Uutisia Ranskasta

Ranskan laivastolle uusi tukialus 2036 mennessä

Pitkän aikaa tuherrettu tutkielma Charles de Gaullen korvaajasta on valmistunut, muttei vielä julkistettu. Detailit ovat hämärän peitossa, mutta aluksesta tulee isompi kuin CdG. Sekään ei ole vielä ihan selvää hankitaanko yksi tai kaksi tukialusta. Mikäli vain yksi niin seuraaja voi olla ydinkäyttöinen.

Jos tulee kaksi (ja rahat valuu tukialuksiin), niin briteillä alkanee kiristää vanne pään ympärillä. Mistä saattoalukset lentotukialuksille, jos sekä Ranska että Iso-Britannia keskittävät laivastonsa lentotukialusten ympärille? Pieniltä liittolaisiltako? Joo, niin varmaan, Belgia ja Hollanti nyt ovatkin melkoisia laivastovoimia... :poop:
 
France24 kanavalla kerrotaan, että Ranska on yhtä rasistinen kuin Yhdysvallat.

Samaan aikaan Reuters jakelee tarinoita, että ranskalainen poliisi saalistaa mustia. Alla olevan tekstin kun kopipastettaa, niin löytää sivun missä on video:

Black people in France feel racism all around
Posted June 15, 2020

The impact of the murder of George Floyd continues to shine a light on everyday discrimination felt amongst black and ethnic communities. For members of black communities in France the events of the past few weeks have felt particularly personal. Adam Reed reports.

----

Ihmettelen kovasti, jos ei ole "ulkoiset tekijät" tässä vaikuttamassa.
 
Ranskassa ovat sotkemassa islamistitkin. Kommunistit ja islamistit, kyllä on liitto... mutta mitäpä ei yhteisen vihollisen, demokratian, nujertamiseksi yritettäisi..

Ja suomalainen media, se on sokea
Ei suomalainen media ole sokea. Mediakorporaatioilla on vain agendansa. Oletko miettinyt koskaan miksi uutiset ovat ilmaisia? Tätä se demokratia on. Mielipiteen muokkaamista. Ne keillä on kyky muokata yleistä mielipidettä pitävät valtaa. Ei tämä demokratia ole oikeasti niin hienoa kuin mitä meille aina kerrotaan. Platon ja Aristoteles olivat molemmat sitä vastaan ja kirjoittivatkin, että demokratia johtaa tyranniaan, jossa vallanpitäjät alistavat kansaansa ulkomaalaisten avulla.
 
Platon ja Aristoteles olivat molemmat sitä vastaan ja kirjoittivatkin, että demokratia johtaa tyranniaan, jossa vallanpitäjät alistavat kansaansa ulkomaalaisten avulla.
Juuei. Aristoteles määritteli demokratian niin, että se on kansanvalta, jossa enemmistö ajaa enemmistön etua, ja on huono. Sen sijaan politeia eli kansalaisvalta, jossa enemmistö ajaa kaikkien etua, on hyvä hallintomuoto. Platonin ideaalivaltio taas rajoittaa yksityisomaisuutta ja hajottaa perheet, en ole ihan varma onko sekään sellainen esikuva jota oikeasti haluat...
 

Tuolta kun selaa niin onhan meno kun villissä lännessä, uskomatonta. Täällä tekopyhää rasismi vässytystä hoetaan kun poliitikot on piilosokeita mistä ongelmat alkavat.

Meidän ministeri viisikon pitäisi mennä tutustumaan monikulttuuriseen Ranskaan.
 
Ranskassa on nykyään yli 750 no-go zonea...
 
Tuli tämmöinen vastaan, ei taida sukellusveneiden polttaminen olla ainoastaan venäläisten ja intialaisten harrastus...
 
Back
Top