Vastarinnan marssi Helsingissä 6.12.

lääkAU

Alikersantti
612 on ihan jees. Ei ole natsimarssi, vaan kansallistuntoisten marssi.

Miten sen kukin ottaa. En itse osallistuisi marssiin jossa kanssamarssijoissa on Odinit, moottoripyöräkerholaisia, suojeluskuntalaiset banaaneineen, Hänninkäinen, IKL-Lahtinen, Seppo Lehto, Olavi Mäenpää ja muita demokratianvastaisia äärioikeistolaisia. Samaa pelleporukkaa antifahippien ja tarranatsien kanssa.

Alpakat ja kanit toki jatkoon. Jos marssia haluaa, niin ylioppilaiden soihtukulkueeseen sankarihaudoille voi mennä jonon jatkoksi.
 

YliKoo

Respected Leader
Ollaanko menossa kohti sadan vuoden takaisia tapahtumia? Vasemmistopoliitikot lietsovat anarkisteja ja muita sen laidan ääriaineksia mahdollisimman suureen raivoon. Ikävää, että YLE ja osa poliisista tarjoaa täyden tukensa - miksi? Myös kirkko näyttää puolensa valinneen - vastustaa julkeasti oikeuslaitoksen päätöksiä.

Hästäk 1918
 

TBman

Respected Leader
Ollaanko menossa kohti sadan vuoden takaisia tapahtumia? Vasemmistopoliitikot lietsovat anarkisteja ja muita sen laidan ääriaineksia mahdollisimman suureen raivoon. Ikävää, että YLE ja osa poliisista tarjoaa täyden tukensa - miksi? Myös kirkko näyttää puolensa valinneen - vastustaa julkeasti oikeuslaitoksen päätöksiä.

Hästäk 1918
Kenen tarkoitusperiä palvelee Vasureiden suosiminen? Kuka tekee tällä tiliä? Kuka saa eniten mediahuomiota hehkuttamalla "natsien" toiminnan vastustamista?? Kuka, tai ketkä saavat "legimiteettiä" toimiinsa tästä antifatoiminnasta???
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Kenen tarkoitusperiä palvelee Vasureiden suosiminen? Kuka saa eniten mediahuomiota hehkuttamalla "natsien" toiminnan vastustamista?? Kuka, tai ketkä saavat "legimiteettiä" toimiinsa tästä antifatoiminnasta???

Anarkistien esikuvajohtajat Ville Niinistö ja Li Andersson. Ihan selvästi sataa heidän laariinsa. Voisivat sanoutua irti oman natsijoukkonsa väkivallasta, mutta eivät sitä tee. Niinistö ja Andersson sallivat vasemmistolaisen natsiväkivallan.


.
 

baikal

Supreme Leader
tehdä yksinkertaisesti iloiset synttärit ja unohtaa kaikki viha Suomen 100-vee synttärinä.

Näin siis Aleksi yllä.

Mikä hiton viha ja kenellä? En minä poloinen edelleenkään vihaa ketään, mistä olen jäänyt osattomaksi? Olenko henkisesti impotentti, kun en löydä -vihan- kohteita? Joko tämä henkinen impotenssi ennakoi myös fyysistä?:devilish:

No, kun kerran vihaa löytyy, niin toivottavasti virkaturvallisuusapparaatti pitää sitten huolta katujen ja ihmisten turvallisuudesta. Kuten se tekeekin.

.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Organisointia on harjoiteltu. Pari vuotta on kehitelty "välineitä" joilla Suomea voidaan sotkea.

Mielenkiintoinen tuo yllä oleva Hansain postaama twitter-viesti..
Laurankin esille tuoma asia.. tässä ketjussahan aiheesta oli jo aiemmin..

Mikä ihmeen vaikeus tätä asiaa on ymmärtää?
"Laissa on yleisten kokoontumisten osalta ensisijaisuussääntö. Joka on aikaisemmin tapahtumastaan ilmoittanut tai perinteisesti paikalla kokoontunut, on etusijalla verrattuna muihin."

Asialla lähdetään vielä agitoimaan ja trollaamaan. Vihreiden puheenjohtajakin:

Touko Aalto retweeted
Iiris Suomela Iiris Suomela
@iiris_suomela 15h
Poliisi asettaa äärioikeiston marssin lasten itsenäisyysjuhlan edelle. Todella surullista mutta kuvaavaa, että #suomi100 huipentuu näin - Pohjoismaisen vastarintaliikkeen marsseihin ympäri Helsinkiä.
Janne Riiheläinen retweeted
Rödvin Laine Rödvin Laine
@roedvin
Laps-- eikun sittenkin natseissa on tulevaisuus.

Sekä itseoppinut venäjätrollien "asiantuntija" joka käyttäytyy kuin trolli. Olen pettynyt ja petyn koko ajan enemmän. Mikäs on todennäköisyys että "alpakat" olivatkon masinoitu temppu? Entä julkisuuden hakeminen tapaukselle?

Anarkistit ovat ikävää väkeä. Väkivaltavasemmisto samoin. Mutta että vihreätkin haluavat liittyä samaan joukkoon.
 
Viimeksi muokattu:

min3mat

Majuri
Uskomatonta että tämä twitter "häpeä" vaan jatkuu...#suomi100 alta kaikkiSuoraan sanottuna vituttaa tuollainen vajaamielinen provo. kyseessä ei ole mikään natsien tukeminen vaan kyse kokoontumisvapaudesta. Jos natseiksi leimattujen kokoontumisia voisi vapaasti hajoittaa niin rva auvinenkin nopeasti löytäisi itsensä ahtaasta tilasta
 

baikal

Supreme Leader
Haluaako joku selittää, että mitä itsenäisyyttä huomenna siis pitäisi juhlia, jos sekä poliisi että poliitikot ovat hampaattomia Helsingissä marssivien natsien edessä?

Näin siis Suvi A.

No, yritäppä vaikka Suomen itsenäisyyttä juhlia. Juhlimishaluttomista rettelöhaluisista huolehtii sitten pääkaupuntiin kerätty poliisivoima hellästi. Sanokaa silmä-jardelle, että käyttää tänä vuonna suojalaseja. Haenelin kumi ei tee hyvää luotaimessa. Kun kuitenkin tapella meinaa.
 

Bwana

Majuri
Pystyyköhän Suvi huomenna hengittämään...
Tällaisena semi-astmaatikkona keuhkovikaisena, kahden ja puolen kilsan korkeudessa asustelevana osa minusta toivoo Suvillekin ihan hyvää hapen sisäänottoa. Se loppu osa...

Todella, todella huolestuttavaa on, että ihan oikeissa poliittisissa puolueissa toimivat ihmiset perustelevat näitä toverituomioistuimia ja lietsovat tyhmällistöään raivoon. Kyllä tässä viime aikoina on käynyt aika lailla selväksi ketkä niitä oikeita natseja ovat. Toivon todella että huomenna ei rähinä karkaa käsistä.
 
Top