#vihapuhe

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Toimittelija tyrkyttää esille OMAN mielipiteensä:
https://www.iltapaska.fi/politiikka/a/30c55b82-3fee-49e1-ab99-391a9aca5c55
Vihdoinkin joku kansanedustaja uskaltaa suhtautua presidenttiin poliitikkona - Özan Yanar rikkoi hiljaisuuden kehän ja muiden poliitikkojen pitäisi ottaa hänestä mallia
Hah hah, ja Helsingin Sanomien Kaius Niemi mainittu. Hiljaisuuden kehä! Entäs kellarissa savutus???

Perjantaina Yanar kertoi saaneensa vastaavia viestejä ja julkaisi niitä.

Tietysti saa viestejä koska kansa suhtautuu Yanariin poliitikkona. Senhän tiesi heti että Yanarin "kritiikin" pääasiallinen tarkoitus oli saada aikaiseksi ulinaa siitä että kansalta tulee palautetta.
 
Viimeksi muokattu:

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
https://www.lue.fi/blogit/blogit/herkkahipiaisille-ei-kelpaa-ohjaus-eika-faktat/?fbclid=IwAR1o1128nN8TnlMyOFKhiwOu6aZr-LbY62VWOVqOSI2UB8fGaFJxZMFZXZc
Herkkähipiäisille ei kelpaa ohjaus eikä faktat
TEHNYT JUSSI JUHANI KUOSMANEN, 05/01/2019

Mitä ihmeen herkkähipiäisiä prinsessoja maahamme on vuosien saatossa saapunut, kun heistä ei kukaan saisi sanoa yhtään mitään?
Viimeksi vihreiden Ozan Yanar loukkaantui kaikkien Suomessa oleskelevien kiinalaisten, thaimaalaisten, vietnamilaisten, virolaisten, venäläisten, irakilaisten, afgaanien, somalien, romanien ja kai huitsinnevadalaistenkin puolesta, kun presidentti Niinistö ehdotti ”vastuun kantamista myös omiaan ohjaamalla”.
Mikä siinä nyt oli niin ihmeellistä?
Eikö tuo koske meitä kaikkia? Eikö ole normaalia ehdottaa ihmisille, perheille, ihmisryhmille ja vaikkapa kokonaisille valtioille, että kantaisivat vastuuta ”omiaan ohjaamalla”? Sillä tarkoitetaan sitä, että yhteisöissä (ja perheissä) hyväksytyt auktoriteetit ja muut eniten tollissaan olevat opastaisivat oikealle tielle niitä, joiden askel horjuu.
Sitä kutsutaan vastuuntunnoksi, mutta voi sitä kutsua rakkaudeksikin.
Itsekin juuri tänään ohjasin pojanpoikaani sanallisesti, kun oli töppäillyt liikenteessä ja sai siitä sanktioita. Tein ohjaukseni aika kipakoin sanakääntein. Eikö juuri niin kuulu tehdä? Jos tapaisin hänen kavereitaan jossakin töpeksimässä, ohjaisin myös heitä. Jopa senkin uhalla, että saisin lättyyn.
Rakkaus on sekä rohkeaa että tarvittaessa myös ankaraa – ja varsinkin se on ohjaavaa.
Nytkö meillä on maassa siis ihmisryhmiä, joihin tämä auktoriteettien, sukulaisten, tuttavien tai kohtalotovereiden ikiaikainen ohjausvelvollisuus ei saisi ylettyä? Outoa.
Meitä kantasuomalaisia on aina ohjannut joku. Vanhemmat, naapurit, sukulaiset, opettajat, koulukuraattorit, papit, piispat, poliisit - ja jopa presidentit uudenvuodenpuheissaan… (Siksipä meistä lieneekin tullut näin kilttejä ja vätysmäisiä, mutta se olisi jo toisen saarnan aihe.)
Mutta jatkaakseni muodissa olevaa loukkaantumista yksilön vikojen yleistämisestä ryhmien ominaisuudeksi…
En hyväksy lainkaan, että jatkuvasti mediassa jankutatte meillä itäsuomalaisilla muka olevan taipumusta sydän- ja verisuonisairauksiin. Ja että se olisi peräti geneettinen ominaispiirteemme.
Sellainen on loukkaavaa.
Ikään kuin olisimme jokin sekundaelimillä varustettu yhtenäinen sortin sakki, jolle voi ylhäältä käsin tuputtaa hienoja ruokavalio-ohjeita. Ja vielä pahempaa: kehottaa välttämään viinaa ja tupakointia!
Eikö mene kaaliin, että me elämme täällä Itä-Suomessa juuri niin kuin yksilöinä haluamme?
Tuollainen ohjeiden tuputtaminen on yksilöissä havaittujen vikojen yleistämistä kokonaisen ryhmän ominaisuudeksi. Tässä tapauksessa siis kaikkien itäsuomalaisten. Meikäläisten. Näillä perusteilla pidän Pekka Puskaa umpirasistina.
Ja jos joku Lauri jossakin vitun Tohmajärvellä kuukahtaakin ennenaikaisesti, niin me loput voimme silti olla terveitä kuin pukit.
Tosin minä en enää kolmen pallolaajennuksen jälkeen sitä ole, mutta kaikki muut voivat hyvinkin olla. Että loukkaannunkin tässä enemmän heidän kuin itseni puolesta.
Ai, että itäsuuomalaisten korkeampi sairastuvuus verisuonitauteihin on fakta?
Aivan.
Ja Lähi-idän maista ja Afrikasta tulleiden korkeampi riski syyllistyä seksuaalirikoksiin kantaväestöön verrattuna on fakta myös.
En tiedä kenen heitä pitäisi ohjata oikealle tielle, mutta olisi helvetin hyvä, jos joku vaivautuisi sen tekemään.
Jussi Juhani
 

tulikomento

Ylipäällikkö
Toimittelija tyrkyttää esille OMAN mielipiteensä:
https://www.iltapaska.fi/politiikka/a/30c55b82-3fee-49e1-ab99-391a9aca5c55


Hah hah, ja Helsingin Sanomien Kaius Niemi mainittu. Hiljaisuuden kehä! Entäs kellarissa savutus???

Perjantaina Yanar kertoi saaneensa vastaavia viestejä ja julkaisi niitä.

Tietysti saa viestejä koska kansa suhtautuu Yanariin poliitikkona. Senhän tiesi heti että Yanarin "kritiikin" pääasiallinen tarkoitus oli saada aikaiseksi ulinaa siitä että kansalta tulee palautetta.
Kyllä vihreät uhriutumisen osaa. Ensin Yanar olkiukkoilee ja sitten itkee kun tulee kiukkuista palautetta. Varmasti osa tästä on ollutkin ala-arvoista haistattelua, mutta kyllähän tuossa on taas sitä virheiden iänikuista uhriutumista mukana. Esittävät itse olevansa pyhimyksiä.
 

vlad

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tuoreen tutkimuksen mukaan Venäjän sometrollit ovat yllyttäneet ranskalaisia
väkivaltaiseen mellakointiin. blaa blaa

Tuo snipsaisu siis Jessikan tuotanteesta.

Miten pitää suhtautua ranskalaisväitteisiin siitä, että keltaliivejä organisoivat -italiankieliset- ja pidätetyissä oli italialaisia -asian puolesta toimineita-.

Ymmärrän aivan fittun hyvin, että kremlin trollit ovat koroitetut tikun nokkaan. Mutta kyllä eurooppalainen -yhteinen asia- on nyt tässä kohtaa monimutkaisempi kuin pelkkää kremlin masinoimaa sittua.

Kaiken selittäminen -kremlin kavaliksi teoiksi- on kuin kusisi pakkasella sukkahousuun. Minihameessa. Tennareissa. Selvin päin.
On syytä huomioida se, että Aro kiinnittää huomiota Venäjän trollien toimintaan - omien havaintojeni perusteella Aro ei ole väärässä, mutta kokonaisuus on monimutkaisempi, jolloin vaikuttajia on enemmän kuin yksi (tai kaksi).

Keltaliiveillä ei ole selkeää organisaatiota, jolloin eri vaikuttajaryhmien on helppoa ottaa siitä osia "hallintaansa".

Keltaliiveissä on kaikkia äärivasemmalta sinne oikeaan laitaan. Eivätkä kaikki ole "yhteisellä hyvällä".
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
On syytä huomioida se, että Aro kiinnittää huomiota Venäjän trollien toimintaan - omien havaintojeni perusteella Aro ei ole väärässä, mutta kokonaisuus on monimutkaisempi, jolloin vaikuttajia on enemmän kuin yksi (tai kaksi).
Ei Aro ole väärässä, hän on kremlin jne. suhteen aivan oikeassa.

Yritän aina miniatyyrista toitottaa, että EUn ja sen valtioiden asema, olosuhteet jne. ovat tässä kohtaa jo niin monimutkaiset, ettei ole syytä yksinkertaisiin selityksiin.

Väitän, että suomalaiset metiat eivät -tarkoituksella- kerro kaikkea siitä, missä mennään, olemme hieman tai enemmän eräänlaisessa vaikenemisen umpiossa. Meillä on siitä perinteet ja toimintatavat, joita toisinnamme näköjään riippumatta asiasta tai aikakaudesta.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/suomen-paaministeri-sukulaiskansan.html
5. tammikuuta 2019
Pääministerin hätä vihapuheesta


Juha Sipilä (kesk.) sai Unkarin yleisradiossa ansionsa mukaan. Puhekanava Kossuthin ajankohtaislähetyksessä Suomen pääministeri valittiin hyväksi huonoksi esimerkiksi eurooppalaisesta poliitikosta, joka hyysää raiskauksia tekeviä maahanmuuttajia ja ”sylkee omaa kansaansa päin naamaa”.

Väite osui nappiin. Sipilä on yhdessä kokoomuslaisten sisäministeriensä kanssa kausaalisessa vastuussa hiljattain ilmi tulleesta Oulun joukkoraiskauksesta, Turun terrori-iskusta ja monista muista pakolaistulvan mukana maahamme saapuneiden tekemistä rikoksista. Ne olisi aivan hyvin voitu estää kansainvälisiä sopimuksia tai säädöksiä rikkomatta, ottamalla sisärajavalvonta käyttöön. Ilman maahan päästämistä näitä rikoksia ei olisi varmasti tapahtunut.

Tässä valossa on irvokasta, että pääministeri neuvoi uudenvuodenpuheessaan Suomen kansalaisia pidättäytymään ”vihapuheista” ja omakädenoikeudesta.

Ei pitäisi pääministerin luoda maahan vihatekoja. On järjetöntä, että pääministeri Sipilä viitsii edes kuvitella kansalaisten sietävän suomalaisiin itseensä kohdistamaansa ripitystä, kun syyllisiä maassamme esiintyneeseen vihaan ja väkivaltaan ovat olleet etupäässä hänen itsensä tänne kutsumat maahanmuuttajat.

Sipilän mielipide lieneekin ymmärrettävissä toivomukseksi, että kansalaiset eivät suuttuisi hänelle itselleen, kun huomaavat hänen politiikkansa hedelmät.

Juha Sipilän ja sisäministerien hallinnollisella siunauksella maahamme tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat eivät ole vain paenneet väkivaltaa vaan tuoneet väkivallan ja turvattomuuden tänne (aiheesta täällä). Pakolaisina ja turvapaikanhakijoina esiintyneet ovat tappaneet ja pahoinpidelleet satoja ihmisiä Euroopassa, ja nopeimmin asiassa ovat viisastuneet Unkarin tapaiset kaakkoisen Euroopan maat, jotka ovat rakentaneet rajoille aitoja ja laittaneet ovensa säppiin.

Kun totuus suomalaisten ministerien tyhmyydestä tihkui tällä tavoin ulos myös ulkomailla, Helsingin Sanomat tietenkin lavasti asian toisin päin jutussa ”Sipilän kannanotto Oulun seksuaalirikoksista käännettiin Unkarin yleisradiossa raiskauksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien puolusteluksi”.

Ei se asia noin ollut. Unkarin yleisradiossa vain lopultakin sanottiin asia suoraan, niin kuin se on.

Ensin pääministeri kutsui tänne laumoittain vierasperäisiä tulijoita, joiden alkuperästä ja motiiveista ei ollut mitään tietoa, houkutteli heitä jopa taloonsa asumaan ja väkivallan alettua rehottaa ryhtyi kantamaan huolta ensisijaisesti syytettyjen oikeusturvasta sekä toruen suomalaisia ihmisiä, joiden joukossa on tietysti myös raiskausten ja terroritekojen uhreja, isiä ja äitejä.

Helsingin Sanomat puolestaan riensi avuksi ja kaunisteli asian huolestumalla totuuden irti pääsystä. Sitten lehti vei kysymyksen median asemaa koskevalle metatasolle ja alkoi väittää ongelmien ytimeen pureutuvaa journalismia valemediaksi.

Helsingin Sanomien sorminäppäryys olisi naurettavaa, jos sen takana ei olisi pyrkimystä puolustella ihmisten hengelle, turvallisuudelle ja terveydelle vaarallista politiikkaa.

Jutun kirjoittanut toimittaja Pekka Hakala etsi tuekseen Helsingin yliopistosta Annastiina Kallius -nimisen ja ”väitöskirjatutkijaksi” tituleeraamansa neitosen, siis jatko-opiskelijan, jonka mukaan ”Unkarissa ei ole kyse lehdistönvapaudesta eikä valeuutisista vaan systemaattisesta propagandasta”.

Todellisuudessa asia on niin päin, että Helsingin Sanomien ja yliopistollisella rehulla ruokitun punavihreän tutkijakunnan omassa toiminnassa on kyse pelkästä agendajournalismista ja tendenssitutkimuksesta, joka on pohjimmiltaan propagandaa ja jolla ei ole vähäisintäkään tieteellistä eikä journalistista arvoa.

Ei ole todellakaan mikään ihme, että Unkarissa vihataan George Sorosta, joka tukee maahanmuuttoa pönkittävää valemediaa Euroopassa ja toimii samalla tavalla kuin Helsingin Sanomat ja yliopiston vihervasemmistolaiset tutkijanplantut, jotka eivät ymmärrä yhteiskunnallisista syy–seuraus-suhteista mitään.

Ilmaismainosta ja julkisuutta valtamedia myöntää moraaliposeeraajille, uhripääoman kerääjille ja hyvesignaloinnista eläjille, kun taas radiohiljaisuudella koetellaan niitä oikeita tieteenharjoittajia, joilla perusteltua sanottavaa on.

Mikäli joku on nyt tyytymätön Viktor Orbánin vetämään politiikkaan, hänen olisi pitänyt aikanaan ymmärtää, että Euroopassa meneillään olevat mullistukset ovat suoraa seurasta siitä dynamiittityhmästä maahanmuuttopolitiikasta, jonka tuloksena tänne on päästetty kutsumattomia, täällä tarpeettomia, haitallisia ja väkivaltaisia vieraspopulaatioita.

Ja sitten ministerit, valtamedia ja puolikoulutetut töpselitokat yliopistolta viisastelevat, ettei näitä väkivallan tekijöitä ja raiskaajia saisi vihata. Sellainen ihminen, joka ei vihaa vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta, systemaattista kulttuurin mädättämistä, sosiaaliturvamme hyväksikäyttöä ja rikollisuutta, on joko moraaliton tai sairas.


Jukka Hankamäki

FT, VTT
Filosofi, sosiaalipsykologi

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokas, Helsinki
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Unkarissa kyllä liioitellaan pääministerin puhetta.

Sipilällä on hätä, se tiedetään. On globaali hätä, on hätä keskustan kannatuksesta ja on hätä siitä että entä jos maassa laittomasti oleskelevat syyllistyvätkin vielä pahempiin. Mutta keinot ovat väärät.

Jos Sipilä olisi pätevä yritysjohtaja niin ei hän aulassa eikä ainakaan tuotantotiloissa sotkemassa asiatonta väkeä pitäisi.

Neljä vuotta sitten ajattelin että tuossapas voisi olla jämäkkä mies.
Kun tulee perinteisen politiikan ulkopuolelta. Ja hah hah.

Oulun suunnalta kotoisin, Oulussa tapahtuu ja toimii noin..
 
Viimeksi muokattu:

Black Bart

Korpraali
Kiinnostuin hepusta. Liin pari muutakin juttua, täytyy tutustua hänen kirjoituksiin tarkemmin. Fiksun ja argumentoivan oloinen kaveri, ei mikään asenneöyhöttäjä. Harmi, että on Helsingin vaalipiiristä, olisin ottanut lyhyelle listalle tarkempaan perkaukseen.
Hankamäki on kova äijä. Ei ole helppoa sanoa ääneen noita asioita homona ja yliopistolla työskentelevänä(?). Niissä piireissä ei tosiasioista puhumisella saa yleensä kavereita.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Ei hän näytä olevan kavereita kvislinkiputinisti-Hirvisaaren kanssa:
http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112804-jamesilta-levis-taas
Kansanedustaja James Hirvisaari on antautunut pohtimaan, ”olisiko homoseksuaalisuudessa kyseessä jonkinlainen seksuaalinen kehitysvamma, jos henkilö ei kehity luonnonjärjestyksen mukaisesti”.

Veturinkuljettaja voi lopettaa pohdiskelun, sillä homoseksuaalisuushan kuuluu luontoon esiintyessään luonnossa, eikä luonnossa ylipäänsä ole mitään, mikä olisi ”epäluonnollista”.
Mutta kun kirjoittaa tälläisen julkaisun kautta? Vai lainaako tämä tekstejä luvalla:
Vastavalkea on Vastavalkea ry:n julkaisema puoluepoliittisesti sitoutumaton
verkkolehti.
jossa monet muut kirjoittajat:
https://***valkea.fi/2018/12/11/ulkopoliittista-halya-helsketta-vilinaa-ja-vilsketta/
https://***valkea.fi/2018/12/13/venaja-on-syyllinen-highly-likely/
https://***valkea.fi/2018/12/10/voihan-venaja-mita-taas-teit/ (huom. Jarmo Ekman! Sotkenhan henkilöt, missä on dosentti?)

Ehkä tuo julkaisu on "puoluepoliittisesti" sitoutumaton mutta ei ilmansuunnan suhteen sitoutumaton. Jos olisin Hankamäki niin en kirjoittaisi yhtikäs mitään julkaisuun joka on kuin Vastavalkea.

Mistä julkaisusta? a) Sadankomitea, b) Kansan Uutiset, c) Vastavalkea:
Sotilaallinen alue. Vieraan vallan sotilaita on harva se päivä harjoittelemassa maaperällämme ja omat sotilaamme osallistuvat sotaharjoituksiin ulkomailla.
Voi olla puoluepoliittisesti sitoutumaton julkaisu mutta ei näköjään ilmansuunnan suhteen sitoutumaton.

Sori vaan mutta noin ajattelen. Aika sakeaa porukkaa ja nuo ovat kyllä iso
riski jos hän meinaa tehdä isompaakin poliittista uraa. Tuoltahan voi tarttua vaikka mitä.

Kirjoittaa hyvin, sitä en kiistä.
 
Viimeksi muokattu:

vlad

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ei Aro ole väärässä, hän on kremlin jne. suhteen aivan oikeassa.

Yritän aina miniatyyrista toitottaa, että EUn ja sen valtioiden asema, olosuhteet jne. ovat tässä kohtaa jo niin monimutkaiset, ettei ole syytä yksinkertaisiin selityksiin.

Väitän, että suomalaiset metiat eivät -tarkoituksella- kerro kaikkea siitä, missä mennään, olemme hieman tai enemmän eräänlaisessa vaikenemisen umpiossa. Meillä on siitä perinteet ja toimintatavat, joita toisinnamme näköjään riippumatta asiasta tai aikakaudesta.
Jos keltaliivien tapauksessa uutistoimitus haluaisi tehdä perusteellista jälkeä, siellä ainakin yksi toimittaja* ryhtyisi kokoamaan pakettia, jossa taustoitettaisi kunnolla a) keltaliivejä b) tarpeita/ toiveita c) mahdollisia sidosryhmiä d) mitä kaikkea tukea tulee e) jne. Ja tätä päivitettäisi kaiken aikaa.

Nyt tällaiset jäävät usein yksittäisiksi sirpaleiksi tai ohueksi maininnaksi (jos aina edes siksikään), jolloin kuvio näyttäytyy paljon yksinkertaisempana mitä se onkaan. Ylen tällaiseen palveluun pitäisi kyetä, koska sen ei - pitäisi - välittää kaupallisuudesta mitään vaan paneutua siihen uutisten toimittamiseen ja niin vähäisellä värikynällä kuin mahdollista.

Ja koska Suomessa on merkittävä vaalikevät, ensiarvoisen tärkeää on se, että uutisointi on niin objektiivista kuin mahdollista. Tapahtumista kertomatta jättäminenkin on valinta, ja se valinta voi johdattaa (on johdattanutkin) lukijoita muiden mediakanavien äärelle. Mutta, ikävä kyllä olen yhtälailla pesimmisti kuten sinäkin, näyttää siltä, että Suomessa mediat toistavat nyt vuosikymmenten takaisia virheitä tehdessä liian pitkälle meneviä valintoja lukijoiden puolesta.

*: paitsi, että nyt ollaan jo myöhässä. Tällainen taustoitus, jota päivitettäisi kaiken aikaa, olisi pitänyt aloittaa jo joulukuussa.
 

Loyd

Kapteeni
Lahjoittaja
Lehtileikkeitä..

Tästä nähdään, että vyöry havaittiin ajoissa ja sitä ei haluttu torjua. Sen sijaan iloittiin työvoimasta. Ehdotettiin jopa punaisen maton levittämistä tulijoiden jalkojen alle.
Ja että valtion kannattaa velkaantua jotta saa lisää näitä irakilaisia miehiä.
Tuossa vaiheessa poliitikot olisivat voineet estää katastrofin. Orpo , sipilä ja Vartiainen näyttelivät merkittävää osaa tässä.
 
Viimeksi muokattu:

ak.tied

Ylipäällikkö
Tuossa vaiheessa poliitikot olisivat voineet estää katastrofin.
Olisivat toki, mutta sen sijaa tekivät innoissaan töitä sen eteen. Näköjään tilasivat hyvissä ajoin ruotsista tarkoitushakuisen ”tutkimuksen”, joka selvästi toimi (ja toimii yhä) kokoomuksen maahanmuuton käsikirjana.

Hei me tienataan tällä
Borg, Vartiainen 2015
ISBN 123456
Kustantaja: Kansallinen Sekoomus
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Kirjasta on 2019 vaalien kunniaksi tulossa käsin ladottu juhlapainos. Hanke on työllistänyt 1001 turvapaikanhakijaa. Sivut ovat kierrätettyä papyrusta ja kirjassa on käsin sidottu niska sekä kannet aitoa suomalaista veronmaksajan selkänahkaa.

Menestysteokselle on suunniteltu myös jatko-osa, joka on tarkoitus julkaista vaalien jälkeen loppuvuodesta 2019.
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
"Vihapuheesta" on tullut Suomen virallinen trolli joka vaatii asiallista kansalaistottelemattomuutta, jotta oikeusvaltion laillisuusperiaatteet pystytään säilyttämään kirkkaina.
Ei siitä ole tullut, siitä on tehty. Mikäs kätevämpää: ihminen syyllistyy tosi helposti -määrittelemättömään vihapuheeseen- tavoite täyttyy: syyllistäminen. Sitten heitetään kritiikin päälle seuraava tunniste: puhe on itestään kremlistä. Jne.

Kyllä nää kuule on sosiaalipsykologiansa lukeneet.
 
Top