Viranomaiset salanneet monikulttuuriset seksipedofiliajengit UK:ssa

Repa

Alikersantti

UK:ssa ilmeisesti pelätty virallisen monikuluttuuriideologian imagosta. Poliisi ja poliitikot olleet haluttomia tutkimaan asiaa, mikä johtanut ilmiön eskaloitumiseen.
 
Suurin osa hyväksikäyttäjistä oli aasialaistaustaisia miehiä, kun taas uhrit olivat lähinnä valkoisia tyttöjä.
VIRANOMAISTEN uskotaan olleen haluttomia tarttumaan laajaan ongelmaan osaksi siksi, että he pelkäsivät joutuvansa leimatuiksi rasisteiksi. Poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet kyseenalaistaa lähinnä pakistanilaistaustaisten miesten toimintaa.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002756769.html
 
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/schoolgirl-fell-pregnant-six-times-12171253
Girl victim of Britain's worst child abuse scandal involving 1,000 children fell pregnant six times in four years
Sunday Mirror Investigation: Sex gangs targeted girls as young as 11 who were lured from their families to be drugged, beaten and raped in an epidemic that victims believe is still ongoing


By
Nick Sommerlad
Geraldine McKelvie
  • 09:52, 12 MAR 2018
  • UPDATED10:16, 12 MAR 2018

3 hrs ·

Hulluksi menee – eli taas kuuluu kauheita Isosta-Britanniasta:
"Jopa tuhatta tyttöä käytetty hyväksi brittikaupungissa: pedofiilirinki sai toimia vuosikymmeniä, uhreja ei uskottu ja yksi perhe poltettiin kuoliaaksi (otsikko)
Brittilehti Sunday Mirror on saanut selville, että Telfordissa paljastunut lasten paritusrinki ulottuu paljon laajemmalle ja pidemmälle kuin aiemmin on uskottu.
Telford on kolmas paikkakunta, jossa on Britanniassa kymmenen vuoden sisään käynyt ilmi laaja keskiaasialaismiesten pyörittämä lasten paritusrinki.
Uhrit ovat nuoria tyttöjä, joita on jopa joukkoraiskattu ja pakotettu käyttämään huumeita."
Jatko on omaa tekstiäni:
Rotherhamin kaupungissa Pohjois-Englannissa "keskiaasialaislaismiehet" raiskasivat ja joukkoraiskasivat ainakin 1400 alaikäistä lasta vuosina 1997– 2013.
Rotherhamin raiskaajengin miehet oli pakistanilaistaustaisia muslimeja.
Heidät tiedettiin syyllisiksi vuosien ajan, mutta rasismisyytteiden pelossa paikallinen poliisi ei uskaltanut pidättää näitä hirviöitä.
Tai kuten kuten poliisin edustaja ilmaisi asian: "Kun nuorisotyöntekijät toimittivat kaupungin päättäjille raportteja hyväksikäytöstä, heille sanottiin, että tekijöiden etnisestä taustasta pitää pysyä vaiti 'yhteisön yhtenäisyyden' säilyttämiseksi."
PS. "Keskiaasialaismiehillä" tarkoitettiin Rotherhamin sarjaraiskausten uutisoinnnissa pakistanilaismiehiä. Nimistä päätellen Teldfordin hirviöt ovat kotoisin samoilta kultuuriperinneseuduilta.

Jopa tuhatta tyttöä käytetty hyväksi brittikaupungissa: pedofiilirinki sai toimia vuosikymmeniä, uhreja ei uskottu ja yksi perhe poltettiin kuoliaaksi
Maanantai 12.3.2018 klo 07.27 (päivitetty klo 08.06)

Brittilehti Sunday Mirror on saanut selville, että Telfordissa paljastunut lasten paritusrinki ulottuu paljon laajemmalle ja pidemmälle kuin aiemmin on uskottu.
  • Telford on kolmas paikkakunta, jossa on Britanniassa kymmenen vuoden sisään käynyt ilmi laaja keskiaasialaismiesten pyörittämä lasten paritusrinki.
  • Uhreja voi olla 80-luvulta lähtien tuhat, mutta tuomioita on luettu vain seitsemälle miehelle.
  • Uhrit ovat nuoria tyttöjä, joita on jopa joukkoraiskattu ja pakotettu käyttämään huumeita.
Tuhannen uhrin pedofiilirinki
Edellistä ajatustani idän itsevaltiaasta kirjoittaessani Iltalehteen ilmestyi tieto pakistanilaistaustaisten pyörittämästä Englannin Telfordissa vuosikymmeniä toimineesta paritusringistä, jolla on saattanut olla jopa tuhat lähinnä kantaväestöön kuuluvaa lapsiuhria. Siis jotain samantapaista kuin tunnettu Rotherhamin tapaus, jossa raiskausringin toimintaan ei puututtu rasistileiman pelossa.

Tähän tapaukseen minulla ei ole oikeastaan muuta sanottavaa kuin että monikulttuurinen yhteiskunta näyttäisi johtavan todellisuuteen, joka tuottaa mielihyvää vain sairaille ihmisille. Jäin siitä syystä IL:n jutun luettuani miettimään, että kannattaisikohan sellaisesta haikailevien ihmisten käydä tarkastuttamassa mielenterveytensä. Ihan oikeasti.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Rasistileiman julma seuraus?
Ongelmista vaikenemalla muutamme Suomen paskastaniksi
Britanniassa lähes miljoona muslimia kannattaa terrorismia

LÄHETTÄNYT PROFESSORI KLO 7.56
KOHTEEN LÄHETTÄMINEN SÄHKÖPOSTITSEBLOGGAA TÄSTÄ!JAA TWITTERIINJAA FACEBOOKIINJAA PINTERESTIIN

TUNNISTEET: ISO-BRITANNIA, MIELENTERVEYS, MONIKULTTUURISUUS,PEDOFILIA, RAISKAUKSET
http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/03/tuhannen-uhrin-pedofiilirinki.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Ipsas+(Professorin+ajatuksia)
 
Viimeksi muokattu:
Näytä "tapauksia" on about 15:ssa kaupungissa ollut, samanlaisia. Uhriluku kymmenissä tuhansissa. Tapaus vastaa hyvin 2014 Suomessa "löyhän kaveriporukan" eli maahanmuuttajajengin tehtailemia väkivaltarikoksia pääkaupunkiseudulla. Yli 100 pahoinpitelyä nyrkein, astaloin sekä tajuttomaksi hakattujen puukottamista. Poliisi salasi ja asian vuodettua julkisuuteen porukalle annettiin joku vitsituomio jostain lievimmästä pahoinpitelystä ja kaikki loput rikokset unohdettiin ja koko tapaus vaiettiin kuoliaaksi.
 
Näytä "tapauksia" on about 15:ssa kaupungissa ollut, samanlaisia. Uhriluku kymmenissä tuhansissa. Tapaus vastaa hyvin 2014 Suomessa "löyhän kaveriporukan" eli maahanmuuttajajengin tehtailemia väkivaltarikoksia pääkaupunkiseudulla. Yli 100 pahoinpitelyä nyrkein, astaloin sekä tajuttomaksi hakattujen puukottamista. Poliisi salasi ja asian vuodettua julkisuuteen porukalle annettiin joku vitsituomio jostain lievimmästä pahoinpitelystä ja kaikki loput rikokset unohdetthiin ja koko tapaus vaiettiin kuoliaaksi.
EUn tavoite on tuhota kansallisvaltiot massamaahanmuutolla. Kaikki tieto, mikä on tätä vastaan, halutaan pimittää. Mitäpä nyt raiskatuista pikkuihmisistä, kun humaanit vihreät saavat leikkiä veronmaksajien rahoilla.

Euroopan Unionin ihmiskuva ja politiikka perustuu valheille ja seiskytluvun adikaalien hippien ideologioille. Kaikki ne ovat virheellisiä, mutta arvovalta ei anna myöntää tätä. Euroopan Unionin talouspolitiikka ja sosiaalipolitiikka perustuvat täysin virheellisille ajatuksille.
 
Eero Paloheimola hyvä kuvaus Euroopasta:

Eurooppa on hyvinvointimaanosa verrattuna USA:han, Kiinaan ja varsinkin Afrikkaan. Se ei kuitenkaan ole nykyisten eurooppalaisten ansiota, vaan menneiden sukupolvien. Nykyinen Eurooppa on aatelisperheen rehvasteleva jälkeläinen, joka ei armottomassa talouskilvassa enää lähitulevaisuudessa pärjää kovaa työtä tekevälle Kiinalle eikä yksilöä kannustavalle USA:lle. Saattaa olla, että orastamisensa innossa Afrikkakin livahtaa vielä ohitsemme. Eurooppa on ottanut maailmassa sosiaalitantan roolin ja kuvittelee virheellisesti, että kykenee avustamaan – paitsi hieman huonokuntoisia omia jäseniään – myös koko muuta maailmaa tukitoimillaan. Miksi Eurooppa ei kysy vaikkapa Saudi Arabialta, mihin siellä turvapaikat sijoitetaan? Siellä on laajoja alueita, maa on yhtä harvaan asuttu kuin Suomi, uskonto sopisi syyrialaisille ja rahaa on niin, että housut repeilevät. Sinne voi muista arabimaista ja Afrikastakin kävellä ja tilaa on suurille joukoille. Sieltä pääsee takaisin kotiin, jos asiat rauhoittuvat. Mutta Gaddafi jo sanoi, että vallataan Eurooppa muuttamalla tänne.
 
Eurooppa ei kyllä mtenkään pärjää Aasian maille tai USAllekaan. Eurooppa on valheelle perustuva projekti.
 
a216d6255cc32ce58692915e413c7bfb357bf7b3e693c84fcd5c1afb22cc4d98 (1).jpeg

Poliisipäälliköt Englannissa valitaan paikallisissa vaaleissa. Poliisipäälliköt ovat siis poliitikkoja ja sidoksissa puolueisiin. Eli noin 15:ta kaupungin poliisijohtajat ovat harjoittaneet samaa politiikkaa heillä sattuu olemaan semmoinen yhteys, että he ovat puoluepoliitikkoja. Mielenkiintoista.

Rotherhamin poliisipäällikkö (ennen sitä toimi lastensuojeluviranomaisena johtotehtävissä, siis silloin kun raiskaamista tapahtui)
https://en.wikipedia.org/wiki/Shaun_Wright

Rochdalen poliispäällikkö (tuli valituksi kongressiin skandaalin jälkeen)
https://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Lloyd

Näitä voi jokainen halutessaan penkoa lisää.
 
EUn tavoite on tuhota kansallisvaltiot massamaahanmuutolla. Kaikki tieto, mikä on tätä vastaan, halutaan pimittää. Mitäpä nyt raiskatuista pikkuihmisistä, kun humaanit vihreät saavat leikkiä veronmaksajien rahoilla.

Euroopan Unionin ihmiskuva ja politiikka perustuu valheille ja seiskytluvun adikaalien hippien ideologioille. Kaikki ne ovat virheellisiä, mutta arvovalta ei anna myöntää tätä. Euroopan Unionin talouspolitiikka ja sosiaalipolitiikka perustuvat täysin virheellisille ajatuksille.

Mitä tekemistä tässä taas EU:lla on? Ei niin mitään.
Pakistan on entinen Brittien alusmaa (Intia, läntiset muslimialueet) ja viranomaiset ovat nössöyttään rasismileimaa, jos lähtevät koskemaan ex-alusmaan väen tekemisiä.
 
Suomi kans.

Oikeus tutustua

Oheisessa jutussa kuvailluissa tapauksissa onkin kyse ennen kaikkea siitä, kuinka vapaaehtoisesti tytöt ovat toimineet. Kiiskinen pitää hyvänä, että aiheesta keskustellaan ja sitä nostetaan esille.

– Vanhemmilla on näissä asioissa tärkeä rooli seksuaalikasvatukseen ja alkoholin käyttöön liittyvässä valistuksessa, Kiiskinen muotoilee.

Oheiseen juttuun liittyviä kulttuurieronäkökulmia (poliisin rikoskomisario Jari) Kiiskinen kommentoi yleisellä tasolla.

– Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.

https://www.uusilahti.fi/jutut/lahesta/art2353013
 
viranomaiset ovat nössöyttään rasismileimaa
Minulla on todisteita, että pedofiilijengi on raiskannut ja pahoinpidellyt yli tuhatta lasta. Voisin tehdä työni, mutta pelkään, että joku sanoo r-sanan. Siksi kehitänkin salaliiton, jonka avulla salaillaan ja hyväksytään nämä rikokset vuosikymmenten ajan. Uskottavaa? Ei ole. Kukaan ei pelkää jos raiskaajapedofiilit uhkaavat sanoa rassistiksi.
 
Minulla on todisteita, että pedofiilijengi on raiskannut ja pahoinpidellyt yli tuhatta lasta. Voisin tehdä työni, mutta pelkään, että joku sanoo r-sanan. Siksi kehitänkin salaliiton, jonka avulla salaillaan ja hyväksytään nämä rikokset vuosikymmenten ajan. Uskottavaa? Ei ole. Kukaan ei pelkää jos raiskaajapedofiilit uhkaavat sanoa rassistiksi.
Entä toinen tilanne:
Asun maassa, jossa J. Clarksonkin sai kenkää BBC:ltä käyttäessään kaukoitään itsetekemästään ja kenossa olevasta sillasta sanaa, joka on myös vinosilmää tarkoittava slangitermi. Eikö ole uskottavaa saada rasisimileimaa?
Siispä en ala tonkia onko kuulemissani pedofiliahuhuissa perää. Kohdistuvatkin niin kiusallisesti tiettyyn kansanosaan.
 
Entä toinen tilanne:
Asun maassa, jossa J. Clarksonkin sai kenkää BBC:ltä käyttäessään kaukoitään itsetekemästään ja kenossa olevasta sillasta sanaa, joka on myös vinosilmää tarkoittava slangitermi. Eikö ole uskottavaa saada rasisimileimaa?
Siispä en ala tonkia onko kuulemissani pedofiliahuhuissa perää. Kohdistuvatkin niin kiusallisesti tiettyyn kansanosaan.
Mutta kun tämä on maan tapa. Näitä tapauksia on noin 15:ssa eri kaupungissa. Tuo yksinkertainen rasismileimanpelko toimii yksittäistapauksessa jos siinäkään. Ei enää kun rikokset jatkuneet vuosikymmeniä ja uhreja kymmeniä tuhansia.
 
Mitä tekemistä tässä taas EU:lla on? Ei niin mitään.
Pakistan on entinen Brittien alusmaa (Intia, läntiset muslimialueet) ja viranomaiset ovat nössöyttään rasismileimaa, jos lähtevät koskemaan ex-alusmaan väen tekemisiä.
Kyllä uskon, että EU haluaa pimittää tuollaisia uutisia, koska se olisi En tavoitteille huonoa uutisointia.

Mutta kannatan itsekin kansallisvaltiosta luopumista ja liiittovaltiota. Sen vain pitäisi tapahtua järjellä, ei tunteella.
 

Vaikuttaa, että Suomenkaan poliisi, oikeuslaitos ja lainsäätäjät eivät ole halukkaita suojelemaan lapsia näiltä ********tä (sensuroitu lakisyistä). Ei kyllä millään pysty ymmärtämään miten jotkut vihaavat omaa kansaansa noin paljon, että
a: Tänne päästetään (osin) pahinta *****sakkia koko maapallolta.
b: Tämä jengi saa vapaasti ahdistella lapsia käytännössä viranomaisten suojeluksessa. (Kiiskinenhän kertoi, että mamumiehillä on oikeus viedä alaikäisiä tyttöjä kämpilleen.) Rangaistukset on viritetty sillä tavalla, että ei toimi ainakaan kannustimena käyttäytyä kunnollisesti.

Britanniassa sentään voi tulla pahimmista tapauksista kunnon vankeustuomioita, jos jäävät kiinni.
 
Eli 11-vuotiaita prostituutioita viranomaisten mukaan.
Mitäs ihmettä tuossa on; etteivät kyseiset "viranomaiset" vain sattuisi olemaan samaan tapaan monikulttuurisia kuin esim. Ruotsissa taannoin vaimon pahoinpitelysyytteen kumonneet lautamiehet. Silloinhan tuo on varsin loogista. Tietyissä kulttuuripiireissähän esimerkiksi raiskauksen uhri saa syytteen eikä suinkaan raiskaaja
 
The BNP tried to tell them way before the story was eventually and reluctantly published by the MSM. Nick Griffin and Mark Collett were both charged with hate crimes for publishing a story about the Muslim sex gangs.

The end result of the case was a ruling that the BNP be broken open to admission by non-Whites, essentially destroying the last ethnonationalist political party in the UK.

The trial served as a warning to anyone else who might want to speak out about what was happening.
https://archive.fo/5cGGD
 
Back
Top