Uutisia Ranskasta

Onhan tuota nähty täälläkin jo vuosikaudet, jatkuvasti pahempana. Mutta kuulemma ei sellaista täällä voi tapahtua, emme ole Ruotsin tiellä jne jne, vaikka arkitodellisuus tavan kansalaiselle näyttäytyy aivan toisenlaisena
Eikä tässä ole edes tarvetta anekdoottien tai Esson baarin oikealla laidalla sijaitsevien pöytien tienoilla norkoilla, kyllästääkseen maailmanymmärrystään väärällä ja pahansuovalla kensallissosialismin kaikuja henkivällä retoriikalla.

Mikä tahansa laaja demografisen muutoksen mittareita käsittelevä tutkimustieto antaa kerta kerrasta eurooppalaisessa kontekstissa hyvin vahvasti samansuuntaisia tuloksia. Laajemman ja pidempikestoisen (ylisukupolvisen) maahanmuuton tuloksia tarkastellessa. Ns. haasteelliset lähtömaat erottuvat otannoista ei-edukseen.

Hyvin vahva - jopa vallitseva asiantila tämän selitteessä, on jo pidempään ollut akateemisessa maailmassa (sekä poliittisessa kentässä) pääsääntöisesti vallalla oleva näkemys rakenteellisesta sekä (valta-väestön) yksilöihin ulottuvasta rasismista. Selittäen tutkimustulokset ja olemassaolevan todellisuuden.

Käynyt joskus mielessä, eikö näin onnettomia lopputuloksia saavassa demografisessa muutoksessa, rasismin ja sensellaisen vääryyden ollessa määrittäviä tekijöitä... olisi syytä hetki odottaa. Kunnes kansalaisia on riittävästi valistettu ja ohjattu oikeampaan ymmärrykseen toivotusta todellisuudesta.

Itse olisin valmis uhrautumaan ja laittamaan seisahduksiin maahanmuuton valtioista, joiden kansalaisia emme selvästikään ole vajavaisuutemme vuoksi vielä laajemmin valmiita tänne vastaanottamaan.
 
Miten ois ulkonaliikkumiskielto ja hätätila päälle. Rikkojia ammutaan (kumiluodeilla). Tuskin normaalit kansalaiset ois tuota vastaan.
 
Aina nuo mellakoinnit alkaa kun jalkapallokausi loppuu, laittais nyt uuden kauden alulle heinäkuun puolesta välistä niin loppuis mellakat siihen.
Voisi myös kokeilla esim juuri Ranskassa, että annetaan mellakoijille se mitä he haluavat, eli ilmeisesti valta. Ja sitten katsotaan miten käy.. Tai kuinka nopeasti maa on hätätilassa ja nälänhädän kourissa. Tätä ei ole tehty kai koskaan ( noo parissa eteläisen Afrikan maassa on tehty näin mutta ei kerrota kellekään, ei anneta huonojen esimerkkien pilata unelmaa..)
 

Jotain uutista sentään Iltalehdessä..
"Viranomaisten mukaan sunnuntain vastainen yö oli aiempia öitä rauhallisempi."

"Ranskan sisäministeriö ilmoittaa sunnuntaiaamuna, että yön aikana poliisi pidätti kaikkiaan 719 ihmistä. Lukema on huomattavasti pienempi kuin edellisinä öinä.

Poliisien määrää lisättiin​

Lauantain vastaisena yönä poliisi pidätti yli 1300 ihmistä. Yksistään Pariisissa poliisi pidätti yön aikana yli 400 ihmistä."

No olihan toi viime yö jo tosi rauhallinen jos VAAN 719 pidätettiin.

"
Vakavilta yhteenotoilta ei kuitenkaan vältytty. Pariisin L'Haÿ-les-Rosesin esikaupunkialueen pormestari, eli määri Vincent Jeanbrun syyttää mielenosoittajia murhayrityksestä sen jälkeen, kun nämä olivat törmänneet hänen kotiinsa autolla.

– Viime yönä saavutettiin kauhun ja häpeän virstanpylväs. Kotiini hyökättiin ja perheeni joutui murhayrityksen kohteeksi, hän kertoo Twitterissä.

Twiittinsä yhteydessä Jeanbrun on julkaissut myös lausunnon, jossa hän kertoo mielenosoittajien sytyttäneen myös tulipalon. Tapahtumahetkellä hänen vaimonsa ja kaksi lastaan olivat kotona.

– Vaimoni ja yksi lapsistani saivat vammoja, hän kertoo.

– Se oli sanoinkuvaamattoman pelkurimainen murhayritys."

Tonhan se vissiin vaatis, että jonkun riittävän tärkeän ihmisen omainen kuolee partalasten kepposteluun. Että siis alkaa viranomaisten/valtion suunnalta tapahtumaan kunnon toimenpiteitä.
 
Miten tuollaista riehumista, ryöstelyä ja tuhoamista viitsitään katsoa vierestä? Ja kun noilla on vielä aseitakin. Luulisi että Françoisella menisi kuppi nurin ja alkaisi pykäämään giljotiinia.
Siellä on arabeja enemmän kuin Suomessa suomalaisia.

Jos niitä ei voi ampua konetuliaseilla, ei 45 000 poliisia ihmeitä tee.
 
FN FAL, sitä ne moniosaajat uskoo. On aina uskonut. Ja Muukalaislegioonaa..
Ranska ei tietääkseni koskaan ole käyttänyt belgialaista FALia palvelusaseena. MAS-36:n korvasi ensimmäisenä itselataavana MAS-49, jota seurasikin jo FAMAS.
 
Miten tuollaista riehumista, ryöstelyä ja tuhoamista viitsitään katsoa vierestä? Ja kun noilla on vielä aseitakin. Luulisi että Françoisella menisi kuppi nurin ja alkaisi pykäämään giljotiinia.
Ranskassa on pitkät perinteet mellakoinnista; mm 1700-luvun lopulla oli jotain rähinää. Ja viime vuosinakin on useampaan kertaan olleet kadut kirjaimellisesti liekeissä. Ehkä siellä jotenkin katsotaan, että tietty määrä kansalaislevottomuutta tai sisällissotaa kuuluu asiaan.
 
Back
Top