Venäjän propagandakoneiston päivittäiset ylilyönnit ja riman alitukset


Tässä esitetään oikeasti aika raskaita väitteitä ja pskan jauhamaisella ei ole mitään rajaa.

video, jossa näkyy etenemässä panssariajoneuvoja kuljettava juna. Taustalla videolta kuuluu suomenkielinen kommentti ”rupee oleen kohta ahdasta itärajalla”.

– Tällainen uutinen herättää huolta, sillä ilmoitusten perusteella Suomi on päättänyt siirtää maiden väliselle rajalle käytännössä koko raskaan aseistuksensa arsenaalin, NewsFrontin artikkelissa lukee.

– Suomalaiset pidättäytyvät tällä hetkellä antamasta minkäänlaisia virallisia lausuntoja asiasta. Asiantuntijoiden mukaan tällaisista manöövereistä saattaa seurata Venäjän vastareaktio, sivusto kirjoittaa mainitsematta kuitenkaan mitään väitetysti lähteenään käyttämää ”asiantuntijaa” nimeltä


Asiantuntijat huomauttavat, että tällaiset Suomen vallanpitäjien toimet ovat eskalaatio, joka voi pakottaa Venäjän vastatoimiin. Heidän mukaansa Venäjä saattaa lähettää joukkojaan Suomeen.

Kyllä tässä selvä muutos on tapahtunut, onneksi vielä vain propaganda-osastolla. Tosin propaganda-käsikirja todennäköisesti toimii niin, että aggressiivisemmat mediat aloittavat valheiden ja asenteiden istuttamisen herkimmin uskovasta porukasta, hommaa laajennetaan pikkuhiljaa ja lopulta valtiolliset isot mediat julistavat väitteen totuudeksi valtaväestölle.

Toinen on se, että "lähettää Suomeen joukkoja" on helpommin sanottu kuin tehty. Tervetuloa kokeilemaan. Venäjän kuohitulla armeijalla ei liene juuri mitää tänne edes lähettää.

Hieman pettynyt noihin itänaapurin propaganda joukkoihin. Eivät muistaneet mainita että suomessa on tällä hetkellä NATO-joukkoja. Brittien panssareiden pitäisi jo uhata Le... Pietaria:p

No tämä. Amatöörit! Olisihan tuosta nyt pitänyt ymmärtää tehdä kuorrutus tarinan päälle.
 
Siinähän se putlerin "äiti-venäjä" on kiteytettynä; dementoitunut hoidon tarpeessa oleva mummeli aikaa sitten kaatuneen valtion lippua heiluttamassa rähjäisen mökin pihassa:


1649678819_01414485.jpg
 
Rufi-ryssät.

Paljonkos niitä venäläisiä olikaan suomessa, kun vain 4000 allekirjoitusta tullut vastustavaan hankkeeseen?
 
Se nyt ettei osallistu rufi marssille ei tarkoita etteikö silti kannattaisi venäjän politiikkaa. En minäkään osallistu mielenilmauksiin koskaan.
 
Onko toi vanhempi nainen hikinauhalla Laura Kolbe?

Katso liite: 61372

Kirsi Puhakka ilmeisesti. Jonkin sortin änkyräkommunisti.

 
Nettisodankäyntiä.



”OSIN pienellä vitsillä ostin”, kertoo suomalaismies puhelimitse HS:lle.

Hän haluaa pysytellä anonyyminä, sillä hän pelkää, että esiintymällä haastattelussa omalla nimellään hän joutuisi venäläisten tai Venäjän-mielisten nettimaalittamisen kohteeksi.

Miehen henkilöllisyys on toimituksen tiedossa. HS on varmistanut viranomaislähteistä, että rufi.fi-verkkotunnus eli domain on rekisteröity miehen käyttöön.

Mies kertoo seuranneensa Ukrainan sotaa verkon keskustelufoorumilla, jossa Rufi-yhdistyksen suunnittelema autokulkue Helsinkiin nousi puheenaiheeksi pari viikkoa sitten.

”Joku siellä mainitsi, että yhdistyksen vanha domain on vapaana. Ajattelin, että siitähän saa käyttöön hyvän domainin, ja uhrasin ostokseen yhdeksän euroa.”
 
Back
Top