Vastarinnan marssi Helsingissä 6.12.

Pihatonttu

Respected Leader
Jospa sivistystä ja etiikkaa ei olekaan siellä missä sitä väitetään eniten olevan? Tyhjä tynnyri paukkaa kumeasti. Omatekoinen intelligentsija on unohtanut ehkä jo aikoja sitten sen, että sivistys, etiikka ja moraali eivät ole ilmoitusasia?

Hyvesignalointi, moraalisäteily ja muu omalla ihmeellisyydellään elvistely ovat erittäin hyviä sivistymättömyyden tunnusmerkkejä.

Sivistys ei tule agendan mukana vaan laaja-alaisuuden myötä.

Sivistys ei ole kuorossa huutamista vaan sitä, että sanottava perustuu totuuteen ja todellisuuteen eikä siihen kuka sanoo ja ketkä ovat samaa mieltä.

Sivistys on ymmärryksen ylivoimaa ja hyväntahtoisuuden hyvässä seurassa olemista, ei konfliktin luomista kieroin keinoin.

Sivistystä on myös sen ymmärtäminen, että sivisitys tarvitsee suojelemista - joskus myös aseiden ja väkivallan keinoin.

Sivistystä on sekin, että silloin kun väkivaltaa, aseita ja muuta voimankäyttöä ei tarvita, sillä ei myöskään uhota tai uhkailla.

Sivistys on sitä, että kaikki mitä sanot tai teet on sellaista, että lapsesi voivat kunnioittaa sitä kaikissa ikävaiheissaan - riippumatta siitä, millaisen maailmankuvan ja poliittisen pohjan itselleen muodostavat.
 

baikal

Supreme Leader
Pääkaupunkiseudulla asuu noin neljäs-viidesosa koko maan asukkaista.

Dissaamisen ulottaminen koko alueen väestöön on vain hyvin ajattelematonta.

Vai niin, että 80 prosenttia suomalaisista asuu pääkaupuntiseudulla. Missä pääkaupunkiseudun rajat mahtavat jo sitten ollakaan.....

Ulotin käsittääkseni hyvin selvästi kritiikkini siihen, mikä näkyy somessa. Tiedän aivan hyvin, että Helsinkiä kansoittaa ihan tavalliset ihmiset. Noin pääasiassa. Ruokakauppoja tarvitaan ja oivallinen viemäriverkosto sielläkin kuljettamaan käsittämättömän laajan määrän ihmiseritteitä.

Kahto nyt hyvä mies tuota pääkaupunkiseutua koskevaa someöyhötystä...miltä se sinusta näyttää, kukkiiko siinä moraali, etiikka, lähimmäisen arvostaminen, hyvät tavat ja sivistys<?
 

Vonka

Supreme Leader
Määrittele tämä marssi meille maalaispojille. Kun eihän tässä ole mitään mahdollisuutta käsittää, mitä kukin edustaa. Oletan että pääkallonpaikalla teillä on parempi vainu asioista. Sinä, jos kuka, osaa t määritellä tämän objektin.

Eri lirpakkeessa.
 

miheikki

Greatest Leader
Livenä nyt.

Nordfront TV: Livestream From the Freedom March in Helsinki - Kohti vapautta!
 

jurppi

Ylipäällikkö
Määrittele tämä marssi meille maalaispojille. Kun eihän tässä ole mitään mahdollisuutta käsittää, mitä kukin edustaa. Oletan että pääkallonpaikalla teillä on parempi vainu asioista. Sinä, jos kuka, osaa t määritellä tämän objektin.
Lehdet ja TV kirjoittelevat "uusnatsien" marssista. Ilmeisesti haluten leimata kaikki jotka osallistuvat muihin kuin viheranarkistien tapahtumiin natseiksi.. Jos se johonkin vaikuttaa niin varmasti siten että mielikuva ns. natseista muuttuu neutraalimmaksi. Ja, joka tapauksessa paljon paremmaksi kuin se porukka (media mukaan lukien) joka pyrkii heitä leimaamaan.
 

miheikki

Greatest Leader
Kiitos lehdistön, niin ainoat itsenäisyyspäivän puheet, joita olen kuunnellut ovat SVL:n. Katselen liveä odotellen matsia anarkistien kanssa.
 

Vonka

Supreme Leader
Hmm... Venäjän ulkoministeriön viesti. Ehkäpä marsseja voi käyttää monella tavalla.


1512579441379.png
 
Top