Yön susien johtaja: Kiitos suomalaiset

ajs178

Ylipäällikkö
Terveiset Berliinistä. Kaupungissa on venäläisiä ajamassa autoillaan torvet soiden ja neukkuliput liehuen. Turisteilla on oranssi-mustia nauhoja vaatteissaan, Venäjän lippuja ja puna-armeijan vaatteita.

Jonkinlainen kollektiivinen hulluus on vallanut rakkaan itänaapurimme.

Sirppi ja vasara -tunnuksilla ylpeily näyttää erityisen oudolta Berliinissä, jossa idän onnelan asukkaiden poismuutto piti estää muurilla.

Näkyikö harppi-Saksan lippuja? Entä oliko Berliinin neukkujen sotamuistomerkillä toimintaa?
 

scip10

Kenraali
Näkyikö harppi-Saksan lippuja? Entä oliko Berliinin neukkujen sotamuistomerkillä toimintaa?
Tuolla muistomerkillä oli tietääkseni joku oikein organisoitu tapahtuma. En käynyt paikalla...

DDR:n lippuja ei näkynyt vaan Venäjän ja NL:n. Oranssimustia nauhoja näkyi venäläisten rinnuksissa paljon, ja nimenomaan ihan tavan turistien. Lippujen liehuttajat näyttivät olevan varta vasten asialle omistautunutta väkeä.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Sevastopolin aluehallinto on luovuttanut Kremliä tukevalle moottoripyöräkerho Yön Susille lähes 270 hehtaarin alueen Krimiltä. Siellä klubi voi harrastaa isänmaallista toimintaa ja terveitä elämäntapoja.

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015051519698930_uk.shtmlJa sitten väitetään, että Putinilla ei ole huumorintajua :D
 
Viimeksi muokattu:

Coffee Man

Ylipäällikkö
Sliipparit herättivät aikoinaan Karjala-teemallaan pahennusta ja heitä syytettiin Suomen ulkopoliittisen linjan vastaisesta toiminnasta, mistä seurasi sensurointiyrityksiäkin. Itse nuorna miesnä lukeuduin heidän kuulijoihinsa, minusta he olivat raikas tuulahdus siinä Kekkoslovakian haisevassa ilmapiirissä. Mitä yön susiin tulee, miksi he eivät ajele ylpeästi venäläisvalmisteisilla pyörillä, vaan suosivat usein peräti perivihollista eli amerikkalaista:rolleyes:

Albumin ristimänimi oli Karjala takaisin - otsikko, joka vuonna 1977 oli Suomen ja Neuvostoliiton läheisten suhteiden vuoksi verrattavissa lähinnä jumalanpilkkaan. Levy-yhtiön lakimiesten helpotukseksi levyn nimi muutettiin ulkopoliittisesti miedommaksi, mutta alkuperäisestä ajatuksesta on julkaisulla kuitenkin vielä kappaleessa "Anarkiaa Karjalassa" jäljellä peitelty ilmaus perkeleen juntit, palauttakaa... pilsnerini; alun perin laulusuorituksessa "juntteja" vaadittiin palauttamaan pilsnerin sijasta Karjala.Musiikillisen ja ulkopoliittisen ajankohtaisuuden lisäksi Sleepy Sleepers osallistui myös kriminaalipoliittiseen keskusteluun. Kappale Kaapataan Lentokone Moskovaan ("Paint It Black") sisältää rikollista toimintaa suunnitteleville nuorille sopivan varoituksen siitä, kuinka moiset toimet voivat johtaa ympärileikkuupöydän kautta Siperiaan. Singlen ensin jukebokseihinsa hyväksynyt Raha-automaattiyhdistys kuitenkin havahtui Sleepy Sleepersin ulkopoliittista kelvottomuutta julistaneesta keskustelusta vetäen levyn pois levyautomaateistaan.Samoihin aikoihin oikeassa elämässä....

Aeroflotin lentokonekaappaus tapahtui 10. heinäkuuta 1977, kun kaksi loikkaria kaappasi Aeroflotin lennon Petroskoi-Leningrad reitiltä Helsinkiin. Kaapparit yrittivät päästä Tukholmaan, mutta polttoaineen vähyyden takia he joutuivat laskeutumaan Suomeen. Kaappaus päättyi 12. heinäkuuta kaappareiden antautumiseen. Kukaan matkustajista ei kuollut ja kaapparit luovutettiin Neuvostoliittoon.

Sen verran koville Sleepy Sleepers joutui, että seuraavan albumin nimi oli Holiday in New York '59

Albumin poliittinen ja älyllinen sisältö oli tämä...


Meillä ei Jumalaa pilkata, eikä Moskovaa!

Kaappariripoikien munat eivät jääneet Moskovaan, vaan Helsinkiin :D

Niin se oli silloin, ja niin on vieläkin.


Tähän loppuun...Ruotsi, Venäjä, Pietari ja Suomenlinna...

 
Viimeksi muokattu:
Top