Uutisia Yhdysvalloista

Rauhallinen mielenosoitus yms.... Prkle kun olisi perhekaasu ja pesäpallomaila... :D :D :D
tätä nämä "mielenosoitukset" ovat olleet, pelkkää ärsyttämistä ja provokaatioita.
Oli ollut joku poppoo meillä esikunnan eteen hakemassa lupaa tulla "protestoimaan" BLM "hengessä" mutta ei lupaa annettu ja noin 100 henkilön poppoo oli kuitenkin keräytynyt protestoimaan sinne, 6 minuuttia oli aloituksesta viimeisen Kiinniottoon mennyt.
Kaikki olleet yötä "kassulla" :)
 
Edelleenkään en rupea kiertämään jokaista vihervasemmistolaista ja kysymään, mutta mieti henkilöitä kuten hölönen, örkki ja väykkä. Onko nämä ikinä ilmaisseet mitään mikä viittaisi terveen järjen käyttöön ja arvostelukykyyn neukkulan tai kommunismin yhteydessä, vai onko heidän asenne ollut aina ja kaikkialla se, että neukkulan ja kommunismin kaatuminen oli vastaisku ideologialle!
Halonen, Tuomioja ja Väyrynen? Ei muista havainneeni heidän mainitsemasi kaltaista asennetta ("neukkulassa ei ollut mitään negatiivista") osoittaneen, mutta en heidän tekemisiään kyllä kauheasti ole seurannutkaan. Laittaisitko jonkun esimerkin? Venäjää Halonen on ainakin joskus kritisoinut, eikä Neuvostoliittokaan hänen puheissaan ainakaan aina kiitosta ole saanut.

"Ranskanvierailullaan maaliskuun alussa [2005?] Halonen piti puheen Ranskan ulkopoliittisessa instituutissa IFRI:ssä. Suomea kritisoineen venäläisvirkamiehet saivat hiukan yllättäen tästä puheesta lisää vettä myllyynsä. Puhuessaan siitä, miten Suomi on päätynyt nykyiseen asemaansa Euroopassa, Halonen mm sanoi: ”Meille maailmansota merkitsi erillissotaa Neuvostoliittoa vastaan”. Sodan seurauksena Suomi Halosen mukaan säilytti itsenäisyytensä sekä demokratian. Nämä lausunnot saivat Venäjän ulkoministeriön arvostelemaan Halosta."
ja
"Halonen on pyrkinyt presidenttinä edistämään EU:n ja Venäjän suhdetta, hän on koettanut täyttää sitä sillanrakentajan roolia mitä Suomelle tarjotaan. Moneen otteeseen Halonen on Ahtisaaren tapaan korostanut Venäjän tärkeyttä unionille. Kuitenkin Halonen on myös tarpeen tullen avoimesti kritisoinut itänaapuria, esimerkiksi kun Venäjä kytki Kioton sopimuksen hyväksymisen oman WTOjäsenyytensä toteutumiseen, tai kun hän syksyllä 2006 nosti esiin Politkovskajan murhan ja kehotti Putinia välttämään verenvuodatusta Georgia-kiistassa. Kritiikkiä Halonen on esittänyt enemmän kuin Ahtisaari, ja Halonen onkin itse useaan otteeseen korostanut, ettei hänen ja Putinin keskusteluissa kiellettyjä aiheita ole." (https://core.ac.uk/download/pdf/39944423.pdf, kadetti Christoffer Blomqvistin pro gradu -tutkimus Maanpuolustuskorkeakoululle)

Väyrysen kommentit Krimin valtauksesta olivat kyllä ihmeellisiä. Samalla kun luin niistä wikipediasta, sain tietää että hänen isänsä eli 101-vuotiaaksi. Jos Paavo elää samanikäiseksi, saamme nauttia hänestä vielä yli 25 vuoden ajan. En olisi halunnut tietää tätä.
 
Kuskit kieltäytyvät ajamasta tavaraa kaupunkeihin joissa poliisi lakkautettu. Ihan fiksu liike, henkikulta on kuitenkin tärkein.


Todellisuus iskee päin kuin tiiliskivi.

Kannatan kyllä kaikkien marxilaisten sijoittamista autonomisille alueille jotka saavat paskoa mielensä mukaan.
 
Levottomuuksien aikana rikoksista epäiltyjä poliiseja, postailkaa lisää jos löydätte.

f66593ad-9fc6-406e-9ff5-a7a84d6f83f9.jpg


e764c3a5-d23d-4a66-82bd-25a7d39651e0.jpg
 
Back
Top