Uutisia Yhdysvalloista


An FBI informant has been charged with fabricating a multimillion-dollar bribery scheme involving President Joe Biden, his son Hunter and a Ukrainian energy company, a claim that is central to the Republican impeachment inquiry in Congress.
 
Former President Donald Trump is encouraging Sen. Steve Daines (R-Mont.) to run for GOP leader — a move that could significantly shake up the race to succeed Mitch McConnell later this year.


En tiedä mikä tämä Steve Daines on miehiään, mutta kävi ensimmäisten joukossa Ukrainassa. Ei taida olla ihan 100% MAGA mies kuten Hawley.

Tosin on sanonut ettei tue Ukrainan rahoittamista ilman rajaratkaisua.
 
Eli menee vuosia kun pitää päättää rakennetaanko uusiksi kokonaan, koska nykyaikainen törmäyksen esto vaatisi ihan erilaisia ratkaisuja joita tuon pääkannatin ei luultavasti kestäisi (jos on edes kunnossa enää). Ketjussa ratkaisuja kuten esim. Delfiinit, jotka on siis kiintoainepoijuja/särkkiä, jotka blokkaisi osumaa.
 
Tuolla on ollut tuuliset olosuhteet, ei kummiskaan poikkeukselliset. Monethan noista itärannikon satamista on syvemmällä sisämaassa jokien ja lahtien perukoilla, että ei mitenkään vaaratonta puuhaa.
 
Back
Top