Uutisia Yhdysvalloista

Suurena salaliittoteorioiden ystävänä muljahti mieleen, että jospa se pallo olikin levittämässä taas uudenlaista virusmuunnosta vapaan maailman riesaksi
 
Juuri näin ja palloon osuma. Olisi laitteisto säilynyt parempikuntoisena tutkimuksia ajatellen.
Olisi, mutta riski hävittäjälle olisi myös valtavasti suurempi. Tykkihyökkäystä varten hävittäjä olisi joutunut lentämään suoraan kohti ja lähelle. Tuossa olisi erittäin suuri vaara pallon riekaleiden päätymisestä moottoriin. "Mutual kill" palloa vastaan olisi niin nolo että siitä kuultaisiin vielä muita aurinkokuntia asutettaessakin...

Edes F-22 ei ole kovin ketterä noissa korkeuksissa. Ohuessa ilmassa sakkausnopeuskin on ikävän suuri. Ja palasiksi se laitteisto menee maahan tai vedenpintaan mäjähtäessäkin...
 
Muistan kuulleeni, ettei lämpöhakuisella voi tuhota kuin moottorikäyttöisiä kohteita. Mäntämoottorikin olisi vähän siinä ja siinä.
 
Muistan kuulleeni, ettei lämpöhakuisella voi tuhota kuin moottorikäyttöisiä kohteita. Mäntämoottorikin olisi vähän siinä ja siinä.
Pätee vanhempiin ensimmäisen ja toisen polven ohjuksiin. Uusimmat kuvantavat hakupäät hakeutuvat kohteen muotoon, eivät absoluuttiseen lämpöön. Pirullisimmat osaavat jopa valita osumakohdan mahdollisimman vahingoittavaksi.
 
Mitä hittoa ?

Onpa outo



 
Onpa outo



Oliko tämä nyt sama jolla oli yhteyksiä niihin Kankaanpään "natseihin".
 
Oliko tämä nyt sama jolla oli yhteyksiä niihin Kankaanpään "natseihin".

Supon mukaan Siege-kulttuurin konkreettisin ilmentymä ovat löyhät terroristiryhmät, joista tunnetuimpia ovat Atomwaffen Division, The Base, Feuerkrieg Division ja Sonnenkrieg Division.

– Solumaisten ryhmien toiminta painottuu verkkoon, mutta osa niistä on myös järjestänyt esimerkiksi aseellista koulutusta. Ryhmiä on luokiteltu terroristisiksi Britanniassa, Australiassa ja Kanadassa.

Supo kertoo, että länsimaissa on paljastunut Siege-kulttuuriin kytkeytyviä iskuhankkeita. Yhdysvalleissa Atomwaffen Divisionin kannattajat ovat syllistyneet kaikkiaan viiteen henkirikokseen.
 
^Joo, tuollainen valtava ilmapallo, joka kaikki näkevät ilman kiikareitakin, onkin varmaan paras väline vakoiluun..
 
Lisäpainetta Turkille? Näyttää kovasti, että USA on hyväksymässä ensimmäiset 20 kpl F-35 Kreikkaan. Varmasti ketuttaa Erdogania ja se lienee tarkoituskin. Menendez vieläpä kertoo kuinka USA:n arvojen vastainen käytös vaikeuttaa kauppojen hyväksymistä Turkin kanssa.

 
Back
Top