Uutisia Yhdysvalloista

Protheon_93

Ylipäällikkö
En kyllä ole tuota kapinallisten lippujen liehutusta tai kapinallisten patsaita ymmärtänyt. Sama kun Suomessa olisi Kuusisen patsaita toreilla ja punalippuja ympätty julkisiin rakennuksiin.
Kaikista ironisinta oli kun näin valkoisten ylivaltaa kannattavan itkevän medialle kuinka hänen köyhiä konfederaatti-isoisovanhempia mustamaalataan pahoiksi vaikka olivat normaaleja työläisiä ja tosi köyhiä, koska orjat olivat kalliita.

En tajua sitä kognitiivista disonanssia etelävaltiossa, kun nämä petturilipun liehuttajat pitävät itseänsä niinä todellisina patrioottisina amerikkalaisina ja samalla mollaavat epäamerikkalaisiksi esim. Nykissä asuvia.
 

Mili

Majuri
Linkissä muutama mielenkiintoinen asia orjuudesta, en ollut tiennytkään tuota. Saattaa olla liian hapokasta että tulisi luotettavasta mediasta tuosta juttua. Loppujenlopuksi taisi aika pieni osa valkoisista omistaa orjia, olisi mielenkiintoista tietää nuo prosentit.

 

Mortti

Kenraali
Taas tuore esimerkki amerikkalaisten poliisien herkästä liipaisinsormesta. Toki vastapuolella oli ase, mutta selvästi näyttäisi olevan antautumassa. Piti käsiä siihen malliin ylhäällä poliisin ampuessa häntä kuolettavasti selkään.
 

ILoveEU

Majuri
Kukaan antautumista yrittävä ei nouse aseen kanssa autosta. Minun silmiin vaikuttaa siltä, että yritti näytellä antautumista, että pääsee pakenemaan paikalta, tai siirtyä parempiin asemiin.

Muistaakseni jossain poliisivideolla oli tuollaisista tapauksista, että poliisilla on lupa ampua tappavasti. Asemies kun pääsee poistumaan aseen kanssa vaikka asuinalueelle, niin siinä on muut kuolemat ja panttivankitilanne lähellä.
 

Passi

Ylipäällikkö
Lopussa yksi vielä tähtäilee peräänkin.
Näillä näyttää olevan kaikilla tussarit mukana rauhallisella mielenosoituksella.

a1mmg.jpg
 
Top