Uutisia Saksasta


"Höglin mukaan Bundeswehr tarvitsisi 50 miljardia euroa pelkästään varuskuntien kunnostamiseen ja vähintään 20 miljardia ampumatarvikkeiden hankintaan.
Nämäkään rahat eivät puolustusministeriön laskelmien mukaan riitä. Bundeswehrin modernisointi kauttaaltaan maksaisi 300 miljardia euroa, ministeriö on arvioinut."
 
Paskahousut
 
Saksasta voisi tulla Euroopan mahtitekijä jos se anoisi pääsyä Kultaiseen Ordaan tms. siis liittyisi Turkkiin. Erdokaani jatkaisi kaanina tietenkin mutta kyllä visiirin paikkoja löytyisi saksalaisillekin. Löytyi niitä kreikkalaisillekin aikoinaan. Mummot pääsisivät kirkkoihin ja kadut olisivat varsin turvallisia muutenkin dialogi-politzein korvautuessa Poliseilla. Sakein rikkaus lähtisi taatusti kotiin ja wokellus ym. paska loppuisi kuin seinään. Itse asiassa tämä ei olisi huono vaihtoehto perus-burgmeisterille, tai ainakin paljon parempi kuin se mitä saksaa odottaa.
 
Maanantaina yleensä myönteisesti maahanmuuttoon suhtautuvan vihreän puolueen kakkosjohtaja Ricarda Lang syytti koalitiohallituksen muita puolueita liiasta löysyydestä luvattomien maahanmuuttajien kotiinpalauttamisen suhteen.

 
Maanantaina yleensä myönteisesti maahanmuuttoon suhtautuvan vihreän puolueen kakkosjohtaja Ricarda Lang syytti koalitiohallituksen muita puolueita liiasta löysyydestä luvattomien maahanmuuttajien kotiinpalauttamisen suhteen.

Postaamassani twiitissä oli linkki saksankieliseen Bild:in juttuun jossa selitettiin jotain siitä mihin tuo lain muuttaminen nyt tyssäsi.
 
The Wall Street Journal kertoo, että saksalaisen maksupalveluyhtiö Wirecardin tililtä katosi kesäkuussa 2020 lähes kaksi miljardia dollaria. Samaan aikaan yrityksen operatiivinen johtaja Jan Marsalek lensi yksityiskoneella Itävallasta Valko-Venäjälle, josta jatkoi autolla Moskovaan. Siellä hän sai Venäjän passin.

Länsimaalaiset tiedustelu- ja turvallisuusviranomaiset ovat päätelleet, että itävaltalainen Marsalek oli todennäköisesti Venäjän agentti ja vakooja lähes vuosikymmenen ajan. Marsalekia syytetään satojen miljoonien dollareiden kavaltamisesta eri sijoittajilta. Rahat menivät lukuisten rikostutkintojen mukaan Venäjän vakoiluoperaatioihin maailmalla. Lisäksi Marsalek tuki tutkintojen mukaan rahallisesti edesmennyttä sotapäällikkö Jevgeni Pirgožinia.

Marsalekin epäilleen myös keränneen venäläisille tietoja Wirecardin asiakkaista, kuten Saksan BND-turvallisuuspalvelusta. Tiedusteluviranomaisten mukaan toimiin tiettyjen henkilöiden henkilöllisyyksien turvaamiseksi on jo ryhdytty.

Marsalekin toimistolla vierailleet ovat kertoneet, että tämä piti työpöydällään Venäjän presidentin, Vladimir Putinin, patsasta...

 
Back
Top