VALOKUVAAMINEN

noska

Ylipäällikkö
RDF kirjoitti:
noska kirjoitti:
Odotan innolla otsikoita kun joku "mulla on oikeua" tyyppi o sit oikeuttaan kuvaamiseen käyttänyt julkisella paikalla (uimarannalla) ja kuvauksen kohteen ladonoven kokoinen poikaystävä on oikeudesta eri mieltä.

Ei muuten ole kahta vuottakaan siitä kun se yksi mies pääsi otsikoihin ja poliisin kiinniottamaksi kun kuvaili julkiella paikalla luppakysymättä ohikulkevien naisten takapuolia. Muistaako kukaan saiko mitään sanktiota? AInkain ahdistelua ja sukupuolista häirintää harkittiin. Tuo ahdstelu ja intimiteettisuojan loukkaus kun ovat sellaisia pykäliä että niihin on helppo vedota monessa tilanteessa. Etenkin ensimmäinen kun perustuu tunteeseen samoin kun tuo että "aseen näköinen" esine tuntui uhkaavalta.
Jos kyse on siitä Turussa sattuneesta tapahtumasta niin siinä muistaakseni kännykkäkameraa oli tungettu hameen alle jne.

Paljon myös riippuu siitä miten tuon kuvauksen suorittaa.
Nimenomaan Turun tapauksesta eikä ollut tungettu hameen alle vaan oli käytössä oikea digikamer, piti sitä pahvilaatikossa ja kuvasi ohikulkevia, etenkin farkkuja käyttäviä naisia. Hameen alle kuvaaminen oli pelkkää iltalehden omaa fantasiaa.
 
Top