Ukrainan konflikti/sota

Tässä olen viikon töissä katsonut kun Brent raakaöljy valunut kymmenen dollaria samassa ajassa, kun Neste ei ole laskenut senttiäkään hintaa esim moottoripolttoöljyssä. Mutta jos huomenna hinta noussut heti vedoten pieneen nytkään takaisin ylöspäin, niin muistan kyllä asiakkaille sanoa puhelimessa että kiittäkää Putinin lisäksi Nesteen ennätystuloksia.
OT: Tänään kuule nousi ihan tankkauksen aikana Ala Tikkurilan Shellillä ja viereisellä Nesteellä 1.979->2.074 prkl. Kyllä se paine ylöspäin näkyy heti pumpulla.

Joku toivoi lisää näitä Visegrad24 twiittejä:

"Kyrylo Kolomiets, a soldier of the elite unit “Kraken” was allowed to leave and win the European MMA Championship. He has now returned to his unit and is back at the frontlines."

 
Pitääkö olla yllättynyt siitä, että monta vasta foorumille liittyneitä puhuvat siitä kuinka Puolan ja Ukrainan suhteet ovat ongelmalliset? Mielestäni ei. :)
Vaikka se ei ehkä tästä langasta aina välity, niin keskustelupalstan ideana taitaa olla käydä keskustelua. Venäjän propagandan käyttäessä Ukrainan ja Puolan historiaa lyömäaseena on ihan myös ihan aiheellista keskustella mihin se pohjautuu, kuin myös tuoda ilmi että molemmat maat ovat tietoisesti pyrkineet lähentymään ja tekemään sovintoa jo vuosia. Kyse nyt ei kuitenkaan ole mistään antiikin ajoista vaan vuodesta 1943. Tuossakin osassa maailmaa on aika monivaiheinen historian kulku takana, kun siitä on vuoronperään menneet yli paimentolaiset, slaavit, mongolit, ristiretkeläiset, ruotsalaiset, puolalaiset, kasakat ja ryssät. Tuollaiset "ryssän juoni haisee" heitot ei mitenkään paranna keskustelun tasoa tai tuo mitään lisäarvoa.

Siksi toisekseen, sinun ja muiden kommentoijien tilien välillä on ikää n. 1-2kk.

Screenshot_2022-09-29-00-19-40-46_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
 
"Kazakh man walks up to two Russians that have entered his country to escape from mobilization in Russia. He asks them to whom Crimea, Donetsk and Luhansk belong. They refuse to say Ukraine. A warning for all countries taking in draft-dodgers. "


Ihan omaa persettään turvaamassa olivat nämäkin iivanat.
On ehkä viisastakin vähän varoa mitä sanoo kameralle, jos aikoo vielä joskus palata Venäjälle, mutta miehet hoitivat homman epätyylikkäästi siinä tapauksessa. Ja aivopestyjähän ne oikeasti oli ja oikeasti olivat sitä mieltä mitä sanoivat.
 
"Kazakh man walks up to two Russians that have entered his country to escape from mobilization in Russia. He asks them to whom Crimea, Donetsk and Luhansk belong. They refuse to say Ukraine. A warning for all countries taking in draft-dodgers. "


Ihan omaa persettään turvaamassa olivat nämäkin iivanat.
No perkele. Nyt joku kaakon kulmalla tekemään vastaavaa! Saadaan vähän otantaa mitä ovat miehiään 😂
 
OT, Kevennys:

DSC_0098uudempi.JPG

DSC_0100uusi.JPG

Huomenna(ja ensi viikolla) NAUTITAAN KAALIA. Saatiin lähitilalta oikein kukkurallinen luomukaalia.

KAALIA paistettuna, keitettynä, kaalikeittoa ja kaalisipsejä.

Kyllä alkaa metaani ja kaalisoppa tuoksahtamaan. Aina kun avaa jääkaapin niin ai että sitä döfää. Mahorkkaa ei sattunut kyllä mukaan, mutta ehkä joku juuri rajan yli saapunut priha sitäkin kauppaisi.
 
Viimeksi muokattu:
Tiedetään. Mutta kun ei vaan mulla käännä tuota vaikka useimmat muut kääntää. Ks. kuva alla. Johtuuko kielestä, mikä kieli tuo edes sitten on. Pitäisin muutenkin kohteliaana, että hieroglyfeillä ja ei kenenkään ymmärtämillä kielillä olevien twiittien käännös laitettaisiin postauksen yhteyteen tekstinä tai kuvana, niin jokaisen ei tarvitse mennä varmuuden vuoksi twitterissä katsomaan, onko jotain kiinnostavaa sisältöä.
Katso liite: 68153
Miekin en vaivaudu lukemaan tai kääntämään kyseisen kaltaisia postauksia, koskee myös suoria lainauksia joita ei ole kommentoitu tai selitetty vaan ohitan ne useimmiten.
 
Back
Top