Ukrainan konflikti/sota

Kovia tappiota on tullut lentokoneille ja hekoille. Pitääköhän kutinsa:unsure:
Täältä on vaikea arvioida, mutta jos on lähellekkään sitä, mitä esimerkiksi tankkien kohdalla on todennettu kuvista yli 500 menetystä. Tuskin on edes kaikkia tappioita kuvattu niin luku voi hyvinkin olla aika lähellä ilmoitettua. Lentolaitteiden osalta paras tieto varmaan löytyy ryssiltä, mutta sellaistahan ei tulla näkemään.
 
Tuoreimmissa videoissa näkee, että puut on jo tulossa lehteen Ukrainan leveyksillä. Viikon-parin päästä on jo täydelliset olosuhteet lymyillä pst-välineiden kanssa. Aurinko paistaa ja itänaapurin kalusto savuaa.
 
Tilasin paperikartan. Voin siihen sitten pistellä neuloja ja piirrellä nuolia.😎
Ei vanha oikeen tykkää scrollailla ja zoomailla koneelta jotain paikkoja.
Sattui tulemaan juuri oikealta alueelta, näkyy kokonaan tappelun vaihe kakkonen.
🏕 Tapiosta20220415_131617.jpg
korj. kirj. virh.
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Moskva-risteilijän komentaja meni näköjään aluksensa mukana merenpohjaan rapujen ruoaksi. Sotilasarvoltaan tämä Anton Valeryevich oli 'Captain 1st rank', joka vastaa everstin arvoa.

Mustanmeren laivaston varakomentaja Andrei Palij on myöskin kaatunut 19.3.2022, joten aika merkittäviä tappioita on Venäjä onnistunut ottamaan, kun huomioidaan ettei vastapuolella ole käytössään enää laivastoa. ("harmi")

Käännös: Captain 1st rank, commander of the cruiser "Moscow" - Kuprin Anton Valeryevich - died in an explosion and fire aboard the former flagship of the Russian Black Sea Fleet. We are not sad.

 
Venäjä ajoi jo jyrkänteen yli. Nyt täytyy enää keksiä miten tömähdys rotkon pohjalle selitetään kansalle parhain päin. Vaihtoehto on WW3.
Onko WW3 vaihtoehto? Ydinaseiden ylläpito on kallista ja korruptiovaltio pitänyt niitä ehkä kunnossa ...jos ei ole pidetty kunnossa, niin ne on enemmän likaisia pommeja. Tehosta voi hävitä 9/10 ja epäonnistuneen ydinaseiskun jälkeen venäjä ei ole suurvalta edes ydinaseiden osalta. En usko, että uskaltaa yrittää em syystä. Kukaan ei tiedä toimiiko örkkien nuket, vähiten putin ja asevoimien johto. Toki 1/10 osakin on iso tuho, mutta kun vastaisku tulee toimivilla, niin WW3 ei pääty molemminpuoliseen tuhoon.
 
On ollut tietoja puolustusministeri Shoguinin saaneen uudelleen sydänkohtauksen, onko joku saanut lisätietoa tästä, vai onko tieto perätön?🤔
 
Back
Top