Uutisia Ranskasta

SJ

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ainut joka Ranskan mellakoista on voittanut, on Kiinalaiset keltastenliivien tekijät :D
Huomaan kyllä hyimiön, mutta niille tiedoksi jotka eivät tienneet, niin nuo liivit ovat pakollisia kaikille autoilijoille Ranskassa. Tarkoitus on että kaikki toimet ovat sen arvoisia jos sillä ainakin tilastollisesti pelastetaan jonkun henki. Tässä tapauksessa sen autosta poistuneen autoilijan henki.
 

Herman30

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Samoin Virossa on huomioliivi pakollinen varustus autossa.
 

Vääpeli

Ylipäällikkö
Info vaikuttamista Ranskassa...Firearms United - Finland
6 tuntia ·
Tänään Facebookissa lähti leviämään Ranskan sisäministerin kirje kaikille maan poliisilaitoksille, jossa käskettiin viranomaisia takavarikoimaan KAIKKI lailliset luvalliset ampuma-aseet vastavetona viime aikoina Ranskassa tapahtuneisiin levottomuuksiin. Kirjettä (kuvassa) jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa.
Ranskan sisäministeriö EI ole vahvistanut kirjeen aitoutta ja heidän lausuntonsa mukaan kirje on taitava VÄÄRENNÖS.
FU seuraa tilannetta.
https://www.huffingtonpost.fr/…/castaner-dement-avoir-ecr…/…
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764/1267978900035238/?type=3&eid=ARBqVtBwLWMqLtvU11Y9vhs29Hn2SolynCSLQl-H-j2HS5dsZxPXeVI6i3NC5mnvtLubtpXUlfY1LOFG&__xts__%5B0%5D=68.ARDH2SB30SpPDIT8EN0qoFRwCjT1WyVUJ6koMH-J-3XnlmAHiLvt_SfOeJWk5XQSTzBuXOTuGzq5u-V9tz1C8UxWoQu2oqMvF1d1KfxTOSVL88z5Sqaj4hHpUk2MQW6PC97e9L5YlHYhGIT-fiFY_mrOLm-ut91QAIyy8khOI-vrbd-Uz0jjYJfihx6jdCW9FIz61cHKA4PeZ_ijAJhfjxmP_ccPiXf-y-Pe3ptW8b8dLM8rpb0P98r5Y-cJMmOx3Ql3H3WstjoNApbXnWsSpZP9HpuRQf2hyum395VAMLuKAYNakLTUXfKx0-ql6psKrC3co0kL5sbIlvkNR6Ngk19MUHtY-fc65EsBRmUQA9vDNiJkzJR5YYG0&__tn__=EEHH-R
 
Mielenosoittaja käy poliisin päälle
Äänet pois, joku laittanut ärsyttävän musan päälle.


Mies oli tämä.
Entinen Ranskan mestari. Christophe Dettinger
gettyimages-822555330-1024x1024.jpg
 

VLF

Luutnantti
Lahjoittaja
Pariisin keskustassa on tapahtunut voimakas räjähdys

Voimakas räjähdys tapahtui hieman ennen kello yhdeksää aamulla paikallista aikaa Pariisin keskustassa, yhdeksännessä kaupunginosassa, poliisi kertoo.
Räjähdys tapahtui leipomossa. Liikkeessä syttyi myös tulipalo, Le Figaro -lehti kertoo.
Mediatietojen mukaan tapahtumassa on haavoittuneita. Räjähdyksen syy ei ole tiedossa.
Le Parisien -lehti kertoo, että haavoittuneita olisi useita. Paikalle on valjastettu suuri pelastusoperaatio, ja tulipalon sammutustyöt ovat käynnissä.


Sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa näkyy, että tuhot ovat mittavat.
Iltalehti
644A1F9C-6E4B-479F-81E8-4E4F73B2A283.jpeg
 

vlad

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Täällä ei tainnut olla "keltaliiveistä" omaa ketjua, tai jos on, sitten olen sokea kaiken hyvän lisäksi.

Keltaliivien joukossa näkyy "tuttuja" naamoja, huomioidaanpa eräs "keltaliivien" aktiivi - Victor Lenta. Lenta kuuluu keltaliivien "turvallisuus/suojelutiimiin", vastaavasti vuoden 2014 puolella hän "rakensi" "venäläistä maailmaa" Donbasissa eli asia suomeksi sanoen, taisteli Ukrainan hallintoa vastaan Venäjän proxyjoukoissa.

Kuvissa Lenta Pariisissa (nyt) ja Lenta terrorisoimassa ukrainalaisia v. 2014.

Rus13.jpg

Rus14.jpg

Victor Lenta ei suinkaan kesällä 2014 ollut ainoa "fransmanni", joka soti Venäjän joukoissa Itä-Ukrainassa. Anton Shekhovtsov luo katsaukseen Lentaan ja muutamaan ranskalaiseen kirjoituksessaan elokuulta 2014 "French Eurasianists join (pro-)Russian extremists in Eastern Ukraine"

Operation Novorossiyalle antaman haastattelun mukaan Lenta on juuriltaan kolumbialainen, palvellut viisi vuotta Ranskan asevoimissa (laskuvarjojoukoissa), palvellut ennen sotimista Ukrainassa Tsadissa, Afganistanissa sekä Norsunluurannikolla. Palvelupaikoissaan toiminut joko neuvonantajana tai taistelutehtävissä.
 
Olisi mielenkiintoista tietää ketkä ovat tuon taustalla, äärivasemmisto, natsit vaiko anarkistit :D

Tarinassa ei ole totuuden häivääkään koska Ranskan sisäministerinä ei ole paikallinen "Erkki Tuomioja" :D
Kaikki keskenään ja sulassa sovussa. Maailma on korni paikka. Äärioikeisto ja äärivasemmisto on lyöttäytyneet yhteen - mikäli vietäisiin ryhmä samaan neuvottelypöytään luulenpa ettei keltaiset liivit konsennusta löytäisi mistä kukin osoittaa mieltään. Onneksi Louis Vuitton osaa ottaa hommasta hyödyn irti ;). Sitkeydestä yellowvetsejä on kyllä kunnioitettava, tämä oli yhdeksäs viikonloppu peräkkäin.
 

Liitteet

Ingsoc

Ylipäällikkö
Ranskan laivaston lentotukialuksen remontin myötä myös aluksen patonginpaistokykyä on tehostettu huomattavasti. :):coffee:

Ranskalaisilla on patonkipaja.

Briteillä on pubi.

Suomalaisilla on sauna.

Ruotsalaisilla on Pepin, Annikan ja Tommin hytit. Kun vierailin lippulaivassa, niin sinne Pepin hyttiin ois päässyt jonottamatta. Tommin hytille oli pirun pitkä jono ja Jymy-Juntunen joutu pitää järjestystä, ettei pojille tullut riitaa.:)

 
Viimeksi muokattu:
Top