Uutisia Valko-Venäjältä

Valko-Venäjän entinen kulttuuriministeri Pavel Latushko sanoi uskovansa, että Valko-Venäjän diktaattori odottaa merkkiä venäläiseltä kollegansa Vladimir Putinilta, että hän liittyisi avoimesti Ukrainan hyökkäykseen, RND kirjoitti.
Hän kertoi myös, että monet sisäministeriön, maan sisäministeriön, työntekijät määrättiin luovuttamaan passinsa.

Kieltämättä tilanne näyttäisi kiristyvän monelta kantilta Lukashenkan valtakunnassa ainakin näin päällisin puolin.

Nuo yhteisharjoitukset Venäläisten kanssa voivat toisaalta kieliä myös siitä että Ukrainalaiset halutaan tavallaan pitää varpaillaan sillä että joukkoja keskitetään sen rajoille vaikka mitään hyökkäystä ei tulekaan.

Edelleen tuollaisen hyökkäyksen lopputulos tulisi olemaan hyvinkin epävarma VV:lle koska sen armeija tuskinkaan kykenisi saavuttamaan mitään merkittävää Ukrainalaisia vastaan osana Venäjänkään hyökkäysvoimaa. Valkovenäläisiä lisäksi taistelee Ukrainan puolella ja pidän todennäköisenä että osa vaihtaisi puolta alkurysäyksen jälkeen.

Ei tosiaan vaikuta siltä että VV:n yhteiskunta olisi aivan niin verenhimoinen naapureitaan kohtaan ainakaan virallisen propagandan takana toisin kuin Venäjällä. Toisaalta onhan Lukashenka tietysti talutusnuorassa ja konflikti siinä naapurissa saa koko ajan uusia käänteitä nyt kun länsimaat ryhtyvät toimittamaan raskaampaa kalustoa Ukrainaan.

Pakko kuitenkin yhtyä lausuntoihin siitä että VV:n oman armeijan mukaantulo konfliktiin merkitsisi Lukashenkan vallan loppua aivan varmasti enemmin taikka myöhemmin.
 
Poikkeama havaittu. UKR:n kenraali esikunta poikkesi 10. tammikuuta normaalista raportointimallistaan Venäjän joukkojen osalta Valko-Venäjällä ja lähellä Ukrainan pohjoisrajaa sulkemalla pois tavanomaisen lausunnon, jonka mukaan Ukraina ei ole havainnut Venäjän joukkojen muodostavan iskuryhmiä Valko-Venäjällä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun UKR:n kenraali esikunta on sulkenut pois tämän lausunnon sen jälkeen, kun se aloitti uudelleen keskustelun Venäjän joukkoista Valko-Venäjällä 20. marraskuuta. Tämä on ristiriidassa UKR:n kenraaliesikunnan yhtenäisen raportointityylin kanssa Venäjän kasvavasta sotilaallisesta läsnäolosta Valko-Venäjällä.

 
Kiinnittänyt huomiota Lukasenkoon viimeaikoina. Hänen naismaisuuteensa. Muutos on ollut iso ja selvästi huomattava.
Eikä siinä sinällään mitään ihmeellistä ole. Mieheltä alkaa testotasot laskea vanhemmiten ja sairaudet vielä korostavat, mutta Lukalla se vaan on aikamoinen muutos. Esim tämä viimeisin jossa Lavrov oli kylässä ja istuivat sohvilla. Luka oli enemmänkin täti..
 
Viimeksi muokattu:
Kiinnittänyt huomiota Lukasenkoon viikeaikoina. Hänen naismaisuuteensa. Muutos on ollut iso ja selvästi huomattava.
Eikä siinä sinällään mitään ihmeellistä ole. Mieheltä alkaa testotasot laskea vanhemmiten ja sairaudet vielä korostavat, mutta Lukalla se vaan on aikamoinen muutos. Esim tämä viimeisin jossa Lavrov oli kylässä ja istuivat sohvilla. Luka oli enemmänkin täti..

Ei taida tulla kommunistidynastiaa Belarukseen. Saa likasangon poika katsella itselleen tulevaisuutta jossain muualla.
 
Back
Top