Uutisia Kanadasta

Kanadan "rynnäkkö"asebänni taitaa mennä vähän vituiksi, koska tarkkaan luettuna se ilmeisesti koskee myös kaikkia haulikoita, joissa on irtosupistajat. :LOL:


lainaus alusta:

Prime Minister Justin Trudeau and Minister Bill Blair looked Canadian gun owners in the eye last Friday and said they would not take guns suitable for hunting away from us.

Minister Blair is either too inept to comprehend the scope of his regulations…or he lied to the Government and Canadians.

In the legal opinion of our firearms legal team – headed by Edward Burlew L.L.B., one of the foremost experts in Canadian firearms law – Blair banned almost every modern 12-gauge and 10-gauge shotgun in Canada with removable chokes because they exceed the maximum bore diameter of 20 mm as defined in SOR/2020-96.

It is estimated there 1.5 – 2 million of these common hunting firearms in Canada.

As well, many large bore hunting rifles – some more than 100 years old and valued at more than $100,000 have become prohibited. None of these firearms are semi-automatic or “military style.” They encompass common bolt-action rifles such as the .460 Weatherby, break-open single and double rifles. These firearms are captured because the powerful cartridges they shoot – designed to humanely dispatch the largest game animals. PURE hunting rifles.
 
Huomenta. Ei se Kanadakaan ihan menetetty tapaus ole: vastarinta nostaa päätään. Toivottavasti "Pohjois-Amerikan Ruotsalaisin maa"- nimitys ei tarkoita myös sulanutta selkärankaa.

Jotenkin kanadalaisissa ärsyttää tuo nimenomainen "ruotsalaisuus"; asioista keskustellaan ja sovitaan, mutta samanaikaisesti lokinkivittäjä etsii keinoja suhmuroida selän takana mikäli sovittu asia ei ole heidän oman agendansa kanssa jiirissä. Ja (rehellistä) mielipidettä ei saa ulos kuin ehkä lyömällä. Tämä siis ns. sivistyneistön ( lue white collar- väen) parissa. Mutta kun normi kynäniskojen sijaan lyödään tuleen asennusporukoita, eli kansan syvien rivien edustajia, alkaa löytymään särmää ja kunnolla. Näistä tyypeistä Kyrätulli tykkää, punaniskaisuus yhdistää kulttuuritaustasta riippumatta.
 
Sama tapahtuisi täälläkin jos olet kadulla kädessä jotain joka etäisestikin näyttää aseelta. Se on nykyaika tämmöinen.

Tällainen tapaus Kokkolasta.
 
Sama tapahtuisi täälläkin jos olet kadulla kädessä jotain joka etäisestikin näyttää aseelta. Se on nykyaika tämmöinen.

Tällainen tapaus Kokkolasta.

Lapissa tuli monta partiota kun joku etelän eläin oli nähnyt poromiehen aseen kanssa lopettamassa auton alle jäänyttä.
Siellä olisi varmaan muutakin puuhaa vähille partioille.
 
Sama tapahtuisi täälläkin jos olet kadulla kädessä jotain joka etäisestikin näyttää aseelta. Se on nykyaika tämmöinen.
Joo mutta kai järkeäkin sais käyttää. koskahan on viimeksi tehty ampumisia kyseiseen formuun pukeutuneen ja streling kp:lla varustettuna, varsinkaan cuckistaniassa. +että polpo koppaa kyytiin työpaikan vierestä joka nyt sattuu olemaan SW-teemainen ravinteli....
 
Joo mutta kai järkeäkin sais käyttää. koskahan on viimeksi tehty ampumisia kyseiseen formuun pukeutuneen
Milloin on vimeksi joku pommi räjähtänyt vaikka niitä aiheettomia hälytyksiä tulee? Kaikki tapaukset tulee ottaa todesta kunnes toisin selviää.
Sen nyt vaan on niin että tänäpäivänä et kävele kadulla millään edes kaukaisesti asetta muistuttava kädessä. Aina joku hätääntyy ja soittaa poliisit.
 
Milloin on vimeksi joku pommi räjähtänyt vaikka niitä aiheettomia hälytyksiä tulee? Kaikki tapaukset tulee ottaa todesta kunnes toisin selviää.
Sen nyt vaan on niin että tänäpäivänä et kävele kadulla millään edes kaukaisesti asetta muistuttava kädessä. Aina joku hätääntyy ja soittaa poliisit.
Joo mutta tämä alkoi siitä kun kyseisen puljun asiakas teki ilmoituksen....
 
Kitinä arktisten ulkovartiolaivojen vähäisestä aseistuksesta jatkuu:

https://www.forbes.com/sites/davida...-be-a-shame-if-somebody-sank-it/#2072d23b1ff0

Uskovatko nuo oikeasti joutuvansa pintataisteluun pohjoisnavalla?

Buy an inexpensive, lightly-armed, ice-capable patrol ship—and worry about arming it only in the event of a major conflict.

Nämähän maksoivat suurin piirtein saman verran elleivät jopa enemmän kuin Pohjanmaa-luokan korvetit. Koko hommahan meni alkujaan niin, että könttäsummalla tilattiin "kuudesta kahdeksaan" alusta. Lopulta saatiin viisi ja kuudes tuli optiona. Kun sarjaa jatkettiin kahdella rannikkovartiostolle menevällä aluksella kaiken kaikkiaan kahdeksaan, näille lisätilauksille tuli hintaa yli 750 miljoonaa Kanadan dollaria per runko (melkein 500 miljoonaa euroa). Olettaisin että tällä katetaan telakan tappioita...
 
Viimeksi muokattu:
Kanadassa ei ole riittävästi monikulttuuria. Yli 1,2 miljoonaa seuraavana kolmenvuodenaikana tarvittaisiin lisää.


"The Liberal government plans to bring in more than 1.2 million immigrants over the next three years, despite hurdles created by the global pandemic.

Immigration Minister Marco Mendicino unveiled what he called an "ambitious" three-year immigration plan today that set targets for bringing skilled workers, family members and refugees into Canada."
 
Uutisessa puhuttiin että hyökkääjällä olisi ollut 'keskiaikainen asu' eli kuulostaa enemmän tavalliselta latvatapaukselta.
 
Kyseessä on 715 ihmisen hauta, joka löydettiin entisen sisäoppilaitoksen lähettyviltä Saskatchewanissa.

Cowessess-alkuperäiskansan edustaja kutsui löydöstä "hirvittäväksi ja shokeeraavaksi".

Löydös tehtiin vain viikkoja sen jälkeen, kun 215 lapsen joukkohauta löytyi samanlaisen sisäoppilaitoksen läheltä British Columbiassa.
 

Kanadassa on poltettu useita katolisia kirkkoja – Taustalla oppilaitoksista löydetyt alkuperäiskansoihin kuuluneiden lasten joukkohaudat​

Yhteensä neljä kirkkoa on poltettu sen jälkeen, kun katolisiin kouluihin 1800- ja 1900-luvulla pakotettujen lasten mittavia joukkohautoja on löydetty alueelta.

 
Back
Top