Uutisia Tsekeistä

JO OLI AIKAKIN. Hyvä että edes jotain ovat tekevinään tuon läpimädän presidentin nenän alla.

edit: millonkohan meillä? Siinä vaiheessa kun tankit vyörivät Mariupoliin?
Siinä vaiheessa meidän Quislingit kokoontuvat Venäjän lähetystöön saamaan uusimpia ohjeita.
 

Mikäli tsekit ovat tässä oikeilla jäljillä niin täytyy kyllä sanoa että viime vuosina ryssän operaatiot eivät ole menneet ihan putkeen kun paljastumisia tulee. Salisburyn myrkytyskin paljastui Venäjän tiedustelun operaatioksi.
 
Eipä näytä NATO status painavan venäläisille mitään.
Ammusvarasto lähtee kuin kuppa töölöstä, Natosta huolimatta. Nyt Tsekit karkottaa muutaman ja sormea heristelee.

Säälittävää nöyristelyä.
 
Se on Venäjän hyökkäys Euroopan unionin jäsenvaltiota ja Nato-maata vastaan, joten sitä ei varmastikaan voida ottaa kevyesti kansainvälisesti.
 
Uskokaa mitä haluatte. Minä uskon, että ilman Nato-statusta venäläiset olisvat jo miehittäneet Tsekin ja palauttaneet Varsovan liiton.

Mikäli tsekit ovat tässä oikeilla jäljillä niin täytyy kyllä sanoa että viime vuosina ryssän operaatiot eivät ole menneet ihan putkeen kun paljastumisia tulee. Salisburyn myrkytyskin paljastui Venäjän tiedustelun operaatioksi.
Sekään ei ole mahdotonta, että paljastutaan tahallaan, koska sillä tavalla voi näyttää keskisormea lännelle. Täytyy sanoa, että nämä uutiset saa kyllä ajattelemaan uudelleen mm. Sputnik-rokotetta. Mitään syytähän venäläisillä ei ole myrkyttää suomalaisia, mutta eihän heillä ole mitään syytä esim. loukata toistuvasti ilmatilaa. Entä jos pelottelu ja kv-lain rikkominen on itsetarkoitus?
 
Tsekki jatkaa vastatoimia.


"Tšekin ja Venäjän välit viilenivät kertaheitolla: Tšekki luopui aikeistaan hankkia Sputnik-rokotteita ja pudotti Rosatomin pois kilpailutuksesta"​

 
Tsekki potki muutama päivä sitten lisää Venäjän lähetystöväkeä. 63 lisää saa lähteä. Mm. Newsweek 22.4.
Tuen osoituksena muutamat muutkin itäisen keski-Euroopan maat laittavat joitakin vakoojia takaisin ryssiin.
 
Maan presidentti ei tunnu olevan vakuuttunut Venäjän osuudesta sabotaasiin.Tšekin hallitus on syyttänyt Venäjää vuonna 2014 tapahtuneesta asevaraston räjähdyksestä ja karkottanut kymmeniä Venäjän suurlähetystön työntekijöitä.

Presidentti Zeman puolestaan kommentoi sunnuntaina, ettei Venäjä välttämättä ollut räjähdyksen takana, vaan kyseessä saattoi olla onnettomuus. Venäjä on kiistänyt osallisuutensa.
 
Eipähän jäänyt mitään epäselvyyksiä.
 
Back
Top