Uutisia Yhdysvalloista

Pihatonttu

Respected Leader
Mikäs siellä on asuessa jos tykkää olla lainkuuliainen eikä mellakoi ja terrorisoi liittovaltion omaisuutta ja henkilöstöä. Nämä päätällärit napsitaan talteen yksi kerrallaan ja pääsevät tuomiolle niinkuin kuuluukin.

Parissa jutussa on todettu, että noita poimittuja on kuulusteltu noin tunti.

Kuvitellaas tämmöinen...

Joku mellakoija poimitaan talteen. Tavarat pistetään laatikkoon ja mellakoija kuulusteluun. Kuulustelun aikana kännyyn liitetään piuha ja sen sisältö kopioidaan (esim. joidenkin terrorismiasetusten perusteella). Voi olla jopa, että kännykkään syötetään jokin ohjelma, joka auttaa viranomaisia. Sama tehdään vaikka 10-30 muulle.

Kuulustelu hoidetaan puolivillaisesti niin että kuulusteltu luulee etteivät viranomaiset päässeet mistään perille kun kuulusteltava vapautetaan.

Vapautettu kuulusteltu kertoo muille mellakoijoille mitä ja miten tapahtui. Viranomaiset selvittävät some-, puhelu-, tekstiviesti- jne. verkostoja. Millaisia viuhkoja ja verkostorakenteita ne sisältävät? Mitkä ja ketkä näyttäisivät olevan verkostojen solmukohtia? Ketkä ovat eniten huolissaan siitä, etteivät viranomaiset saa mitään selville? Ketkä käskevät? Ketkä tottelevat?

Näin kerätään laajoja tietopaketteja joita voidaan käyttää myöhemmin sekä hierarkisten että ideologisten johtajien löytämiseen ja syyttämiseen. Joillekuille syytetyille tarjotaan syytesuojaa jos kertovat kaiken mahdollisen. Jne. jne. jne.

Liittovaltion viranomaiset tarvitsevat paljon video-, viestiliikenne- ja todistajien antamaa näyttöä jos vievät näitä tapauksia oikeuteen. Ja liittovaltion kannalta tärkeintä on saada satimeen verkostojen ja organisaatioiden yläporrasta sekä komento/yllytysketjuja.

Jo mellakoijien itse kuvaamat videopätkät voivat viranomaisten käsissä toimia näyttönä siitä ketkä ovat tehneet mitäkin rikoksia jos ne pätkät saadaan kopsattua mellakoijien kännyköistä.

Näyttö on se, mistä tuo härdelli lähtee purkautumaan. Ja ainakin mun silmiin liittovaltion viranomaisten toiminta näyttää juuri nyt enemmän näytön keräämiseltä ja tuon keräämisen valmistelemiselta kuin mellakoinnin kuriin laittamiselta.

Se, että ketkä metelöivät näytön keräämistä vastaan saattaa kertoa aika paljon myös siitä, että keillä on läheiset ideologiset tai muut siteet mellakoijiin.
 

Pihatonttu

Respected Leader
Että ne on sekasin..

JOS BLM -liikkeellä on yhteyksiä USA:n demokraattiseen puolueeseen tai oikeammin sen joihinkin keskeisiin vaikuttajiin esim. kunnallishallinnossa, niin saattavat olla erittäin huolestuneita myös omasta juridisteknisestä asemastaan. Siinä olisi voimakas motiivi yrittää estää liittovaltiotasoista asioiden selvittämistä.

Kun katsoo demokraattivetoisten pahimmin valtauksista, ilki- ja väkivallasta mellakoiden yhteydessä kärsineitä kaupunkeja ja niiden johtohenkilöiden lausuntoja, niin on vaikea välttyä siltä mielikuvalta, että joku kytkentä ja yhteinen ymmärrys niillä demokraattijohtajilla ja BLM-perseilijöillä on ollut alussa ja pitkään siitä eteenpäinkin.

Jos laiton alueen valtaaminen ja mellakointi johtaa väkivaltaisiin kuolemantapauksiin, niin mahdollistamassa, yllyttämässä tai sallimassa olleiden virkamiesten ja poliitikkojen kohdalla edessä voi olla aika rajua juridista vuoristorataa.
 

Whiskey

Kersantti
Kuusivuotias poika pelasti siskonsa koiran hyökkäykseltä ja sai 90 tikkiä – sankarille upea tunnustus nyrkkeilypromootiolta

.......................................

Kaiken paskan keskellä mitä Yhdysvalloissa sattuu ja tapahtuu niin mukava lukea jotain positiivistakin uutisointia sieltä päin.
Tämä kaveri on WBC-liiton mestaruusvyön ja kapteeni Amerikan kilven ansainnut. Respect buddy :solthum:(y)!
 

letkuspede

Kenraali
Jenkkilässä kaaos jatkuu ja patsaita kaadellaan. No tämä kuitenkin pitkälle myös anarkistien ja muiden pipipäiden aikaansaannosta, vähän niinkuin meillä itsenäisyyspäivänä. Kun pankkien ja kahviloiden ikkunoita pitää rikkoa.
https://twitter.com/ajplus/status/1286430610093936641

Venäjän valtiollinen trollitehdas lietsoo samalla bensaa liekkeihin. Yleensä näytetään vain kaikki väkivaltaisimmat videot ja kuvat "demokraattisesta" maasta ja annetaan kuva lukijoille että maa on menossa kohti sisällissotaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jorde

Kapteeni
Minusta se on aika pitkään ollut juurikin toisinpäin, poliisi on pirun paha ja mielenosoittajat ovat lutuisia lampaita josta ei ole mitään haittaa...
 

Heikki

Majuri
Minusta se on aika pitkään ollut juurikin toisinpäin, poliisi on pirun paha ja mielenosoittajat ovat lutuisia lampaita josta ei ole mitään haittaa...
... Se on aika itsestäänselvästi molempia. Mikä tahansa meemi/kuva/tarina, joka vähentää osapuolien halua keskusteluun ja kaivattaa poteroita syvemmiksi, on Yhdysvaltojen vastustajien etujen mukaista.
 

Passi

Respected Leader
Muistatteko sen tapauksen jossa inkkari meni tarkoituksella provosoimaan nuorten porukkaa ja siitä aiheutunutta vastenmielistä uutisointia "vastuulliselta" medialta.

Taas yksi erä käyty läpi. Nuorimies on varmaan ihan rahoissa. CNN nöyrtyi aiemmin, nyt oli vuorossa Washington Post.


Tässä mainittu @jack on Twitterin toimitusjohtaja.
 

Teräsmies

Respected Leader
He has not been named by local media as he has not been formally charged with a crime.

Minnesota police extensively searched through video footage of the violence to try to identify the man but had no luck.

According to the Star Tribune, the man was identified following an email tip-off. The email claimed the man was a member of the Hells Angels biker gang.

An investigation found that the man was also connected to the Aryan Cowboys, a prison biker / street gang. The Anti-Defamation League identifies them as a white supremacist group based primarily in Kentucky and Minnesota.

A search warrant by Minneapolis Police claims that the man has previous convictions for domestic violence and assault.

It was these previous arrests that officers claim helped them identify the man. They compared images taken from the incident in Minneapolis to previous booking photos.

The warrant claims that the man's size and eye, nose and brow area match that of Umbrella Man.
 

Passi

Respected Leader
Näissä videoissa näkyy tämä umbrella man

Umprella man ollut otsikoissa ennemminkin.

umbrella-man-1963-conspiracy.jpg


Edit. Korjattu yksi rikkinäinen linkki
 
Viimeksi muokattu:

Talvela

Greatest Leader
Näissä videoissa näkyy tämä umbrella man


Umprella man ollut otsikoissa ennemminkin.

Katso liite: 42491

Hienosti jo julkaistiin uutinen että kyseessä rasisti.
Kyseessä on tutkintalinja joka on lähtenyt nimettömästä vihjeestä, miestä ei ole pidätetty, syyttäjä ei syytä mutta hänen nenänsä vastaa epäiltyä.
DDR on joka päivä lähempänä vasemmistolaisten hallitsemissa kaupungeissa ja valtioissa.
 

StepanRudanskij

Ylipäällikkö
He has not been named by local media as he has not been formally charged with a crime.


The warrant claims that the man's size and eye, nose and brow area match that of Umbrella Man.
Semmosta.

Ihan alkumetrien hulinointien aikaan tuon oli jo joku huomannut ja epäillyt "agent provocateur"iksi. Saattaa jonkinlainen olla.
 

Passi

Respected Leader
Tää varmaan aiheuttaa eripuraa.


Pennsylvania uses 'weighted lottery' to distribute lifesaving remdesivir in favor of low-income patientsThe antiviral drug remdisivir has been effective in treating COVID-19, reducing risk of death for severely ill patients by 62 percent. It is also scarce, leaving a number of states in fear of running out as coronavirus cases continue to rise across the country.


As a solution to this problem, Pennsylvania is encouraging healthcare providers to use a “weighted lottery” system to decide which patients are treated with this lifesaving drug and who goes without. Instead of medical need being the deciding factor of who receives a drug, this lottery is weighted in favor of those who sit lower on the socioeconomic spectrum.

The rationale behind this new system is to “redress inequities that make health and safety less accessible to disadvantaged groups,” says the Pennsylvania Department of Health. “One strategy to accomplish this is to use a metric like the Area Deprivation Index to identify patients from disadvantaged communities, then give them somewhat increased chances to receive treatment in a weighted lottery,” according to their website.

Pennsylvania is not alone in this social justice push to ration drugs away from the middle class.

According to Dr. Dee Ford, who was on a panel of ethicists and medical experts who developed an “ethically principled” process to distribute the initial supply of remdesivir in South Carolina, the state would also adopt a similar system if faced with shortages.

https://www.foxnews.com/media/pa-ho...ng-remdesivir-in-favor-of-low-income-patients
 

Soldierblue

Ylipäällikkö
Vähän lukemista Epstein vaimosta, syytteet?


Saako Clinton vankilaa?

Documents unsealed by court order Thursday reveal correspondence between Jeffrey Epstein and Ghislaine Maxwell, and also allege former President Bill Clinton was seen on the private island where Epstein was alleged to have taken underage girls.

1596183218548.png
 
Viimeksi muokattu:
Top