Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Niin. Hyvin saattaisi olla ettei F35 tai Growler teknologiaa haluta myydä Suomeen.
Valkoinen talo siirtyy taas neljäksi vuodeksi Suomen presidentiltä paitsioon. Tässä tilanteessa jossa Suomen hallitukselle NATO on päivä päivältä suurempi mörkö olisi tuollainen välien kylmeneminen suuri riski.

Eiköhän Tarja Halonen ollut syypää siihen, että JASSM-teknologiaa ei Suomelle haluttu myydä. En usko, että Bidenin valinta muuttaisi mitään - tärkeämpää on, kuka meillä on vallassa. Seuraavaksi presidentiksi Pekka Haavisto tai Ville Niinistö, niin voi alkaa taas suhteet kylmenemään
 
Niin vaan tuollakin naamalla on köyritty missejä enemmän kuin koko foorumi yhteensä.

Rahalla on tunnetusti ihmeellinen vaikutus


main-qimg-9d839462c99b1e6b281299b9bd318265-c
 
Kuuntelin tuon Harris-Pence väittelyn kokonaan: vaikka itse sanonkin, niin Pence onnistui aika hyvin. Suosittelen kuuntelemaan. Alussa pelotti, että tuleeko Pencen suunnalta tyhjää retoriikkaa, mutta kyllä se hyvin lähti.

Jossain määrin tuli mieleen Hannibal-elokuva, jossa Pence kylmän rauhallisesti söi Kamalan elävältä. Muutamassa paikassa leikitteli raadolla. Penceltä tuli johdonmukainen puhe, ja Kamalan ongelma oli se, että Kamala kannattaa ihan mitä tahansa, kunhan vaan äänestät.

Biden repsahti samalla tavalla: esimerkkinä vaikka se, että samalla vastausvuorolla, peräkkäisissä lauseissa Biden ensin kattavasti kertoi, kuinka green new dealin avulla hän luo työpaikkoja, mutta heti toisessa kertoi, ettei kannata green new dealia.

Tylysti sanottuna, kaikki riippuu, että onko Trumpetin persoona niin iso miinus, ja ehkä enemmän siitä, että onko saatu tarpeeksi suuri Trump psykoosi aikaiseksi.

Kyselyt lupailee selvää voittoa Bidenille, mutta on myös selviä merkkejä sellaisesta, että woke elämöinti on mm. romahduttanut urheilukisojen katsojaluvut, kun on oltu liian woke.
 
Toi vp vaittely oli kylla molempien osalta suunnilleen kuin taa segmentti, tosin se on naille kait aika tyypillista, vahaakaan hankalampiin kysymyksiin ei anneta mitaan vastatusta.... Molemmilla tuntu olevan suunnillleen kasikirjoitetut vataukset odotettuihin kysymyksiin ja ne piti saada mahtumaan....


Molemmat valtteli kysymyksiin vastaamista kuin ruttoa..... Kommenteissa taalla eniten huomiota kiinnitti Pencen kyvyttomyys ottaa kantaa kysymykseen vallansiirrosta jos he haviavat vaalin.....


Tammosiakin on heitelty ilmaan, etta republikaanit yksikertaisesti jattaisivat vaalituloksen huomiotta osavaltoissa, joissa heilla on enemmisto osavaltion lakia saatavassa elimessa ja valitisivat Trumpille uskolliset valitsijamiehet tuloksesta riippumatta.. Jos ne jotain tommosta tekisi ei pressan vaaleja enaa sitten jatkossa kannattaisi edes jarjestaa.
 
Viimeksi muokattu:

USA karkottaa pikkurikoksiin syyllistyneita veteraaneja... Hiukan yllatti ma luulin, vaarin kait sitten, etta asepalvelus tuo kansalaisuuden ja siten suojan karkotusta vastaan...
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top