Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen

Vartiuksen rajanylityspaikalle saapuneet henkilöt, jotka eivät hakeneet Suomesta turvapaikkaa, palautetaan Venäjälle​

Vartiuksen rajanylityspaikalle saapui keskiviikkona yhteensä 24 henkilöä ilman maahantuloon vaadittavia asiakirjoja, tiedottaa Kainuun rajavartiosto.

Kaikki maahan saapuneet henkilöt kuljetettiin Maahanmuuttoviraston osoittamaan vastaanottokeskukseen. Osa kyseisistä henkilöistä ei hakenut turvapaikkaa.

Kainuun rajavartioston apulaiskomentaja Tomi Tiittanen kertoo, että henkilöiltä, jotka eivät turvapaikkaa hakeneet, evätään normaalin menettelyn mukaisesti pääsy Suomeen ja heidät palautetaan Venäjälle. Rajavartioston henkilökunta on Tiittasen mukaan yhteydessä venäläisiin kollegoihinsa, ja palautettavat henkilöt lähetetään rajalle. Suomella ja Venäjällä on voimassa takaisinottosopimus, jonka nojalla Venäjä vastaanottaa palautettavat henkilöt.

Tarkkaa tietoa palautettavien henkilöiden määrästä Tiittasella ei ole. Rajavartioston mukaan maahan saapuneet ovat kertoneet olevansa lähtöisin Syyriasta, Irakista, Intiasta, Marokosta ja Somaliasta.
Olen tottunut siihen että KAIKKI uutiset jotka olisivat suomalaisten kannalta hyviä ovat valeuutisia mitä suurimmassa määrin. En usko että YHTÄÄN on palautettu zenäjälle vaan että piccolot kyllä preppaavaat kultamunan sanomaan sen taikasanan..
 
Mistä ne näkee aidan takaa, kuka on oikeasti hädänalainen? Geeli loppunut ja tukka sekaisin?
Turvikset pesuun ja tarjolle partaveistä, alkoholillista aftershavea ja villisian persekarvoista tehtyjä suteja partavaahdon levittämistä varten. Partaveitsiä pari kappaletta vähemmän kuin mitä ukkoja, niin ne ketkä selviävät hengissä kisassa teristä pääsevät jatkokierrokselle. Jos ei sian karva houkuta poskea vasten, on yhteensopivuusongelma suomalaisten uskonkäsityksen kanssa ja jos aftershave meneekin kurkusta alas, kyse on pesunkestävästä ryssästä. Lopuille voidaan järkätä ajanotto ja nopeimmat pääsevät parturoimaan työkseen. Ei tarvi kalliita rekrykampanjoita.
 
Turvapaikka säädöksiin ja käytäntöihin käytännössä pakko tehdä tiukennuksia jos tulevaisuudessa halutaan pitää Suomi Suomena! Liiaksi tuudittauduttu kansainvälisiin sopimuksiin.

Runsaan vuorokauden päästä 1 raja-asema enää itärajalla auki . Viikon sisällä merkittävimmät raja-asemat laitettu kiinni. Raja-Jooseppi taitaa olla auki kuitenkin 8-14, eli huomattavasti pidempään. Aukiolo pitäisi rajoittaa 1 tuntiin.

Mielenkiintoista nähdä mitä ryssä tekee jatkossa.
 
Eduskunnan keskustelun perusteella Suomi on Stronk!

Puumalaisen kaverit ovat harvassa, sen sijaan useissa puheissa painotetaan rajan täyssulun pitämistä mahdollisuutena.

Vihreätkin antavat sille mahdollisuutta tarjoamalla keskusteluun Suomen edustustojen käyttämisen turvapaikkahakemusten vastaanottoon. Voihan sen hakemuksen jättää Suomen Moskovan suurlähetystöön ja odotella rauhassa sitä kielteistä päätöstä siellä Venäjän puolella.

Turvapaikan hakemiselle on näin annettu tyylikkäästi reaalinen mahdollisuus.
 
Olen tottunut siihen että KAIKKI uutiset jotka olisivat suomalaisten kannalta hyviä ovat valeuutisia mitä suurimmassa määrin. En usko että YHTÄÄN on palautettu zenäjälle vaan että piccolot kyllä preppaavaat kultamunan sanomaan sen taikasanan..
"Palautetaan" = "virkamies kirjoittaa paperin, jossa lukee, että PALAUTUS". Se lukee siinä suurin pölkkykirjaimin.

Atomien maailmassa villehoikkalat kuittaavat isoja hilloja edustaessaan "palautettua" kähtävää rikos- ja ulkomaalaisasioissa, kun se perseilee steissillä.
 
Kaikki ketkä pääsevät tämän maan puolelle (ei pitäisi päästää ketään itärajalta) pitää laittaa suljettuihin keskuksiin, joista ei pääse mihinkään muualle kuin takaisin tulosuuntaan. Tätä ehdotti mm. Halla-aho jo vuosia sitten. Nyt toteutukseen kiitos.

Koska tuo palautusprosentti on muistaakseni ihan EU:n kohdallakin surkean pieni. Jotain 30-40% luokkaa. Tuossa on se suuri ongelma, koska vasemmisto ja vihreät laskevat myös sen varaan että päätöksistä voi valittaa vaikka kuinka monta kertaa. Tai kääntyä yhtäkkiä homoksi tai kristityksi ja saada uuden käsittelyn noin. Siellä pyörii näitä lakimiehiä tekemässä tiliä ja kuiskimassa korvaan mitä pitää tehdä ja sanoa.

Lisäksi en halua lisätä tällä olevien paperittomien määrää. Siihen on montakin syytä, eikä vähempänä se että jossain vaiheessa tietty jengi alkaa vaatimaan heille oleskelulupia ynnä muuta.

Sitten pitää ottaa vielä huomioon turvapaikan saaneiden kohdalla perheenyhdistämisestä tapahtuva väestönkasvu ja sen merkitys kokonaisuuteen. Puhumattakaan rahallisista kustannuksista ja muista resursseista.

Joku noheva voisi laskea kuinka paljon pelkästään 2015 vuoden siirtolaiskriisi on kustantanut ja maksanut meille. Yksi terroristiteko sinne mahtuu, samoin muutama murha tai tappo+raiskauksia, pahoinpitelyitä ja muita rikoksia niiden kivojen pelihetkien lisäksi. Tämä siis tilanteessa jossa tavallisella kansalla tekee tiukkaa selvitä arjesta ja lastensairaalaan joudutaan kerjäämään rahaa.

100 henkilöä päivässä tekisi vuodessa enemmän kuin tuli 2015. Ja tuolla profiililla mitä nyt on nähty, voin melkoisella varmuudella sanoa että yhteiskunnan turvattomuus ei tästä ainakaan parane.
 
Nyt ainakin tulee enemmän juttua siitä "mitähän ne meistä ulkomailla ajattelee".
Enimmäkseen kauhiselevat Suomen toimettomuutta ja kyvyttömyyttä.

Me tunnetut omaan jalkaan ampujat.

.
 

Virta: Voitaisiinko turvapaikan hakeminen järjestää Suomen edustustoissa ulkomailla?​

Vihreiden Sofia Virta nosti puheenvuorossaan esiin sen, että viattomat ihmiset altistuvat Venäjän toimien vuoksi rikollisuudelle ja ihmiskaupalle. Vihreät ymmärtävät Virran mukaan sen, että Suomi reagoi Venäjän toimiin.

Virta kysyi hallitukselta, voitaisiinko humanitaarisen viisumin ja turvapaikan hakeminen järjestää Suomen edustustoissa ulkomailla, jotta paine rajalla lievenisi ja turvapaikanhakemisoikeus toteutuisi.

Yle
 
Tuota ei löydy artikkelista. Onko se siivottu sieltä pois?
Lähde artikkelissa eli ksml

– Lensin Somaliasta Moskovaan ja sieltä meitä tuli isompi ryhmä autolla Suomen rajalle. Ostimme sadalla eurolla polkupyöriä, joilla tulimme rajan ylitse, hän kertoo.Ibrahem ei kerro, minkä raja-aseman ylitse hän tuli ja paljonko hän on matkastaan maksanut. Ei sitäkään, miksi hän on päätynyt juuri Suomeen.
– Rajalla sanottiin, ettei Venäjälle ole enää mahdollista palata.

Yritämme tutkia kartalta, mitä reittiä hän tuli Moskovasta Suomen puolelle, mutta pohjoinen kartta on outo eteläisessä Somaliassa asuneelle pikkukaupungin asukkaalle.

– Meitä tuli samassa ryhmässä Jämsään yli kymmenen, hän sanoo.


Kaupasta tulee pian ulos kolme muutakin somalialaista nuorta miestä. He pyörittävät päätään hymyillen eivätkä halua kommentoida asioitaan.

Kaikkiaan Jämsään on muuttanut alkuviikosta kymmeniä uusia turvapaikanhakijoita. Lukumäärä selviää SPR:n vapaaehtoisryhmän tiedotteesta,
jonka kautta on etsitty tulokkaille talvivaatteita ja kodintarvikkeita.

Virallisesti vastaanottokeskus ei kommentoi tilannetta millään lailla.

– Tiedotusvastuu on Migrillä, sanoo Tomi Martikainen SPR:n Jyväskylän vastaanottokeskuksesta, jonka alainen Jämsän toimipiste on.
 

Virta: Voitaisiinko turvapaikan hakeminen järjestää Suomen edustustoissa ulkomailla?​

Vihreiden Sofia Virta nosti puheenvuorossaan esiin sen, että viattomat ihmiset altistuvat Venäjän toimien vuoksi rikollisuudelle ja ihmiskaupalle. Vihreät ymmärtävät Virran mukaan sen, että Suomi reagoi Venäjän toimiin.

Virta kysyi hallitukselta, voitaisiinko humanitaarisen viisumin ja turvapaikan hakeminen järjestää Suomen edustustoissa ulkomailla, jotta paine rajalla lievenisi ja turvapaikanhakemisoikeus toteutuisi.

Yle

Juu ja palautukset suoritetaan suoraan tehtaankadulle.
 
Back
Top