodan jälkeen piilotellut venäläismiehityksessä ja kuskannut nuorta paria ja sitten rautaesiripun avauduttua vanhempaa herrasmiestä koiransa kanssa ja nyt taas sotakeikalla venäläisiä vastaan mutta ukrainalaisten puolella.
Samaan tyyliin, kuin elokuvassa Sotahevonen
 
Laittakaas nää kotimaan uutiset heti alkuun tonne Itämeri-ketjuun ja jatkot siellä?

Hautautuu tänne muuten hyvät keskustelut.
 
RA-96014 Moskovasta Berliiniin ja ei tunnu ilmatilojen rajat olevan hallussa. Näköjään lähti äsken tulemaan takasinpäin johonkin (N/A). Ekassa kuvassa näkyy ilmatilojen rajat.
Siellä voisi olla joku vastassa paimentamassa...
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Back
Top