Yön susien johtaja: Kiitos suomalaiset

vlad

Respected Leader
En pysty ymmärtämään hässäkkää asian tiimoilta. Antaa keski-ikäisten äijien ajaa pyörillään. Jos viisumit ovat kunnossa, niin siitä vaan seikkailemaan ympäri Eurooppaa. Maksanevat todennäköisesti majapaikkojen ja ravintoloiden laskut siinä missä muutkin turistit. Lännessä lähdettiin täysin turhaan mukaan tähän venäläisten sepittämään spektaakkeliin. Suomessa onneksi asiasta ei tehty hässäkkää viranomaisten toimesta. Kaikkiaan täysin joutava juttu.

Ei olisi ollut joutava juttu suunnitellussa muodossa; sadat motoristit Venäjän lippu liehuen ajamassa Berliinin pääkatua. Totetunut muoto; joukko säälittäviä ei toivottuja tyyppejä hiipimässä yön pimeydessä kuin kanavarkaat ikään onkin sitten jo eri juttu, eikä edes uutisoinnin arvoinen.

Tässä kohdin Taitolaji on ehdottoman oikeassa, jos Yön sudet olisivat voineet toteuttaa haluamansa manööverin ja ajaa paraatimarssia Moskovasta Berliiniin niin se olisi ollut ehdoton voitto Kremlille (muistetaan edelleen se, että Yön sudet ei ole mikään tavallinen motoristikerho vaan monessa Putinin touhussa mukana ollut ja oleva jengi) ja se voitto olisi käännetty länttä vastaan sikäläisessä mediassa ja osoitettu kuinka heikko länsi on, mikä on signaali jollaista heidän ei pidä päästä antamaan. Heille ei pidä tarjota keinoja toteuttaa propagandaansa vaan se on tehtävä mahdollisimman vaikeaksi.

Ja nyt kun Yön sudet yrittävät yksi kerrallaan ryömiä Berliiniin ja kun heitä noukitaan matkalta viranomaisten toimesta ja käytännössä laillisin keinoin, propaganda ei saa asetta käyttöönsä. Siinä ei ole mitään hohdokasta jos Berliiniin onnistuu lopulta pääsemään yksi tai kaksi Yön susien jäsentä heiluttamaan Venäjän lippua ja tultuaan sittemmin pidätetyksi kun ensin luodaan kuva, jossa "Kirurgin" johdolla Yön sudet ajavat paraatimarssia Moskovasta Valko-Venäjän ja Puolan kautta Saksaan Berliiniin.

Ja nyt, viimeisimpien saksalaisten peliliikkeiden jälkeen, tuntuu siltä ettei venäläisillä ole juurikaan mahdollisuuksia kääntää tapahtunutta enää millään muotoa voitokseen propagandassa - jos jokunen jengiläinen tekee reissun Slovakiassa ja Unkarissa niin se on kaukana siitä mikä oli aikomus, ja pidätysten ja palautusten jälkeen etenkin ulkomailla nähdään Venäjän toiminnan absurdius ja sen tulevasta propagandasta Yön susiin liittyen on kyllä terä kohtalaiseksi aikaa mennyt. Yön susista ei tule mieleen paraatimarssia ajavat motoristit vaan nurkissa varkain hiipivät luuserit!

vlad.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
KIITOS SUOMALAISET!

Venäläisen moottoripyöräilijän maahan pääsy evättiin, tiedottaa rajavartiosto.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050619636088_uu.shtmlVenäjän kansallismielinen moottoripyöräjengi, Yön sudet, on saanut 1,1 miljoonaa euroa avustuksina Kremliltä

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015050619636768_ul.shtmlTämä paraatimarssi Moskovasta Berliiniin lässähti harvinaisen huonoksi vitsiksi ja hyvä niin :D
 

TBman

Respected Leader
Joo, saman kaliiberin uskottavuus on näille Moskovan susilla (tai mitä ovatkaan) kuin kunnon sotamies Svejik omissa seikkailuissaan. Tosin Svejik oli huomattavasti realistisempi tempauksissaan :D
 

min3mat

Majuri
En pysty ymmärtämään hässäkkää asian tiimoilta. Antaa keski-ikäisten äijien ajaa pyörillään. Jos viisumit ovat kunnossa, niin siitä vaan seikkailemaan ympäri Eurooppaa. Maksanevat todennäköisesti majapaikkojen ja ravintoloiden laskut siinä missä muutkin turistit. Lännessä lähdettiin täysin turhaan mukaan tähän venäläisten sepittämään spektaakkeliin. Suomessa onneksi asiasta ei tehty hässäkkää viranomaisten toimesta. Kaikkiaan täysin joutava juttu.

Olen täysin samaa mieltä. Propagandamateriaalia koko tapauksesta saadaan. Jos/kun heitä kielletään saapumasta, voidaan vetää ilkeä länsinatsifasistikortti pöytään ja ihmetellä kuinka toisen maailmansodan pelastajaa ei haluta juhlia euroopassa joka pahiten kärsi natsien ilkeästä ikeestä ja samaan henkeen puhua ilkeiden jenkkien painostuspolitiikasta ja muusta tavallisesta propagandasta. Toisaalta jos he pääsevät juhlimaan, uutisotsikoina on lähes samaa tavaraa kuinka venäläiset juhlivat saksalaisten kanssa yhdessä euroopan pelastumista ilkeiden natsien ikeestä.

Suomelle näiden susisankareiden päästäminen on verrattain erittäin hyvä asia. Rajaa ylittäessä saadaan jokaisesta varmasti laadukkaat tunnisteet, jonka jälkeen k. henkilöiden pääsy Suomeen kriisitilanteessa vaikeutuu oleellisesti. Myös käyttöarvo esiintyä medialle Lappeenrannan sosialistisen kansantasavallan asukkaana joka on hyvin huolestunut fasistisen Suomen natonatsien aiheuttamista provokaatioista suvereenin valtion alueella joka äänestää kansainvälisen oikeuden mukaisesti liittymisestä äiti venäjään laskee nollaan jos voidaan todeta henkilön tulleen armon vuonna 2015 Suomeen propagandaan erikoistuneena prätkähiirenä.
 

Maidan

Respected Leader
Rajaa ylittäessä saadaan jokaisesta varmasti laadukkaat tunnisteet, jonka jälkeen k. henkilöiden pääsy Suomeen kriisitilanteessa vaikeutuu oleellisesti. Myös käyttöarvo esiintyä medialle Lappeenrannan sosialistisen kansantasavallan asukkaana joka on hyvin huolestunut fasistisen Suomen natonatsien aiheuttamista provokaatioista suvereenin valtion alueella joka äänestää kansainvälisen oikeuden mukaisesti liittymisestä äiti venäjään laskee nollaan jos voidaan todeta henkilön tulleen armon vuonna 2015 Suomeen propagandaan erikoistuneena prätkähiirenä.
Luuletko ihan oikeasti että nämä rikolliset pelleet tulevat "kriisitilanteessa" Suomeen? Ne ovat kyllä enimmöksen pelottelemiseen ja naisten ja muiden heikkompien hakkamiseen kelpaavia banditteja ja ennen kaikkea nimenomaan Putlerin vaaralliseen propagandaan.

Jos joku ei huomannut tätä, lukekaa.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/yon sudet kosmetiikka-35462

Luulen että siellä on vain yksi virhe kirjoituksessa. "Kosmetichka" on kosmetiikkalaukku ja on kyllä jotain muuta kun moottoripyörän sivussa roikkuva laukku. Tässä näillä yön kuseilla meni termit pahasti sekaisin: nesseseria miehet ei kyllä kutsu kosmetiikkalaukuksi. Minusta se on toilettilaukku. Naisilla on kosmetiikkalaukut - meikkilaukut.

Yö peput. Baikerin meikkilaukku. Ortodokseille - alennus!
:D
 

Erkki

Kenraali
IC:llä Karjalaan!
Sliipparit herättivät aikoinaan Karjala-teemallaan pahennusta ja heitä syytettiin Suomen ulkopoliittisen linjan vastaisesta toiminnasta, mistä seurasi sensurointiyrityksiäkin. Itse nuorna miesnä lukeuduin heidän kuulijoihinsa, minusta he olivat raikas tuulahdus siinä Kekkoslovakian haisevassa ilmapiirissä. Mitä yön susiin tulee, miksi he eivät ajele ylpeästi venäläisvalmisteisilla pyörillä, vaan suosivat usein peräti perivihollista eli amerikkalaista:rolleyes:
 

SJ

Supreme Leader
Sliipparit herättivät aikoinaan Karjala-teemallaan pahennusta ja heitä syytettiin Suomen ulkopoliittisen linjan vastaisesta toiminnasta, mistä seurasi sensurointiyrityksiäkin.

Jaa, siitäkö se johtuikin? Luulin tuon pahennuksen olleen huomattavasti yleisluontoisempaa, sensuurista puhumattakaan.
 

V. Levola

Kapteeni
@Erkki väitetään, että Sleepy Sleepersin jäsenet olivat tohkeissaan siitä mahdollisuudesta, että bändin toiminta kiellettäisiin Suomessa: parempaa mainosta ei olisi saanut Amerikan markkinoille.

Kun IC:itä ei enää (tietääkseni) valmisteta, niin Venäjälläkin on kait tyytyminen Harrikoihin. Tulee mieleen se tällekin forumille postattu kuva, jossa Venäjän federaation lipuin koristeltu Chevrolet oli juuttunut mutaan luovutetun Karjalan puolella Lahdenpohjassa. Kuinka kuvaavaa!
 

Erkki

Kenraali
Jaa, siitäkö se johtuikin? Luulin tuon pahennuksen olleen huomattavasti yleisluontoisempaa, sensuurista puhumattakaan.
Tokihan he kokeilivat rajoja vähän siellä ja täällä, mutta itärajan taakse pottuilu oli aivan eri luokan majesteettirikos, mikä herätti myös poliittisissa piireissä pöyristynyttä liikehdintää.
väitetään, että Sleepy Sleepersin jäsenet olivat tohkeissaan siitä mahdollisuudesta, että bändin toiminta kiellettäisiin Suomessa
Joo,muistan joskus kuulleeni tuollaisesta.
 

vlad

Respected Leader
Sliipparit herättivät aikoinaan Karjala-teemallaan pahennusta ja heitä syytettiin Suomen ulkopoliittisen linjan vastaisesta toiminnasta, mistä seurasi sensurointiyrityksiäkin. Itse nuorna miesnä lukeuduin heidän kuulijoihinsa, minusta he olivat raikas tuulahdus siinä Kekkoslovakian haisevassa ilmapiirissä. Mitä yön susiin tulee, miksi he eivät ajele ylpeästi venäläisvalmisteisilla pyörillä, vaan suosivat usein peräti perivihollista eli amerikkalaista

Sleepy Sleepersien kolmannen levyn nimi on Takaisin Karjalaan ja teemana tietenkin Karjala.

Lainaus wikipediasta:

"Albumin ristimänimi oli Karjala takaisin - otsikko, joka vuonna 1977 oli Suomen ja Neuvostoliiton läheisten suhteiden vuoksi verrattavissa lähinnä jumalanpilkkaan. Levy-yhtiön lakimiesten helpotukseksi levyn nimi muutettiin ulkopoliittisesti miedommaksi, mutta alkuperäisestä ajatuksesta on julkaisulla kuitenkin vielä kappaleessa "Anarkiaa Karjalassa" jäljellä peitelty ilmaus perkeleen juntit, palauttakaa... pilsnerini; alun perin laulusuorituksessa "juntteja" vaadittiin palauttamaan pilsnerin sijasta Karjala."

Nuorna'poikana en hetimmiten ymmärtänyt mitä tämä "...perkeleen juntit, palauttakaa... pilsnerini" tarkoitti ja mihin sillä viitattiin mutta kunhan ikää oli tullut hiukan enemmän niin tajuntani laajeni sen verran, että ymmärrys yhteydestä Karjalaan astui mukaan.

vlad.
 

baikal

Supreme Leader
Aku Louhimies on ohjaamassa uutta elokuvaa: "tanssii yön susien kanssa". Laura Birn ja Elina Knihtilä ovat pääosissa. Eeppinen jännäri.
 

H.A

Kersantti
Aku Louhimies on ohjaamassa uutta elokuvaa: "tanssii yön susien kanssa". Laura Birn ja Elina Knihtilä ovat pääosissa. Eeppinen jännäri.

Jos yle liittyy projektiin mitenkään niin, Abdirahim Husu Hussein on todennäköisesti kirurgi.
 

scip10

Kenraali
Terveiset Berliinistä. Kaupungissa on venäläisiä ajamassa autoillaan torvet soiden ja neukkuliput liehuen. Turisteilla on oranssi-mustia nauhoja vaatteissaan, Venäjän lippuja ja puna-armeijan vaatteita.

Jonkinlainen kollektiivinen hulluus on vallanut rakkaan itänaapurimme.

Sirppi ja vasara -tunnuksilla ylpeily näyttää erityisen oudolta Berliinissä, jossa idän onnelan asukkaiden poismuutto piti estää muurilla.
 

Maidan

Respected Leader
On se outo että sallivat tollaista propagadistista ja Kremlin maksamasta järjestön paraatiajoa.


"Ja taas yksi rjazhennyi - naamioitunut veteraaniksi. Pellen uniformu, mitaalien ja kunniamerkien sijanti (sis."tsaarin aikaiset" myös). Sankari Tähdiksi naamioitunut petrushka on Vladimir Nikolajevich Kochetov, kasakka joukkojen kenraali-eversti, kasakka-jornalistiyhdistyksen päätoimittaja :confused:Syntynyt vuonna 1935, toukokuussa 1945 hän oli 10 vuotias. Toisaalta, tälläinen Mopoilijan vieressä - on normaalia"
 
Viimeksi muokattu:
Top