#vihapuhe

Lapinukko

Ylipäällikkö
Kyllä tuo trollaa aivan työkseen, ilmeisenä tarkoituksena saada ihmiset vihoissaan sanomaan jotain harkitsematonta. Sääli heitä ketkä omalla nimellään kommentoivat ja joutuvat poliisin tietokantaan.

Jotain varten jota ei vielä ole olemassa mutta josta halutaan muodostaa poliittinen poliisi.. Ei varmasti mikään "nykyisenkaltainen poliisin organisaatio".

Läpilaho ministerinäkin, mistä tietää mitä on suunnitteilla.

Trollaa siksi että saa pidettyä kohteet kuumana.
 
Viimeksi muokattu:

baikal

Supreme Leader
Eli Taposen mielestä hänen edustaman organisaatio on turha, koska esim osa väestöstä voisi käyttää Suomessa poikkeavaa lakia ja järjestelmää. Eli luotaisiin varjoyhteiskunta normipottunokkien rinnalle..

Sharialain lisäksi voitaisiin tietysti ottaa käyttöön kalevalainen Korpilaki :cool: . Osa porukasta viehtyy varmasti myös anarkiasta. Osalle passaisi Mooseksen laki ja Hammurabin laki.

Mitens olisi sellainen wanha käytäntö, jossa maahanmuuttaja ja vaikka turisti hoksaa, että maassa maan tavalla.....eikös sen pitäisi olla poliisin viesti kaikille? Mikähän ihmeen Herkku tuo sharia mahtaa olla, jotta sitä pitää edes nostella esiin....miljoonat Eurooppaan tulleet ovat nimenomaan kertoneet tulevansa pakolaisina ja maista, joissa tämä oivallinen lakikokoelma määrittää ihmisten elämää.....
 

Sarek1

Ylipäällikkö
Hmm. Onkohan Taposella Tietoa siitä, kuinka ongelmat ratkaistaan kun noin loihe lennokkaita lausumaan. Minä haluaisin kuulla enemmän niistä konkreettisista toimista ja keinoista, millä Taposen viestissään kertoma muiden oikeuksia sortavien rinnakkaisrakenteiden purkaminen oikein toteutetaan ideologisesti ortodoksisella tavalla. Nimittäin jos näitä rinnakkaisrakenteita ei ole, on ongelmiakin monta kertaluokkaa vähemmän. Mutta se konkretia, kiitos. Ja mielellään vaikka tästä päivästä alkaen. Twiittausajankin voi käyttää tekemiseen.
 

Benelli

Respected Leader
Eli Taposen mielestä hänen edustaman organisaatio on turha, koska esim osa väestöstä voisi käyttää Suomessa poikkeavaa lakia ja järjestelmää. Eli luotaisiin varjoyhteiskunta normipottunokkien rinnalle..
Ehei, sharialaki koskisi myös kuffaareita.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
jonkun asiaa hän ajaa ja edistää. Muuten ei varmaan saisi olla äänessä noin.
Saa olla äänessä jos esimiehillä ei ole ymmärrystä somesta ja sallivat yhden innokkaan laukoa siellä mitä haluaa. Harvemmin minkään virkakoneiston johtoportaassa ymmärretään somesta muuta kuin että joku on kertonut sen olevan jotain nykyaikaista. Tuollainen rooli delegoidaan ja sen myötä johtoporras kuvittelee, että nyt ollaan ajanhermolla. High five!
.
 

VanhaPate

Kenraali
Nordic Safe Cities organisaation sivulta, eli sama jonka konferenssissa Taponen on, löytyy opas. Siellä on esimerkkitapauksena Suomen nettipoliisi. Seuraava on poiminta siitä osiosta.

If a Police Force considers engaging in internet police work, the first step is to determine what
is police work and what is public relations work: We do not consider Twitter accounts handled bya National Police Board specialist or the Helsinki Police Department’s Facebook page internet police work. This is public relations.

Furthermore, police officers need to be selected for an online officer position based on their own personal motivation. The need to be proactive by nature. It goes without saying that they need to have substantial experience with police work. In fact, this is more important than social media knowledge, as the latter can be learnt on the job.

Potential candidates need to be given freedom to express opinions - more than what is usually allowed in police work - to be able to take a stand in online conversations and debates. It is important to establish ways of sharing information and creating a common operational picture between internet police officers from different departments, as social media users may send the same messages to multiple officers. It is equally important to have an established decision process that can help determine what to prioritise, as social media is a continuous flood of information. Also, a plan for how the internet police work will be managed needs to be in place, for instance by forming a centralised unit where police work might otherwise be divided by districts or operations.
 

YliKoo

Respected Leader

PSB 5500

Ylipäällikkö

baikal

Supreme Leader
Nordic Safe Cities, kuka osaa yhtään avata tämä yhteisön taustoja? Tuo kuva kyllä tosin puhuu jo omaa kieltään..

Suomessa lienee muutamia ihmisiä, joilla riittää kompetenssi näitä availla. Atte Kalevaan heistä luotan eniten.

Ideologisista tulokulmista asioita tarkastelevat sateenvarjonpitelyyn rientävät Kivaa-ihmiset eivät mielestäni oikein käsitä, mistä näissä jutuissa on pohjimmiltaan kyse. Ei sillä, en tiedä itsekään, mutta en riennä päästä silittämään herroja, joiden taustalla körnivät Saudi-arabiat, Kuwaitit, Arabiemiraatit.....on sunnaa ja ummaa joka lähtöön, kalifaattifantasiaa ja uskonnon järeimpien tulkintojen heppuja. Silitä nyt näitä sitten parrasta ja pitele sateenvarjoa.....

Eurooppalainen -pehmeän voiman- tulokulma yritetään sovittaa tilanteisiin, joissa toinen osapuoli katsoo äimän käkenä, että onko nää nyt edes tolkuissaan, puuttuu vain hopeavati, jolla tarjoillaan myönnytyksiä ja sympatiaa elättämisestä ja rahoittamisesta nyt puhumattakaan.

Ei olisi Euroopassa köyhiä ja kipeitä, jos samaa vilhakkaa ihmisrakkautta ja sympatiaa osoitettaisiin samis-kanssaeläjiin. Jostain syystä symppaamisen kohteet löytyvät aina jostain kaukaa.....seikka, joka minua kyllä jaksaa ihmetyttää vuodesta ja aikakaudesta toiseen. Aloin seurata tätä ilmiötä silloin, kun Suomi sukelsi lamaan ja nl romahtaa körnähti. Tässäkin pitäjässä joka kolmas oli työttömänä ja ihmisiltä luisti asunnot alta, konkkaan menneet yrittäjät vetivät itseään narun jatkoksi ja perheet haalivat penskoilleen vaatteet kirpparilta. Paikalliset uskonnolliset avustusyhdistykset riensivät NLoon apua antamaan.....Silloin mietin monta kertaa, että MHV? Mikseivät suomalaiset kelvanneet auttamisen kohteiksi? Ei asia minua koskettanut, en joutunut kurjuuteen tms. mutta moni joutui. Suomalainen.

Wanhan Liiton sentimentaalinen Vuodattaja, baikal, kärisevä ääninen hourimo nyt vaan pitää edelleen suomalaisten asioita ykkösenä.
 
Top