Ukrainan konflikti/sota

Kiinalaislogiikalla sabotoidun kaasuputken tutkiminen onkin mahdollisuus ... liennytykseen!

PEKING, 29. syyskuuta - RIA Novosti. Nord Stream -tapaus osoittaa, että Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin vaikutukset eivät rajoitu sotilaalliseen alaan, vaan ulottuvat energiaan, talouteen ja ruokaan, jos Venäjä ja Euroopan maat voivat tehdä yhteistyötä tapauksen tutkinnassa, siitä tulee "oliivi". haara" - se auttaa heikentämään vastakkainasettelua ja välttämään kiistan pahenemista, todetaan torstaina Kiinan valtion ylläpitämässä Global Times -sanomalehden pääkirjoituksessa .
 
Ei missään. Ryssä ampuu tyhmää murkujaa jota menee se 1000 laukasta 100x100m ruutuun ja 3 kohteesta ehkä yksi tuhoutuu. Ukraina ampuu 10 ohjautuvaa laukasta ja tuhoaa 100x100m alueelta ne kaikki 3 kohdetta.

Joten se 10x ei riitä, pitää olla 100x jos meinaa saada saman vaikutuksen.
Normaalilla tyhmällä a-tarvikkeella ammutaessa 100mx100m on meillä normaali iskun maalialue. Toki silloin koko patteristo ampuu yhtä aikaa ja maalialueella ei todellakaan ole kivaa. Pistemaaleja vastaan heikko teho, mutta ryhmitysalue tai muu iso maali on houkutteleva kohde.

Pointtisi on kyllä oikea, ruskistit ampuu paljon maanmuokkausta pitkin peltoja eli tuhlaavat murkuloita ilman sotilaallista vaikutusta. (Jälkeen päin on kyllä raivattavia räjähtämättömiä.) Suuri osa Ukrainan tappioista tulee epäsuorasta, joten tyhmällä tykistökranaatilla on edelleen paikkansa. Etenkin siksi, että älyammukset on kalliita ja siksi niitä on vähän. Ryssän tykistöllä ei niitä vissiin ole lainkaan ja se on hyvä.
Luotettavasta lähteestä tieto. Sortavalan alueelta myös iso määrä sotaan lähtijöitä. Parin kilometrin jono kutsunta toimistolle.
Piti wikistä tarkistaa Sortavalan väkiluku; 20 kiloa. Taitaa olla jonossa mukana laajemmalta alueelta kutsuttuja, sillä pariin kilometriin mahtuu helposti yli 1000 tulevaa kukkapenkkiä. Jos pelkästään Sortavalasta, niin 200 on 1% väestöstä. Jos on suku mukana häröpallona, niin silti satoja. Syrjäseutu maksaa putinveroa.
 
Moskovassa pidetään huomenna tuo seremonia, jossa uumoillaan Ukrainan alueita mielikuvitusliitettävän Venäjään. Mainostavat, että Putler pitäisi puheen. Olisipa hienoa, jos Putelle kävisi kesken puheen ceaucescut vuoden 1989 malliin. Valitettavasti suurin osa venäläisistä on osoittautunut niin lampaiksi, että tämä on turha toivo.

Nyt sitten voisi olla paikallaan sivistynyttä arvailua miten tämä vaikuttaa ryssän ryssimiseen Ukrainassa. Ainakin ilmeisesti varusmiehet pääsee kasvavassa määrin osallistumaan auringonkukkien lannoittamiseen? Mitäs muuta? Jätetään ne ABC:t pois tästä, ne on torpattu jo muuten. Moraalibuustia örkeille? Jääkö tähän enää muuta kuin puttelin isompi uho?
 
Kovasti kun on ollut puhetta ryssän dead-to-wounded ratiosta ennenkin täällä, Trent laukoo jotakin ihan käsittämättömiä lukuja (vaikka täysin mahdollisia) 1:1 ja 1:2, samalla lainaten ukrainan ex ulkomaantiedustelupomoa joka kulemma arvelee luvuksi 1:1 viiva 1:1,3

Ryssän omat viralliset arviot ovat 1:9 ja 1:15 välillä mikä sekin on täysin idioottimaista bullshittiä ottaen huomioon miten asiat ovat menneet ukrainassa ryssän kannalta.
 
Venäläinen tekee mitä tahansa, paitsi nousee hallitsijoitaan vastaan! Miten helvetissä siellä on joskus vallankumous saatu aikaan? :rolleyes:
Nikolai II aikoina Venäjä sai nöyryyttäviä selkäsaunoja ja vallankumous oli seurausta uuden, vahvan Venäjän alulle ;) Nythän ei ole sotaa, ei ole tullut tappioita sekä kaikki menee suunnitelman mukaan.
 
Niiden putkien rakentamisen kustannukset olivat 10 mrd - niiden arvo oli viime viikollakin jotakin muuta ja paljon vähemmän. Nyt puhkiräytettyinä ilmeisesti jo sitten roimasti miinuksella.
Niiden putkien vakuutusarvo oli $17mrd. Sitä en tiedä vaikuttaako pakotteet ja pankkisulut noihin korvauksiin. Mut ehkä joku ajatteli ettei niitä enää tarvita ja päätti rahastaa.
 
Ammukset loppu, joten tuolla tavalla voi simuloida rekyyliä?

puhumme örkistä ja örkkikouluttajasta, ryssiminen on heillä kulttuurissa, ties kuinka asekouluttajaa repii pelihousunsa tuosta. Miksi hänen pitää olla piippulinjan edessä, käsi piipun suulla ohjaamassa toimintaa?

Kyllähän Suomessakin ampumakoulutuksessa voidaan testata ampuma-asennon tukevuutta juuri noin, että kouluttaja työntää aseen piipusta. Ase toki silloin meillä tyhjänä, venäläisistä en olisi niin varma.
 
Millä tarkoituksella artikkelista on jätetty pois LUKOIL jolla on jalostamo Haminassa?
On mielestäni ihan eri asia kysyykö tuonnin tilannetta yritykseltä TEBOIL vai yritykseltä LUKOIL. Peruskysymys on kenen öljyllä Lukoil Hamina tekee jalosteensa?
.

Nopealla Googlettelulla siellä on joku voiteluöljyn pullottamo. Ei siellä mitään raakaöljyä jalosteta. Suomessa on tasan yksi öljynjalostamo.
 
Punaiselle torille ilmestyneissä rakenteissa julistetaan, että Donetsk. Luhansk, Zaporizzja ja Herson ovat ikuisesti yhdessä Venäjän kanssa.

 

”Putinin kulissit” nousivat jo Punaiselle torille​

Uuh putleri ja muu Venäjän nykyjohto ovat maalanneet itsensä nyt todella pieneen nurkkaan.
Vaikka tuolla menee läpi paksumpikin jööti niin ei sentään se että tuon julistamisen jälkeen
lähdetään lipettiin ja ilmoitetaan että "denazifikaatio" on menestyksellä lopetettu. Haisee pahasti
totaaliselta sodalta lähitulevaisuus. Ei hyvältä näytä ei :(
 
Nopealla Googlettelulla siellä on joku voiteluöljyn pullottamo. Ei siellä mitään raakaöljyä jalosteta. Suomessa on tasan yksi öljynjalostamo.
Ei se mikään pelkkä pullottamo ole, mutta ei tokikaan öljynjalostamo. Sinne tuodaan jostakin (Venäjältä?) voiteluöljyksi jalostettuja öljyjä, joita sitten sekoitetaan ja lisäaineistetaan erilaisia laatuja ja lopulta pakataan myyntipakkauksiin.

Vastaava laitos toimii myös Naantalissa, mutta se on Mobilin. Tuottaa koko Pohjois-Euroopan Mobil voiteluaineet. Ei silläkään ole tekemistä Nesteen entisen öljynjalostamon kanssa.
 
Back
Top