Ukrainan konflikti/sota

Jos se 100m lensi, niin se lähes 30m enemmän kuin Eddie Edwardsin paras hyppy Galgaryn 88 suurmäessä (Nykäsen paras 118,5m). Kyllä torninheitto on hienoa katsottavaa.
Joo ja kisat on vasta alkukarsinnassa. :D
 
Ryssällä narratiivit ne jaksaa vain hämmästyttää

Russia is dispelling a crazy fake about the discovery of a new human-pig hybrid in Ukraine​

fejk-hryundya-1-e1652259173894.jpg

Once again, the crazy imagination of Russian propaganda leads them to some "secret Ukrainian biolaboratories." This time, instead of "biological weapons near Volnovakha", they made up another scary story, which means they won a free ticket to the "psychiatric hospital".

Thus, first on social networks, and then on TV channels, the Russians spread another fake about the latest super-secret developments in the so-called Ukrainian biolaboratories, which are allegedly funded by the US government.

Here, Russian propaganda on this fake did not spare the complex scientific words, unknown to ordinary citizens, during the story that in laboratories cross different species.

In particular, as the Russian media allegedly learned, there was an experimental discovery of a new human-pig hybrid.

It's just awful how many sick people live in Moscow!

To such false messages add the image of a figure in the form of a half-man, half-pig. This seems to confirm the results of experiments in the laboratories of Ukraine. Unfortunately, the fantasy of the propagandists ended there and no concrete facts were provided.

Although all this drug delusion of the Russians should not be refuted, the fact-checkers of the Maldita project checked this information and said that it was a lie. In the photo - the work of famous artist Laira Maganuko.

So no one appreciated the terrible fake of the Russians, except for psychiatrists.


Propagandan keksiä pelannut penskana liikaa Duke Nukem 3D:tä :ROFLMAO:
 

Pari videota joissa ampuminen tapahtuu.

A fisherman was shot dead on the border with Ukraine by Russian soldiers? Yesterday, Flagshtok reported that Siarhei Chambrovich, a vet from Gomel, was killed on May 9 while fishing on the Dnieper river in the border area, near the village of Verhniya Zhary.

In addition, yesterday pro-Kremlin channels published two videos of people being killed in a wooded area, with the inscription: “The work of a sniper on the Ukrops in the special operation area.”

There are also rumors that he was allegedly killed by Ukrainians, but this is not true, because it is impossible to approach from the Ukrainian side – it is waterlogged.
 
JFO:n iltatiedote, Donbass. Melko kiivasta täälläkin.


During the current day, on May 11, soldiers of the United Forces successfully repelled 9 enemy attacks. Thanks to skillful actions and skill, our soldiers have caused losses to Russian occupants.

In particular, Ukrainian defenders destroyed 8 tanks, 6 units of combat armor, 5 enemy vehicles and one anti-aircraft.
Air defense units in the sky of Ukrainian Donbass shot down 4 Orlan-10 unmanned aircraft.
 
Mä veikkaisin että on ollut sissit tms. asialla, sillä esim. Switchblade 600 -malli on vasta prototyyppiasteella eikä ole tietoa onko niitä edes toimitettu Ukrainalle vielä... Eikä silläkään kantomatka kovin pitkä ole.

Miksei myös Bayraktar...
Mahtava uutinen tosiaan että tuolla noin syvällä rintamalinjojen takana tapahtuu asioita. Itse epäilen myös sissien olleen asialla. Ehkä jopa joku paikallinen porukka. Antaa myös pientä uskoa/ toivoa jopa azovstalin suhteen.
 
Toivon, että tämä souvi päättyy mahdollisimman pian siihen, että ryssä ajetaan verissäpäin ja paskat housussa ulos Ukrainasta sekä kaikilta muiltakin miehitysalueilta, joissa sen rosvojoukkoja on.

Jos näin käy: Siinä tilanteessa ryssä ja sen myötäilijät varmaan keksivät suunnilleen jostain ufo-maailmasta peräisin olevan dis-informaatioteorian, että tappio johtui täysin vain lännen sotilaista ja välineistä, jotka oli puettu Ukrainan univormuihin. (Tätä teoriaa hyvin suureta määrästä nato-vierastaistelijoista ne jo viljelee pro-ryssä foorumeillaan)

Tappio ja menetykset eivät siis ole ryssän oma vika, vaan aiheutuivat tästä Nato-natsien katalasta petoksesta. Mikään ei koskaan ole ryssän vika. Se on ”erehtymätön ja pyhä”, kuten Kiril sanoo.

Toisaalta ryssä voi konfliktin lopussa pyrkiä selittämään, että erikoisoperaatio oli hienosti onnistunut ja kaikki Nato- ja Ukro-natsit tuhottiin, jolloin ne eivät pysty pitkään aikaan uhkaamaan suurta ja mahtavaa rauhanvaltiota.
 
Viimeksi muokattu:
Meni minulta kommentit ohi, taisin juuri kirjoittaa jotain pitkää viestiä samaan aikaan.

Katsoin tuon videon uudestaan ja arvaisin että räjähdyksestä lakikorkeuteen olisi neljä sekuntia, ehkä hieman sen yli. Vaikea sanoa tarkkaa sekuntimäärää, kokeillaan muutama huvin vuoksi:

0,5 x 9,81 x (4,0)^2 = 78,48 metriä
0,5 x 9,81 x (4,1)^2 = 82,45 metriä
0,5 x 9,81 x (4,2)^2 = 86,52 metriä
0,5 x 9,81 x (4,3)^2 = 90,69 metriä
0,5 x 9,81 x (4,4)^2 = 94,96 metriä
0,5 x 9,81 x (4,5)^2 = 99,33 metriä

En tavannut videota ruutu kerrallaan mutta kyllä helppo uskoa että kävi ainakin lähellä 100 metriä. Hurjasti voimaa kun osuu sopivasti. Minulla on jossain arkistolevyllä vanha excel-taulukko minne keräsin vaunujen eri komponenttien painoja vaan ei löytynyt tähän hätään. Tuo oli T-72B3 joten valuterästornin hieman pyöreä sisäpinta, siihen vaikuttava impulssimainen paine mikä lähettää tornin lentoon. Tuota voisi huvikseen koittaa arvioida vaikka tornin painoa kaikkine komponentteineen ei olekaan tiedossa.

Ei ole tämän ketjun juttuja, takaisin asiaan. Twiitti sanoo että vahvistetusti hypersoonisen laukaisu Tu-22 pommikoneen hytistä nähtynä (olisiko tämä eilisestä iskusta Odessaan?):

Tuosta liitteestä löytyy paljon asiaa tornista , laakerointia myöten.
muokkaus: lisätty lähde

 

Liitteet

  • 15.pdf
    886 KB · Luettu: 10
Viimeksi muokattu:
Mites jos propaganda mene tahallisesti överiksi. Silloin siitäkin tulee sodan vastustaja ja omasta johdosta tulee vitsi.

Venäjällä ja Neuvostoliitossa on kuitenkin ollut melko hyvin toimiva koulujärjestelmä (erityisesti luonnontieteiden osalta), joten aivan mitä tahansa ihmiset eivät sentään vakavasti taida ottaa, vaikka natsijutut yleensä nielisivätkin. Eli liekö tosiaan jotain tuollaista kuviota tässä takana, missä koneisto tekee parodiaa itsestään, kun muuten parodialle ei ole tilaa.
 
Ukrainan sota näytti näistä Lännen Valemedioista katsottuna aivan liian hyvältä, niin piti lähteä etsimään sitä Ainoaa Oikeaa Totuutta™ tuolta russiadefencestä. Ja löytyihän sitä; Kaikki vetäytyminen on vain suurta juonta jolla säästetään siviiliuhreja kaupunkisodalta. Operaatio sujuu suunnitelmien mukaan ja nopea voitto olisi ollut kohtalokas Venäjälle, sillä kaikkia natseja ei oltaisi löydetty sekä EU:n ja USA:n talouteen ei oltaisi annettu kohtalokasta iskua. Kohta halpa kaasu virtaa EU:n sijasta Aasiaan ja hyperinflaatio tuhoaa lännen talouden kun Ukraina ei vapautettuna maksa velkojaan.

Venäjän puolustusministeriö ei halua jakaa mitään kuvia massoittain kaatuneista ukrainalaisista tai tuhotusta kalustosta, sillä ne vain käännettäisiin propagandaksi joka saisi ukrainalaiset taistelemaan aivan turhaan jo hävittyä sotaa. Mikä onkin hyvä, sillä Ukrainassa on kaatunut jo 46 000 ukrainalaista sotilasta sekä tuhottu parituhatta panssaria, kun mahtava Venäjän armeija on menettänyt vain vajaan 1500 sotilasta sekä satakunta panssaria on vaurioitunut.
...

Että sellaista, me ollaan sitten kuulemma hävitty tämä Venäjän ja Lännen taistelu eikä tajuta mitään taloudesta. Sekä ryssä on vain suuri humanisti kun noin säästää siviilejä ja ajattelee vastustajan sotilaiden turhaa kuolemista...
Joku siellä veikkasi että pahinta olisi olla ukrainalainen lentäjä, kun Varma Kuolema™ uhkaa Venäjän it:n muodossa. Mitähän mieltä venäläinen tankkimiehistö on...

Jollain 'ArgentiinanKaartilaisella' on siellä aika villejä ajatuksia, mikähän mahtaa olla sukupuu...
"
Because it's not just about Ukraine. There is something broader and I said it in the previous message: Russia is one of the few countries in the world that has not joined the globalist agenda. Let's be honest and clear: when we talk about this agenda, we are talking about the program of an elite, basically billionaires and Jewish intellectuals.
I am convinced that the problem continues to be the Jews, as they have always been. Today USA is a country under the Zionist lobby. It is their main colony. They want to destroy traditional values, the family, the birth rate, women, youth, etc. to strengthen their domination. The West doesn't exist anymore, it's a piece of shit controlled by a Jewish elite. The problem is that they want to spread to other civilizations that oppose this program (Russia, India, China, parts of Latin America, Africa)

But I understand that the war against Nazism is something very sensitive and part of the Russian heroic history. Putin has always been careful to get along with Israel and not offend anyone, but deep down we know what a problem these people represent. I thought Lavrov's lucidity in speaking for the first time about the Jewish issue was great."
 
Tu-22 ja Tu-22M on täysin eri koneita.

Jep, oletan että tarkoitti Tu-22M tosin eilen oli puhetta twitterissä että olisi sen 80-luvun lopulla modernisoitu versio, Tu-22M3.

En ole seurannut heidän pommikoneiden modernisointia mutta wikipedia kertoo että Tu-22M3M olisi uusin modernisointi ja sen yhteydessä puhutaan Kinzhal ohjuksista. Siinä on lainattu 2018 vuoden uutista jonka mukaan aikovat modernisoida 30 kpl Tu-22M3 koneista tähän uuteen versioon. Muutama lause eteenpäin ja sanotaan että alkuvuodesta 2020 vastaanottivat toisen Tu-22M3M koneen, joten tahti ei ole ollut hurja. Kaikkiaan heillä on Tu-22M3 koneita 66 kpl, tosin en tiedä mikä määrä niistä on lentokuntoisia.

MUOKKAUS: Puolasta tuli seuraavanlainen viesti tuosta videosta:


Launch of large Ch-22 missiles (almost 6 tons, 1 ton warhead) from a Tu-22M3 RUS bomber. This fact was signaled a few days ago. Bullet old, running deep into the magazine. Fresh, the crewman says death to the fascists.

Kommenteissa mainittu että ohjuksen CEP vaihtelee 80-120 metrin välillä, tosin toinen kirjoitti "With the CEP reaching 150 m..."

Jos pitää paikkansa, ei ole tarkkuudella pilattu, tosin tonnin taistelukärki kompensoi.
 
Viimeksi muokattu:
Toivon, että tämä souvi päättyy mahdollisimman pian siihen, että ryssä ajetaan verissäpäin ja paskat housussa ulos Ukrainasta sekä kaikilta muiltakin miehitysalueilta, joissa sen rosvojoukkoja on.

Jos näin käy: Siinä tilanteessa ryssä ja sen myötäilijät varmaan keksivät suunnilleen jostain ufo-maailmasta peräisin olevan dis-informaatioteorian, että tappio johtui täysin vain lännen sotilaista ja välineistä, jotka oli puettu Ukrainan univormuihin. (Tätä teoriaa hyvin suureta määrästä nato-vierastaistelijoista ne jo viljelee pro-ryssä foorumeillaan)

Tappio ja menetykset eivät siis ole ryssän oma vika, vaan aiheutuivat tästä Nato-natsien katalasta petoksesta. Mikään ei koskaan ole ryssän vika. Se on ”erehtymätön ja pyhä”, kuten Kiril sanoo.

Toisaalta ryssä voi konfliktin lopussa pyrkiä selittämään, että erikoisoperaatio oli hienosti onnistunut ja kaikki Nato- ja Ukro-natsit tuhottiin, jolloin ne eivät pysty pitkään aikaan uhkaamaan suurta ja mahtavaa rauhanvaltiota.
Tällaisenkin propagandan onnistuneisuus ja tarkoitusperät olisivat sangen vaikeat ymmärtää suomalaisjärjellä. Onko tuokaan isovenäläisellä suurvaltafantasioinnilla kyllästetylle kansalle paras viesti välitettäväksi, että Natolta sekä löytyy tuosta noin vain iso joukko sotilaita Ukrainaan lennätettäväksi, että nämä ovat niin kyvykkäitä hat hat kuperkeikkaukkoja ja -akkoja, että parissa kuukaudessa niiden voimin pyyhkäistään örkkiarmeijan terävin kärki hienoine wunderwaffeine auringonkukan lannotteeksi ja romumetalliksi. Ja samaan hengenvetoon myös vahvistettaisiin, että länsimainen aseistuskin on ylivertaista, ja että örkkiarmeijan oma kalusto, osaaminen ja kyvyt riittäisivät vain kehitysmaan nujertamiseen. Milläs ne puolustusmenot ja diktatuuri sitten perustellaan, kun lopputuloksena ei olekaan mitään jakoja edes yhtä Naton taisteluosastoa vastaan.
 
Back
Top