Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Siis kyseessa on todellinen ongelma kun polarisoitumisen aikana ja sen takia lainsaadantovaltaa on siirtynyt kongressilta tuomiosituimille, jotka ovat jo pitkaan olleet lapeensa polititoitunieta ja kaytannossa hyvin epademokraattisia, koska niiden kokoonpano ei likimainkaan seuraa parlamientaarisisa voimasuhteita, kyse on siis puhtaasta poliittisesta korruptiosta....
Toisaalta onko tuomioistuimien kokoonpanon vastattava sitä, että mitä poliittisia kantoja kansa kannattaa? Niidenhän pitää tulkita lakia ja perustuslakia kaikista eniten ja mitenkä päätökset ovat perustuslain kanssa yhteneviä. Joten itseäni kuvottaa demokraattien yritys kiertää esimerkiksi toinen perustuslain lisäys, jne... laittamalla aseenkanto-oikeuden vastaisia tuomareita oikeusasteille, eikä katsoa, että kuka on eniten perustuslain mukainen. Tämän takia olen tyytyväinen, että todennäköisimmin Amy Coney Barret tulee korvaamaan Ginsburghin ja toivon, että demokraatit eivät saa tarvittavaa paikkamäärää court packingiin.
 
Siis kyseessa on todellinen ongelma kun polarisoitumisen aikana ja sen takia todellinen lainsaadantovalta on pitkalti siirtynyt kongressilta tuomiosituimille, jotka ovat jo pitkaan olleet lapeensa polititoitunieta ja kaytannossa hyvin epademokraattisia, koska niiden kokoonpano ei likimainkaan seuraa parlamentaarisisa voimasuhteita, kyse on siis puhtaasta poliittisesta korruptiosta....

Jotenkin saalittava toi Cruz, ikaan kuin demarien jos sattuvat voittamaan vaalit pitais jotenkin hetimmiten luopua voitostaa republikaanien hyvaksi... Vaaleilla on seurauksensa, jos demarit saavat molemmat kamarit ja presidenttiyden hallintaansa, voipi olla etta vahintaan seuraavat pari vuotta republikaanien mielipidetta saatetaan kysya kohteliausuudesta ennen kuin silla pyyhitaan persetta.... se olisi, McConnelia lainatakseni, aanestajien tahto.....

Onhan se toisaalta niinkin että jos perustuslaki mahdollistaa tuomarien määrän lisäämisen niin eipä siinä sitten ole mitään ongelmaa. Eihän tuo olisi sen kummempi temppu kuin tuomarin valitseminen oman poliittisen kannan perusteella. Pieleen mennään siinä kun tuomioistuimista tulee poliittisia elimiä. Se matsi on tietysti hävitty jo aikoja sitten.
 
@Heikki olikin jo vastauksen joku kerennyt videon muodossa antaa. Jännityksellä odotan ihan miten kelvannut tällä kertaa vai oliko nyt vaa parempaa "läppää".
No, jännitys toivottavasti laukesi kun luit vastaukseni. Siltä varalta ettet jaksanut foorumia lukea niin tässä se uudelleen.
Juu, ja ilmeisesti muu osa puheesta oli varsin ylistävää.

'Seconds before asking the audience to clap, Biden recognized and expressed admiration for their sacrifice ( bit.ly/2SdPEhK ), saying, “Folks back home can’t see you,” and adding that they “don’t understand, they appreciate, but they don’t fully understand the incredible sacrifices you make for our country.”
Throughout his speech Biden thanked them for their service and described them as “part of the greatest generation of warriors the world has ever seen.”'
 
Historia tulee Trumpin tekemiset muistaa mut Bidenin selvästikkään ei. Herrahan oli kovasti sitä vastaan kun Jenkit laittoi rajojaan kiinni. Hän oli ensimmäisenä huutelemassa et virhe. Mut sitä historia ei vissiin tule muistamaan ;) Harvassa on maat joissa johtajat on fiksusti toimineet mut löytyy myös muutamia niitäkin mut ei tähän ketjuun millään tavalla liity ne maat tai heidän johtajansa ku eivät tässä tapauksessa Trump eikä Biden sen parempaa linjaa olisi tuntunut vetävän jos olisi saanut päättää tietyistä asioista.


Siel saavat nyt sit valita et kumpiko on itselle vähempi paha. Ei käy kateeksi.
 
Tiedätkös itse kuka oli Konrad Adenauer. Hän oli Saksan liittotasavallan ensimmäinen liittokansleri. Saksan edellisen valtiopäämiehen ehkä tiedätkin.


Konrad ei ikinä edes ole ollut valtionpäämies.
Adenauerin edeltäjä oli Lutz Schwerin von Krosigk


Liittotasavallan ensimmäinen Presidentti oli Theodor Heuss



"Saksa on parlamentaarinen liittotasavalta, jonka hallituksen päämies on liittokansleri ja valtionpäämies on presidentti"

 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ER
Liittotasavalta perustettiin 1949 ja Döniz oli Reichpräsidenttinä 1945 noin kuukauden. Mitä siinä välissä?
Ei vissiin keritty miettimään, kaikki kantoi vain tiiliä ämpärissä.
 
Liittotasavalta perustettiin 1949 ja Döniz oli Reichpräsidenttinä 1945 noin kuukauden. Mitä siinä välissä?
Ei vissiin keritty miettimään, kaikki kantoi vain tiiliä ämpärissä.
Miehityshallinnot olivat tuon välin vallassa.
Aluueethan jaettiin vielä osiin ja näillä alueilla oli sotilaskuvernööri.
Zukov oli N-liiton alueella, Montgomery oli Britannian ja näin edelleen.
 
Miehityshallinnot olivat tuon välin vallassa.
Aluueethan jaettiin vielä osiin ja näillä alueilla oli sotilaskuvernööri.
Zukov oli N-liiton alueella, Montgomery oli Britannian ja näin edelleen.
Joo, mutta oliko mitään siviilihallintoa? Ainakin jonkunnäköinen poliisi ja kunnallishallinto luulisi olleen, millä on hiukan snajua paikallisista asioista. Kyllä se tiedetään mitä esim. Zukovin porukka teki.
Oho, jossain muussa ketjussa sitten.
 
Tuskin sentään jytkyä, mutta Trumpin voitto on tietenkin täysin mahdollinen. 2-3 prosentin gallupero ei ole kovin tukeva kaikki muuttujat huomioiden. Floridassa äänestetään aina vilkkaasti ja väestörakenne on erittäin kirjava, mikä vaikeuttaa ennustamista.
Floridassa iso latinoporukka (kuubalaiset), jotka äänestänevät Trumpia kaikki
 
Ihan uteliaisuudesta: löytyykö täällä kirjoittavista henkilöistä ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että jos Trump ei voita, kyse on vaalivilpistä?
Sen verran hasardi järjestelmä, että voittaa kumpi tahansa - on perusteita epäillä vaalivilppiä. Onko vilpillä ratkaisevaa vaikutusta niin tuskinpa. Ja Trumpin suhteen toivottavasti ei.
 
Back
Top