Uutisia Venäjältä

Venäläiset vakoilevat länsimaiden satelliitteja avaruudessa.

https://yle.fi/a/74-20060257?origin=rss

Viime elokuussa venäläinen vakoilusatelliitti nimeltä Luch parkkeerasi Intelsat 37e -nimisen satelliitin viereen.
Luch tuli kilometrin päähän, mikä mahdollisti sen, että se voi kuunnella kaikkea tietoliikennettä, joka Intelsat 37e -satelliitin kautta välitettiin.
Satelliittien tekniikka on jo melko iäkästä, joten tiedot eivät ole kovin vahvasti salattuja. Venäjä voi vakoilusatelliittinsa avulla kaapata signaalin ja purkaa sen rauhassa maassa.
 
Putin käytti armahdusoikeutta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f3bd9993-54c6-4f06-95d4-da0fd0e783b5


Venäläismedian mukaan murhat suoritettiin vuonna 2008 kahdessa osassa. Ensimmäisessä tapauksessa Ogolobyak ja hänen rikoskumppaninsa tappoivat kaksi ihmistä ja katkaisivat vainajien päät. Murhaajat myös poistivat ruumiilta sydämet ja kielet, paistaakseen ja syödäkseen ne. Osa Ogolobyakin rikoskumppaneista passitettiin näistä rikoksista mielisairaalaan.

Toisessa tapauksessa puolestaan Ogolobyak tappoi kaksi ihmistä satanistiseen tapaan, iskien uhrejaan puukolla 666 kertaa.
 

Lapset antavat nyt ilmi opettajiaan, äidit tyttäriään ja papit ripitettäviään​

Venäjältä paennut toimittaja Andrei Grišin kirjoittaa, kuinka Putin palautti maan Stalinin sorron aikoihin. Venäjällä äidit ilmiantavat jälleen tyttäriään, koululaiset opettajiaan ja papit ripitettäviään.

ILMIANNOT ovat palanneet Venäjälle tavalla, joka muistuttaa Neuvostoliiton historian synkintä kautta, Stalinin sortovuosista 1930-luvulla.

”KANSAN vihollisten” etsintä ja vaino eivät enää ole vain turvallisuuspalvelu FSB:n, poliisin ja syyttäjänviraston työtä.

Toimiin osallistuvat myös tavalliset venäläiset. Naapurit ilmiantavat naapureitaan, oppilaat opettajia ja opettajat oppilaita, papit seurakuntalaisia, jopa vanhemmat omia lapsiaan.

Putin puhui jo maaliskuussa 2022 niin sanotusta "viidennestä kolonnasta" ja "kansakunnan itsepuhdistuksesta". Se oli käytännössä kehotus "sisäisten vihollisten" etsimiseen.

 
Itänaapurista löytyy kuin löytyykin vielä venäläisiä, eikä pelkkiä ryssiä:

Lopuksi lukiota käyvä pasifisti osoitti sanansa kaikille kuulijoille:

– Pyydän teitä tekemään vain yhden asian. Ei minulle, ei kenellekään muulle, vaan itsellenne. Kun olette yksin ja annatte sydämenne puhua, kysykää itseltänne vain yksi kysymys. Se kuuluu: ”Vieläkö tarvitsette tätä sotaa?”
 

Venäjä suunnittelee ”uskollisuussopimusta” kaikille maahan saapuville ulkomaalaisille​

Venäjän valtio-omisteisen uutistoimisto Tassin mukaan sopimus estäisi maahan saapuvia ulkomaalaisia heikentämästä Venäjän virallista politiikkaa.

VENÄJÄN sisäministeriö valmistelee lakia, joka velvoittaisi maahan saapuvat ulkomaalaiset allekirjoittamaan ”uskollisuussopimuksen”, kertoo Venäjän valtio-omisteinen uutistoimisto Tass uutistoimisto Reutersin mukaan.

Tassin mukaan laki estäisi maahan saapuvia ulkomaalaisia heikentämästä Venäjän virallista politiikkaa. Tassin mukaan sopimuksen tarkoituksena olisi suojella maan kansallisia etuja.


Sopimuksen nojalla Venäjälle saapuvia ulkomaalaisia kiellettäisiin esimerkiksi sekaantumasta viranomaisten toimintaan tai heikentämästä maan ulko- ja sisäpolitiikkaa millään tavalla.

Tassin mukaan sopimus estäisi ulkomaalaisia esimerkiksi kieltämästä perinteisiä perhearvoja tai väärinkäyttämästä oikeutta tiedonvälitykseen levittämällä tietoa, joka vähättelisi Venäjän mukaan perustuslaillisesti merkittäviä arvoja, kuten avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona.


Lisäksi se estäisi maahan tulevia ja siellä oleskelevia vääristämästä ”historiallista totuutta” liittyen toisen maailman sodan ajan tapahtumiin.

 
Tässä taas esimerkki siitä, että kyllä syyte Venäjällä keksitään jos joku halutaan pidättää.
Russian woman detained for a sandwich with red caviar Moscow resident Gulina Naumann shot a video of herself sitting on Red Square with a 14-kg container of red caviar and a huge sandwich in her hands. For this she and her friend were detained. Law enforcers considered it as an unauthorized action because of the size of the sandwich and the amount of caviar.
Personification of “Russia's greatness”. We, Ukrainians, were supposed to be envious. Turned out, the caviar is fake, and the woman was detained and taken to the police station because it's not allowed to eat caviar, bagels, and take photos. In general, there's not much you are allowed to do, as you basically have no rights.
 
Back
Top