Uutisia Saksasta

miheikki

Respected Leader
Saksan mediassa kirjoitellaan paljon noista rikollisista arabiklaaneista. Tässä muutama esimerkki. Mukaan otettu jutuista otsikot ja johdannot juttuihin. Täällä ei media ole tainnut uutisoida noita sattumuksia?

Die Welt:

Lainaus
Saksa Suurperherikollisuus

"Klaanin haastavat oikeuvaltion taisteluun kaduilla"

Nordrhein-Westafalenin ongelma ovat rikolliset suurperheet. Pelkästään Duisburgissa näitä perheitä on 70 ja niissä 2.800 jäsentä. Osana nollasuvaitsevaisuusstrategiaa on tehtävissä mukana myös kaksi syyttäjää. He kuitenkin myöntävät: Rakenteiden ja verkostojen selvittäminen on vaikeaa.


Die Welt 7.2.2019 juttu saksaksi
Spiegel:

Lainaus
Polttopisteessä Ruhrin alue

Kuinka rikolliset suurperheet hallitsevat Esseniä

Ruhrin alueesta on tullut arabitaustaisten klaanien tukikohta; Poliisi oli vuosikausien ajan toimeton. Nyt tälle on tulossa loppu, lupaavat poliitikot. Todellako?


Jörg Diehl, Lukas Eberle

Spiegel 20.2.2019 juttu saksaksi

Focus:

Lainaus
Organisoitu rikollisuus

Berliini taistelee klaaneja vastaan: "Olemme antaneet heidän olla liian kauan rauhassa"

Se on rinnakkaismaailma, jossa koulutusta ja moraalia ei arvosteta, vaan rahaa ja väkivaltaa: Berliinin Neuköllnin arabisuurperheet ovat päätyneet tv-sarjaan asti. Nyt valtio julistaa sodan klaaneja vastaan uusia menetelmiä käyttäen.


Focus 5.2.2019 juttu saksaksi
Tagesspiegel:

Lainaus
Arabisuurperheet

Berliini ryhtyy vihdoinkin rikollisten klaanien vastaisiin toimiin

He arvostavat ryöstelyä ja perheen kunniaa. Nämä arabiklaanit ovat saaneet olla kauan rauhassa. Tämä aika on nyt ohi - ja siitä hyötyvät kaikki. Kommentaari Hannes Heineltä.


Tagespiegel 4.2.2019 juttu saksaksi
Jaa … milloinkahan täältä saadaan klaanit ja mafiat putsattua pois kaduilta? Aloittakaa vaikka siitä täällä marketin edustalla röhnöttävästä Balkanturistista. Siitä on sitten helppo jatkaa, kun takana on jo yksi onnistunut suoritus.

EDIT korjattu linkki
« Viimeksi muokattu: 17.03.2019, 21:41:40 kirjoittanut akez »
 

Vääpeli

Respected Leader
Lahjottu vai kiristetty tuomaria?
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
2 tuntia ·

Esseniläinen tuomari pelkäsi syytetyn perheen väkivaltaa oikeussalissa ja peruutti käsittelyn 37-vuotiasta arabiklaanin johtajan poikaa Bilal H:ta vastaan, Focus-lehti kertoo. Moneen kertaan rangaistu ja vankilassa istunut väkivaltainen Bilal oli haastettu oikeuteen viranomaisten solvaamisesta ja väkivaltaisesta vastustamisesta. Focus-lehden mukaan tuomari pelkäsi, että oikeusaliin tulee myös syytetyn sukulaisia eikä epäjärjestystä ja mahdollista väkivaltaa pystyttäisi ehkä estämään edes vartijoiden ja poliisien avulla. Suurperheisiin voi kuulua satoja jäseniä, joihinkin jopa tuhansia. Nordrhein-Westfalenissa operoi rikospoliisin mukaan ainakin noin 100 heimopohjaista suurperhettä. Niiden piiristä on listattu 6440 tekijää, joille on kertynyt kahdessa vuodessa yhteensä 14 225 rikosta. Rikokset vaihtelevat murroista, suojelurahakiristyksistä, ryöstöistä, ase- ja huumekaupasta, autokauppa- ja vakuutuspetoksista, veronpimityksestä, rahanpesusta, savukkeiden salakuljetuksesta ja tuoteväärennöksistä väärennettyjen Viagra-pillereiden kauppaan, Focus kirjoittaa.


Tietoja tästä verkkosivustosta

FOCUS.DE

Richter will Anklagen gegen Al-Zein-Clan nicht verhandeln - aus Angst vor der Familie
 

Ottoville

Ylipäällikkö
Ulkomaat
Isisiin kuulunut saksalaisnainen sai syytteen murhasta: orjaksi siepattu viisivuotias jesidityttö kuoli janoon
Syyte perustuu Jennifer W:n omaan kertomukseen, jonka hän paljasti poliisin tiedonantajalle.

Syytetty Jennifer W. kätki kasvonsa oikeudenkäynnissä 9. huhtikuuta Saksan Münchenissä.
Puolustusasianajajat Sera Basay-Yildiz (vas.) ja Ali Aydin saapuivat oikeussaliin hänen kanssaan.
(KUVA: PETER KNEFFEL / AFP)

Minttu Mikkonen HS
Julkaistu: 10.4. 13:20


JIHADISTIJÄRJESTÖ Isisiin kuuluneelle saksalaisnaiselle luettiin tiistaina oikeudenkäynnissä Münchenissä kovat syytteet. Syyttäjien mukaan nainen liittyi Isisiin, meni naimisiin Isis-taistelijan kanssa, otti miehensä kanssa viisivuotiaan jesiditytön orjaksi ja tappoi tytön janoon.

Saksalaismedia kutsuu 27-vuotiasta syytettyä Jennifer W:ksi. Häntä syytetään murhan lisäksi sotarikoksesta, terroristijärjestöön kuulumisesta ja aserikoksista. Syyttäjät vaativat hänelle elinkautista vankeusrangaistusta.

Jennifer W:n tapaus on poikkeuksellinen, sillä Eurooppaan palanneiden Isis-taistelijoiden saaminen oikeuden eteen on osoittautunut vaikeaksi, koska heidän teoistaan ei ole konkreettisia todisteita. Siksi oikeudenkäynti on saanut paljon huomiota.

JENNIFER W:N oikeudenkäyntiin kytkeytyy jesidikansan julma kansanmurha, jota Isis toteutti valtaamillaan alueilla. Isisin ”kalifaatti” kattoi laajimmillaan suuren osan Syyriasta ja Irakista.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)MAINOS PÄÄTTYY

Isis-taistelijat kaappasivat vuodesta 2014 lähtien orjikseen tuhansia jesidinaisia. Yksi heistä päätyi tyttärensä kanssa Jennifer W:n ja hänen miehensä kotiin. Äiti näki, miten hänen tyttärensä nääntyi kuumuudessa janoon pihalla, jonne hänet oli sidottu kiinni.

Tulevina kuukausina äitiä kuullaan todistajana ja asianomistajana müncheniläisessä oikeusistuimessa. Kansainvälisen julkisuuden takaa sekin, että yksi hänen asianajajistaan on tunnettu brittiläinen ihmisoikeusjuristi Amal Clooney.

SYYTTEEN mukaan Jennifer W. matkusti elokuussa 2014 Turkin läpi Syyriaan ja liittyi Isisiin.

Kesäkuusta 2015 lähtien hän työskenteli raskaasti aseistettuna järjestyksenvalvojana ensin Irakin Mosulissa ja sitten Fallujassa. Hän partioi ja valvoi, että naiset noudattivat Isisin käyttäytymis- ja pukeutumismääräyksiä.

Hän meni naimisiin Isis-taistelijan kanssa ja asui miehen kanssa vuoden 2015 kesästä lähtien talossa Fallujassa. Pariskunta osti syytteen mukaan orjakseen viisivuotiaan jesiditytön, joka oli Isis-taistelijan sotavankina.

Kun tyttö sairastui ja pissasi sänkyynsä, Jennifer W:n mies sitoi hänet kiinni talon pihalle. Tyttö oli ulkona auringonpaisteessa, eikä hänelle annettu mitään juotavaa. Falludassa lämpötila voi nousta kesällä 45 asteeseen.

”Vaikka syytetty ymmärsi, että tyttö kuolisi nestehukkaan, hän ei tehnyt mitään, eikä antanut tytölle vettä tai irrottanut käsirautoja. Tyttö kuoli tämän seurauksena janoon”, sanoi valtionsyyttäjä Claudia Gorf oikeudessa saksalaislehti Der Spiegelin mukaan.

Orjatytön tappaminen janoon oli Isisillekin liikaa, ja miestä rangaistiin lyönneillä, kertoo Tagesspiegel-lehti. Pariskunta lähti Turkkiin.

Tammikuussa 2016 Jennifer W. haki uutta passia Saksan Turkin-suurlähetystöstä Ankarasta. Kun hän poistui rakennuksesta, Turkin turvallisuuspalvelu otti hänet kiinni ja karkotti hänet Saksaan.

SUURIN osa syytteen yksityiskohdista on peräisin Jennifer W:ltä itseltään.

Hän palasi kotikaupunkiinsa Ala-Saksin Lohneen syyskuussa 2016. Hän oli raskaana ja synnytti tytön. Viranomaisilla ei ilmeisesti vielä silloin ollut riittävästi näyttöä hänen pidättämisekseen.

Hän jäi kiinni kesäkuussa 2018, kun hän yritti matkustaa Saksasta Syyriaan. Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI oli päässyt hänen jäljilleen. Kuljettaja, joka oli luvannut kuljettaa Jennifer W:n takaisin Isisin alueelle, oli poliisin tiedonantaja, ja autossa oli salakuuntelulaitteet.

Nainen kertoi kuljettajalle avoimesti tarinansa, ja hänet pidätettiin, ennen kuin auto pääsi Saksan rajojen ulkopuolelle. Kiinnioton jälkeen hän on vaiennut teoistaan, niin myös tiistain oikeudenkäynnissä.

SYYTTEET olivat jo valmiina, kun Saksan viranomaiset löysivät tytön äidin muutama viikko ennen oikeudenkäynnin alkamista maaliskuussa jesidijärjestö Yasdan avulla. Kävi ilmi, että myös äiti oli ollut Jennifer W:n ja hänen miehensä orjana ja nähnyt tyttärensä kuoleman.

Äidin todistus voi laajentaa syytteitä entisestään. Valtakunnansyyttäjä haluaisi Der Spiegelin mukaan syyttää naista myös rikoksesta ihmisyyttä vastaan, koska tapaus liittyy jesidien kansanmurhaan.
 

letkuspede

Eversti
Terrori-iskulla on aina laajoja taloudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia. Euroopassa terrorismin uhka on nyt ehkä korkeampi kuin koskaan. Euroopassa on viimeisen puolentoista vuoden aikana tapahtunut 20 terrori-iskua.


Maailmankuulu kirkko on nyt linnoitus

Berliinissä aidataan Kurfürstendammilla Breitscheid-aukiota rekankestävillä teräsaidoilla ja hiekkasäkeillä.

 

hansai

Supreme Leader
Saksassa harkitaan erityisen moskeijaveron käyttöönottoa

Julkaistu: 12.5. 19:57

Saksassa pohditaan erityisen moskeijaveron käyttöönottoa, jotta islamilaiset instituutiot olisivat vähemmän riippuvaisia ulkomaisesta rahoituksesta, kertoi maan media sunnuntaina.
Useat Saksan 16 osavaltiosta ovat kertoneet tukevansa veroa, joka olisi samanlainen kuin nykyinen kristillisten kirkkojen perimä vapaaehtoinen kirkollisvero, kertoi Welt am Sonntag -lehti.

Saksassa on noin 900 moskeijaa, joiden rahoitus tulee Turkin valtion alaiselta uskonnolliselta instituutiolta. Imaamien palkan maksaa Turkin valtio ja osaa moskeijoista on epäilty Saksaan paenneiden turkkilaisten toisinajattelijoiden vakoilemisesta.

Poliisi on myös tutkinut joitain moskeijoita epäiltyinä radikaalien islamististen näkemyksien levittämisestä.

 

Protheon_93

Ylipäällikkö
En oikein näe miten tuo olisi "takaisku" F-35:lle. Saksa on kuitenkin varsin voimakas teollisuusvaltio, jolla nyt vain sattuu olemaan omaa tuotantoa oleva vaihtoehto, joten ei liene yllätys minkä he valitsevat. Ja vielä vähemmän yllättävää tämä on juuri nyt, kun Saksa koettaa kaupustella tätä omaa hävittäjäänsä maailmalle, joka siis kilpailee F-35:n kanssa.
Tämä. Uskon, että kisassa on Super Hornet enää mukana vain nimellisesti. Todellisuudessa valituksi tulee Typhoon tukemaan omaa teollisuutta, koska se on järkevää pitkällä aikavälillä, ja heillä on jo Typhoonia varten infra ja koulutus, niin ei tarvitse uuden koneen infraa ja koulutusjärjestelmää hommata, vaan vanhaa vaan laajentaa. Ja samalla kun tilataan lisää Typhoonia, Typhoonin elinikä pitenee, kappalehinnat alenevat tehden siitä muille harkitseville käyttäjille haluttavamman, jne...

Ja itse toivon, että Saksa valitsee näistä kahdesta Typhoonin, koska se tukee eurooppalaista sotavälineteollisuutta, ja on täten Euroopalle kannattavaa.
 

Rauhantekijä

Respected Leader

fulcrum

Respected Leader
Joo, vaikuttaa jonkunmoiselta lähes kulttimaiselta joukkoitsemurhalta?
 

hansai

Supreme Leader
Juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi Saksassa 20 prosenttia viime vuonna
Saksan sisäministeri syyttää antisemitismin noususta äärioikeistolaisia.

Vaihtoehto Saksalle -puoluetta vastustavat mielenosoittajat vaativat ”natsien pysäyttämistä” viime kesäkuussa Augsburgissa, Saksassa.(KUVA: WOLFGANG RATTAY / REUTERS)
Henni Auvinen HS
Julkaistu: 14.5. 19:05

ANTISEMITISTINEN eli juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi viime vuonna Saksassa lähes 20 prosenttia, kertoo Saksan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan.

Saksan sisäministerin Horst Seehoferin mukaan noin 90 prosentissa raportoiduista 1 800 tapauksesta tekijänä oli äärioikeistoryhmään kuuluva henkilö.

Yleisimmät juutalaisvastaisiksi tulkitut rikokset olivat vihapuhe, antisemitistiset graffitit sekä kiellettyjen merkkien, kuten hakaristin esittäminen.

”Tätä kehitystä meidän pitää uhmata kaikilla keinoilla – etenkin tässä maassa. Tässä riittää tehtävää poliisille ja koko yhteiskunnalle”, Seehofer sanoi lehdistötilaisuudessa viitaten Saksan natsihistoriaan.

SAKSAN juutalaiset ovat Reutersin mukaan huolestuneita siitä, että kansallismielinen Vaihtoehto Saksalle -puolue eli AfD on kasvattanut kannatustaan. Oikeistopopulistisen puolueen johtoa on syytetty natsien rikosten vähättelystä sekä holokaustin uhrien muistomerkin kutsumisesta ”häpeän muistomerkiksi”.

AfD on kieltänyt, että sillä olisi rasistisia näkemyksiä tai että se olisi syyllistynyt hyökkäyksiin tai hyökkäysten yrityksiin juutalaisia vastaan.

Vaikka antisemitistinen rikollisuus kasvoi Saksassa vuonna 2018, väheni rikollisuus, jonka motiivi oli poliittinen, kaiken kaikkiaan yhdeksällä prosentilla.

 

arix

Ylipäällikkö
Juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi Saksassa 20 prosenttia viime vuonna
Saksan sisäministeri syyttää antisemitismin noususta äärioikeistolaisia.

Vaihtoehto Saksalle -puoluetta vastustavat mielenosoittajat vaativat ”natsien pysäyttämistä” viime kesäkuussa Augsburgissa, Saksassa.(KUVA: WOLFGANG RATTAY / REUTERS)
Henni Auvinen HS
Julkaistu: 14.5. 19:05

ANTISEMITISTINEN eli juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi viime vuonna Saksassa lähes 20 prosenttia, kertoo Saksan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan.

Saksan sisäministerin Horst Seehoferin mukaan noin 90 prosentissa raportoiduista 1 800 tapauksesta tekijänä oli äärioikeistoryhmään kuuluva henkilö.

Yleisimmät juutalaisvastaisiksi tulkitut rikokset olivat vihapuhe, antisemitistiset graffitit sekä kiellettyjen merkkien, kuten hakaristin esittäminen.

”Tätä kehitystä meidän pitää uhmata kaikilla keinoilla – etenkin tässä maassa. Tässä riittää tehtävää poliisille ja koko yhteiskunnalle”, Seehofer sanoi lehdistötilaisuudessa viitaten Saksan natsihistoriaan.

SAKSAN juutalaiset ovat Reutersin mukaan huolestuneita siitä, että kansallismielinen Vaihtoehto Saksalle -puolue eli AfD on kasvattanut kannatustaan. Oikeistopopulistisen puolueen johtoa on syytetty natsien rikosten vähättelystä sekä holokaustin uhrien muistomerkin kutsumisesta ”häpeän muistomerkiksi”.

AfD on kieltänyt, että sillä olisi rasistisia näkemyksiä tai että se olisi syyllistynyt hyökkäyksiin tai hyökkäysten yrityksiin juutalaisia vastaan.

Vaikka antisemitistinen rikollisuus kasvoi Saksassa vuonna 2018, väheni rikollisuus, jonka motiivi oli poliittinen, kaiken kaikkiaan yhdeksällä prosentilla.

Ääärioikeistoa just just. Eivät taida olla muuttaneet tapaa jossa tuntematon tekijä määritellään automaattisesti äärioikeistoksi.
Jos syyllistä haluaa hakea niin eikun minareettien varjoon vaan...
 

Carl

Kersantti
Juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi Saksassa 20 prosenttia viime vuonna
Saksan sisäministeri syyttää antisemitismin noususta äärioikeistolaisia.

Vaihtoehto Saksalle -puoluetta vastustavat mielenosoittajat vaativat ”natsien pysäyttämistä” viime kesäkuussa Augsburgissa, Saksassa.(KUVA: WOLFGANG RATTAY / REUTERS)
Henni Auvinen HS
Julkaistu: 14.5. 19:05

ANTISEMITISTINEN eli juutalaisvastainen rikollisuus lisääntyi viime vuonna Saksassa lähes 20 prosenttia, kertoo Saksan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan.

Saksan sisäministerin Horst Seehoferin mukaan noin 90 prosentissa raportoiduista 1 800 tapauksesta tekijänä oli äärioikeistoryhmään kuuluva henkilö.

Yleisimmät juutalaisvastaisiksi tulkitut rikokset olivat vihapuhe, antisemitistiset graffitit sekä kiellettyjen merkkien, kuten hakaristin esittäminen.

”Tätä kehitystä meidän pitää uhmata kaikilla keinoilla – etenkin tässä maassa. Tässä riittää tehtävää poliisille ja koko yhteiskunnalle”, Seehofer sanoi lehdistötilaisuudessa viitaten Saksan natsihistoriaan.

SAKSAN juutalaiset ovat Reutersin mukaan huolestuneita siitä, että kansallismielinen Vaihtoehto Saksalle -puolue eli AfD on kasvattanut kannatustaan. Oikeistopopulistisen puolueen johtoa on syytetty natsien rikosten vähättelystä sekä holokaustin uhrien muistomerkin kutsumisesta ”häpeän muistomerkiksi”.

AfD on kieltänyt, että sillä olisi rasistisia näkemyksiä tai että se olisi syyllistynyt hyökkäyksiin tai hyökkäysten yrityksiin juutalaisia vastaan.

Vaikka antisemitistinen rikollisuus kasvoi Saksassa vuonna 2018, väheni rikollisuus, jonka motiivi oli poliittinen, kaiken kaikkiaan yhdeksällä prosentilla.

Kyllähän noihin tilastoihin saa äärioikeistoa vaikka kuinka, kun ilmoitetaan jokainen bussipysäkin penkkiin kaiverrettu hakaristi äärioikeiston terroriksi. Kipapäisten kasvoille räkiminen synagogan edessä on ihan töhertelyihin verrattavaa. Tähän lisätään vielä ne, jotka eivät jääneet kiinni voidaan myös määritellä äärioikeistoksi.
 

Herman30

Greatest Leader
Vaatii munaa tehdä itsemurha varsijousella. Se kun ei välttämättä tapakaan jos huonosti tähtää.
 

Falangi

Kenraali
Larppasivatkohan ne Game of Thronesia, missä sadistinen kunkku Joffrey tykkäsi teilata tyyppejä varsijousella huvikseen.
 
Top